ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
17-10-2019

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο Κολομβιανός καλλιτέχνης Maluma - ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ

Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Ξεκινάει η προπώληση

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο Κολομβιανός καλλιτέχνης Maluma - ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ

Η διοργανώτρια εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σεβόμενοι την ανακοίνωση της Πολιτείας για αναστολή εκδηλώσεων άνω των 1000 ατόμων οι προγραμματισμένες για 11 και 13 Μαρτίου συναυλίες του MALUMA στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, αναβάλλονται. Η διοργανώτρια εταιρεία και ο καλλιτέχνης καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσουν νέες ημερομηνίες πραγματοποίησης των δύο μεγάλων αυτών συναυλιών και θα προβούν σε σχετική ανακοίνωση μέσα στις επόμενες ημέρες».



Ο Κολομβιανός καλλιτέχνης MALUMA έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για δύο μοναδικές συναυλίες, την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 στην Αθήνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ) και την Παρασκευή 13 Μαρτίου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να κλέψει… καρδιές!

Λόγω μεγάλης ζήτησης η συναυλία στην Αθήνα αλλάζει χώρο και μεταφέρεται στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ!

Από την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 αρχίζει η προπώληση των εισιτηρίων.

Ο μόλις 25 χρονών Λατίνος τραγουδιστής έχει κερδίσει το παγκόσμιο μουσικό κοινό με την χαρισματική φωνή, τη θετική του ενέργεια και την εκρηκτική του παρουσία.

Το ψευδώνυμο του είναι τα αρχικά από ανθρώπους της οικογενείας του, δίνοντας ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους τους νέους που τον ακολουθούν. Από μικρή ηλικία άρχισε να τραγουδάει και να ασχολείται με την ρέγκετον μουσική αλλά και με το urban style.

Ο βραβευμένος με βραβείο GRAMMY το 2018 για το καλύτερο σύγχρονο POP φωνητικό άλμπουμ (for F.A.M.E.) είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες των κοινωνικών μέσων με πάνω από 23 εκατομμύρια οπαδούς στο Facebook, 6 εκατομμύρια στο Twitter, και 46 εκατομμύρια στο Instagram που τον καθιστούν ηγέτη της Λατινικής Αμερικής. Το επίσημο κανάλι του YouTube / VEVO έχει συγκεντρώσει πάνω από 9 δισεκατομμύρια προβολές και έχει περισσότερους από 22 εκατομμύρια συνδρομητές, έχοντας κερδίσει το κουμπί Diamond Diamond Play Βραβείο.

Το 2017 η περιοδεία «Maluma World Tour» πέτυχε απαράμιλλη επιτυχία, έχοντας πουλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο εισιτήρια σε 105 παγκόσμιες συναυλίες το 2017 μόνο και κάνοντας τον Maluma έναν από τους κορυφαίους καλλιτέχνες στο είδος του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ. Το 2018, έσπασε ρεκόρ σε όλες τις εμφανίσεις του στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και την Ευρώπη με τον F.A.M.E. και το 2019 συνεχίζει την περιοδεία του με sold out συναυλίες σε όλο τον κόσμο.

Αναμφίβολα πρόκειται για το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη!

Μια μοναδική μουσική εμπειρία για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Μην το χάσει κανείς!



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πότε?
Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 στην Αθήνα
Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 στη Θεσσαλονίκη


Πού?
Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ (Αθήνα)
Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΠΑΟΚ (Θεσσαλονίκη)

Εισιτήρια
Από 25 μέχρι 160 ευρώ

Προπώληση
Online αγορά: Viva.gr

Δίκτυο μεταπωλητών Viva για άμεση αγορά εισιτηρίων:
WIND, Reload stores, Ευριπίδης, Seven Spots, Viva Kiosk Τεχνόπολη, Yoleni’s

Δίκτυο καταστημάτων για εξόφληση με μετρητά:
EKO, BP, MY MARKET, METRO, SHELL

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Το Viva.gr και το επίσημο δίκτυο μεταπωλητών του, αποτελούν τα μόνα εξουσιοδοτημένα κανάλια πώλησης εισιτηρίων για τη συγκεκριμένη συναυλία. Η είσοδος στο χώρο της συναυλίας δεν θα επιτρέπεται σε εισιτήρια που προέρχονται από μη αναγνωρισμένα κανάλια πώλησης.

Επικοινωνία
2310 472551
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς

Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή
Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή

Μόνο για μία βραδιά


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge