ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
3-12-2019

Oι Blues Pills σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων

Oι Blues Pills σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Oι Blues Pills, μία από τις κορυφαίες rock μπάντες της τελευταίας δεκαετίας, επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη! Η μαγευτική Elin Larsson και η παρέα της θα μας χαρίσουν μία απολαυστική βραδιά, με αγαπημένα τραγούδια από τη μέχρι τώρα πορεία τους αλλά και με μια πρώτη γεύση από το πολυαναμενόμενο τρίτο album τους, την Παρασκευή 3 Απριλίου στο Fix Factory Of Sound (Θεσσαλονίκη) και το Σάββατο 4 Απριλίου στο Fuzz Live Music Club (Αθήνα).

Η μπάντα σχηματίστηκε το 2011, στο Örebro της Σουηδίας, από τους Zach Anderson και Cory Berry, αμφότεροι πρώην μέλη των εξαιρετικών Radio Moscow. Η συνάντησή τους με την Elin Larsson στις ΗΠΑ οδήγησε αρχικά στην ηχογράφηση κάποιων demo, όμως γρήγορα κυκλοφόρησαν μία σειρά από EPs και singles που τους χάρισαν ένα συμβόλαιο με την περίφημη Nuclear Blast, για λογαριασμό της οποίας κυκλοφόρησαν το φοβερό ομώνυμο ντεμπούτο album τους το 2014.

Σχεδόν κλασικός με το πρώτο άκουσμα, ο δίσκος περιέχει δέκα τραγούδια-μικρά θαύματα (όπως τα "Devil Man", "River", "Black Smoke") που τους καθιστούν άμεσα ως ένα από τα πιο πολυσυζητημένα νέα ονόματα. Η μουσική τους συνδυάζει άκοπα την Vintage Rock αισθητική και τη soul ερμηνεία με την ενέργεια και τον δυναμισμό μιας μπάντας του σήμερα, πατώντας στην κληρονομία θρυλικών ονομάτων όπως οι Led Zeppelin, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Aretha Franklin, Cream, Fleetwood Mac που παρέχουν στους Blues Pills την έμπνευση στο να αναζητήσουν και τελικά να δημιουργήσουν τον δικό τους προσωπικό ήχο.

Το 2ο album τους, "Lady In Gold" (2016) επιβεβαίωσε την κατακόρυφη άνοδο της δημοτικότητάς τους, ενώ ο ολοκαίνουριος 3ος δίσκος τους θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2020, λίγο καιρό πριν ξεκινήσουν την επερχόμενη ευρωπαϊκή περιοδεία που θα τους φέρει και στη χώρα μας.

Οι συναυλίες, άλλωστε, έχουν γίνει δεύτερη φύση για την μπάντα. Περιζήτητοι παντού, αφήνουν εξαιρετικές εντυπώσεις σε κάθε τους εμφάνιση, όπως πολύ καλά γνωρίζει και το ελληνικό κοινό. Οι Blues Pills είναι μια μπάντα που αγαπά όσο ελάχιστες τις χρυσές στιγμές του rock, πατώντας ταυτόχρονα γερά στο παρόν, χαρίζοντάς μας σπουδαίες εμπειρίες σε κάθε live της. Το ίδιο θα συμβεί και στην επερχόμενη βραδιά της 3ης Απριλίου 2020.



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πότε?
Παρασκευή 3 Απριλίου 2020 (Θεσσαλονίκη)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00
Σάββατο 4 Απριλίου 2020 (Αθήνα)

Πού?
Fix Factory of Sound (Θεσσαλονίκη)
Fuzz Live Music Club (Αθήνα)

Εισιτήρια (για Θεσσαλονίκη)
H προπώληση ξεκινάει στα 22 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. 
Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 25 ευρώ. 
Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 28 ευρώ.

Προπώληση (για Θεσσαλονίκη)
Τηλεφωνικά στο 11876
Online: www.viva.gr και www.fixfactoryofsound.gr/event/blues-pills/
Φυσικά Σημεία: Kαταστήματα Seven Spots και Wind

Επικοινωνία
2310 500670 και 2310 504014

Fix Factory of Sound

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή
Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή

Μόνο για μία βραδιά

Οι Cradle of Filth σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα
Οι Cradle of Filth σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Στο Principal Club Theater και στο Fuzz Live Music Club αντίστοιχα


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge