ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
28-11-2019

Modal Analysis showcase

Από την OSM tapes σε συνεργασία με το The Host

Modal Analysis showcase

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου η OSM tapes, σε συνεργασία με το The Host, παρουσιάζουν την αθηναϊκή δισκογραφική εταιρεία Modal Analysis στο πρώτο της showcase στην Θεσσαλονίκη. Οι Biomass, Fragedis και Kondaktor θα μας συστήσουν τον ήχο της ετικέτας. Μαζί τους ο Opioid Slot Machine.

Biomass(live A/V)
Πίσω από το όνομα Biomass κρύβεται ο παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής Πάνος Κυβελέας. Ξεκίνησε στην Ιταλία ως DJ, και από το 2003 ασχολείται με την παραγωγή ενός μινιμαλιστικού μουσικού σχεδίου, χρησιμοποιώντας ήχους και οπτικά, στις δικές του οπτικοακουστικές δομές. Έγινε γνωστός από την τριλογία των CDs “Miledrops”, “Market” και “Electrozali”, καθώς και με την κυκλοφορία του “M.D.O.F” EP απο την Modal Analysis.

Fragedis
To alter ego του Lee Fraged έκανε το ντεμπούτο του στην δισκογραφία με το EP Intersection στην Modal Analysis τον περασμένο Μάιο, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές αλλά και μαζική υποστήριξη από κάποια από τα πιο καταξιωμένα ονόματα της σκηνής παγκοσμίως. Ο ιθύνων νους του festival “Healthy Summer” έρχεται για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη για ένα εκρηκτικό dj set.

Kondaktor
O συνιδιοκτήτης της Modal Analysis και ένα από τα πιο εξέχοντα πρόσωπα της αθηναϊκής σκηνής επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη για ένα ιδιαίτερο dj set. Ο ήχος του ποικίλει, από πειραματικά μοτίβα και σκοτεινή ambient μέχρι chicago house και industrial techno χώρις να φοβάται να πάρει ρίσκα. Ως παραγωγός είναι υπεύθυνος για 2 full length albums στις εταιρίες Further Records και Abstract Reality καθώς και για το EP Signal στην Modal Analysis με remixes από Sawf και ANFS.



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πότε?
Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019
Έναρξη: 23:00

Πού?
The Host
Πάϊκου 4 (1ος όροφος)

Εισιτήρια
5€ (100 limited)/7€

Επικοινωνία
2310 527999
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Vangelis Angelopoulos Trio
Vangelis Angelopoulos Trio

Στη Μικρή Σκηνή

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge