ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
13-2-2020

Γ. Ζουγανέλης, Ε. Δήμου, Δ. Τσακνής και Λ. Παπαδόπουλος «Όπως παλιά...»

Μαζί τους η Ιωάννα Καβρουλάκη

Γ. Ζουγανέλης, Ε. Δήμου, Δ. Τσακνής και Λ. Παπαδόπουλος «Όπως παλιά...»

H Μουσική παράσταση που χαρακτηρίστηκε σαν η "Καλύτερη παράσταση του χειμώνα" από κοινό και κριτικούς, μετά την επιτυχία που γνώρισε στην Αθήνα ξεκινά μια σειρά παραστάσεων σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Ελένη Δήμου, ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Διονύσης Τσακνής παρόλο που μέχρι τώρα οι διαδρομές τους υπήρξαν παράλληλες, ήρθε η ώρα να συναντηθούν και να βρεθούν για πρώτη φόρα, φέτος, όλοι μαζί στην ίδια σκηνή. Ένα ολοκαίνουριο «ξεκίνημα» ...όπως παλιά! Μία μοναδική συγκυρία, που επαναφέρει στην μνήμη όλων μας εικόνες και εμπειρίες μιας πραγματικά κοινής μουσικής πορείας!

Το Σάββατο 14 Μαρτίου θα εμφανιστούν στη Θεσσαλονίκη, στη μουσική σκηνή του Πολυχώρου Τέχνης και Πολιτισμού Μύλος, «Αποθήκη».

Ανάμεσα σε γέλια, αναμνήσεις, θύμησες και ατάκες μοναδικές, ο Λάκης με τα «Μπλε Παπούτσια» αγκαλιάζει τη «Γυριστρούλα» Ελένη και εκείνη «Προσωπικά» «Ετοιμάζει ταξίδι» μοναχά για τέσσερις!

Ο Διονύσης δεν «Γυρίζει τις πλάτες του στο μέλλον» και ο αστείρευτος Γιάννης με «Ακατάλληλα και Ερωτικά» τους αποσυντονίζει όλους και όλα!

Πρόκειται για μια συνεργασία επί της ουσίας!

Μέσα σε μια παρέα όπου ο καθένας αποδέχεται τον άλλο για τη διαφορετικότητά του, με τραγούδια διασκεδαστικά αλλά και που κεντρίζουν τη σκέψη, με πολλές κοινές στιγμές επί σκηνής, τα ωραία τραγούδια και το χιούμορ είναι τα βασικά συστατικά.

Ο πολυτάλαντος και γεμάτος χιούμορ Γιάννης Ζουγανέλης, συναντά τη σαγηνευτική Ελένη Δήμου και μαζί με τον ανατρεπτικό Λάκη Παπαδόπουλο και τον αγαπημένο Διονύση Τσακνή είναι πανέτοιμοι να μας ταξιδέψουν με τις μουσικές τους και τις διαχρονικές τους επιτυχίες...

Όταν οι μουσικές φιλίες και συγγένειες ενώνονται σε ένα δημιουργικό και -κάπως- εναλλακτικό πρόγραμμα, η μουσική αποκτά ουσία. Οι γνωστές μελωδίες που αγαπήσαμε κάνουν τις παρέες να ξαναβρεθούν και σε ένα γλυκό κλίμα οικειότητας να έρθουν κοντά, να γλεντήσουν μαζί, να ερωτευθούν!

Στη μοναδική παράσταση συμμετέχει η Ιωάννα Καβρουλάκη, με τη μοναδική της χροιά και ταμπεραμέντο, τα οποία δένουν αρμονικά με τους τέσσερις μοναδικούς κι αγαπημένους πρεσβευτές της μουσικής παράστασης!

Την όμορφη αυτή παρέα πλαισιώνουν οι καταξιωμένοι μουσικοί:

Βαγγέλης Κοτζάμπασης: Τύμπανα
Άκης Αμπράζης: Μπάσο
Δημήτρης Καρασούλος: Κιθάρες
Δήμήτρης Μπέλος: Ενορχηστρώσεις - πλήκτρα
Γιάννης Πουρνάρας: Μπουζούκι
Μαρίνα Τσοκάνη: Πλήκτρα



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Πότε?
Σάββατο 14 Μαρτίου 2020
Στις 22:30
Ώρα προσέλευσης: 21:30

Πού?
Αποθήκη του Μύλου
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία

Εισιτήρια
Γενική είσοδος: 15 ευρώ

Επικοινωνία

6936445533, 2310 551836 και 6907561541

Μύλος

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Vangelis Angelopoulos Trio
Vangelis Angelopoulos Trio

Στη Μικρή Σκηνή

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge