ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
16-12-2019

Συναυλία με την Τάμτα στον Αστερόκοσμο

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Συναυλία με την Τάμτα στον Αστερόκοσμο

Στην υπαίθρια μουσική σκηνή του Αστερόκοσμου στη Θεσσαλονίκη θα απολαύσουμε την Τάμτα με την ορχήστρα της, σε μια μαγευτική συναυλία καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 σε ένα μαγικό μουσικό ταξίδι μέχρι τα αστέρια!

Μια μέρα γιορτής, που όλη η οικογένεια θα μπορεί να απολαύσει από νωρίς το πρωί όλες τις δραστηριότητες και τα παιχνίδια που έχει ετοιμάσει ο Αστερόκοσμος και το απόγευμα στις 19:00 να διασκεδάσουν με την ανεπανάληπτη Τάμτα, την βασίλισσα της ποπ!

Η μέρα στον Αστερόκοσμο θα ξεκινήσει με κουκλοθέατρο και θέατρο σκιών και θα ακολουθήσει ένα μαγικό show από τον μάγο Grey Ampa.

Σε ένα μουσικό εργαστήρι τα παιδιά θα μάθουν να ζωγραφίζουν μουσικά όργανα, θα παιξουν και θα τραγουδήσουν ενώ στο εικαστικό παιδικό εργαστήρι θα μάθουν να φτιάχνουν αστέρια με την τέχνη του νήματος.

Μια διαδραστική μουσικοχορευτική παράσταση θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους και μια δεύτερη παράσταση κουκλοθεάτρου θα προηγηθεί του Σκανταλένιου!

Έτοιμοι σαν γνήσια σκανταλιάρικα καλικαντζαράκια μικροί και μεγάλοι συμμετέχουν και σκαρφίζονται τις πιο ξεκαρδιστικές σκανταλιές ενώ αμέσως μετά θα ταξιδέψουν μέχρι τα αστέρια με την μαγική φωνή της Τάμτα.

Η βραδιά θα συνεχιστεί με τις μεγάλες νέες και παλιές επιτυχίες της αγαπημένης τραγουδίστριας ενώ μια παράσταση σύγχρονου τσίρκου με τους χοροακροβάτες της Όλγας Δελιάκη και Στέλλας Στέφου θα κλείσουν τη βραδιά στον Αστερόκοσμο.



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πότε?
Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019
Στις 19:00

Πού?
Αστερόκοσμος
Εγνατίας 154, ΔΕΘ HELEXPO

Επικοινωνία
2310 476770-1, 2310 291807-8

HELEXPO ΔΕΘ

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς

Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή
Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή

Μόνο για μία βραδιά


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge