ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
29-10-2019

Οι ΜΕΛISSES τραγουδούν για τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Οι ΜΕΛISSES τραγουδούν για τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Η ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης, γιορτάζοντας το 2019, τα 50 χρόνια λειτουργίας της, διοργανώνει την πιο λαμπερή φιλανθρωπική καλλιτεχνική εκδήλωση με το μουσικό συγκρότημα «ΜΕΛISSES», στις 11 Νοεμβρίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Το διάσημο και πολυαγαπημένο μουσικό συγκρότημα «ΜΕΛISSES», κλείνοντας 10 χρόνια από την ίδρυσή του, στηρίζει το έργο της ΕΛΕΠΑΠ και την προσπάθειά της για έναν κόσμο καλύτερο για τα Γενναία Παιδιά της, παρουσιάζοντας στο κοινό της Θεσσαλονίκης μια μοναδική εκδήλωση, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος.

"Οι ΜΕΛΙSSES αποτελούν ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής. Στα 10 χρόνια τους έχουν συνεργαστεί με περισσότερους από 20 καλλιτέχνες από όλα τα είδη της μουσικής αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχουν στεγανά. Όλα τους τα single έχουν κατακτήσει τόσο τις καρδιές του κοινού όσο και τo airplay chart του ραδιoφώνου, 10 τραγούδια τους έχουν μπει στο ΤΟP 10 του ραδιοφωνικού chart ενώ 2 singles τους έχουν παραμείνει 35 εβδομάδες στο νο1. Τραγούδια όπως Το Κύμα, το Έλεγες, το Γιατί, το Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι, το Δεν Έχω Ιδέα, το Είμαι Αλλού, το Κρυφτό έχουν αγαπηθεί από όλο τον κόσμο ενώ τα video τους στο YouTube έχουν περισσότερα από 250.000.000 views. Το δυνατό τους χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή τους με το κοινό στις ζωντανές εμφανίσεις τους. Με περισσότερα από χίλια live μέσα στη δεκαετία, αποδεικνύουν τη δυναμική τους αλλά και την αγάπη του κόσμου."



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πότε?
Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019
Στις 21:00

Πού?
Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Αίθουσα Φίλων Μουσικής Μ1

Εισιτήρια
Από 15 μέχρι 40 ευρώ

Προπώληση
Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Δευτέρα - Σάββατο: 10:00πμ - 6:00μμ)
Πλατεία Αριστοτέλους (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 10:00πμ - 3:30μμ / Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 10:00πμ - 2:00μμ και 5:30μμ - 8:00μμ)
ticketeservices.gr

Επικοινωνία
231 089 5800
Events και Alerts από αυτή την καταχώρηση

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς

Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή
Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή

Μόνο για μία βραδιά


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge