ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
19-2-2020

Beatles Tribute by Skelters στο Lightbox

Για δύο μόνο εμφανίσεις

Beatles Tribute by Skelters στο Lightbox

Οι The Skelters, μια από τις κορυφαίες ροκ μπάντες της Ελλάδας, έρχεται στο Lightbox at The Hub House για δύο εμφανίσεις στις 26 και 27 Φεβρουαρίου 2020, για να παρουσιάσουν το πετυχημένο μουσικό αφιέρωμα στο σημαντικότερο συγκρότημα όλων των εποχών, τους Beatles!

Οι Skelters, θα μας ταξιδέψουν με κομμάτια των "Σκαθαριών" από την αρχή της καριέρας τους, από το πρώτο τους album Please Please Me μέχρι το τελευταίο τους ηχογραφημένο album το Abbey Road καθώς και με αρκετά από τα single που κυκλοφόρησαν την περίοδο 1963-1970. Παράλληλα, θα ακουστούν και τραγούδια από τα δύο album των Skelters "Explain To Me" (Pan Vox, Lyra) και "Revive" (New Dream Records). 


Οι Skelters είναι μια σύγχρονη Rock μουσική μπάντα με αγγλόφωνο στίχο. Επέλεξαν το όνομα τους επηρεαζόμενοι από το τραγούδι των Beatles "Helter Skelter".

Στην παρούσα τους μορφή αποτελούνται από τους: Άγγελο Χαραβιτσίδη (Κιθάρα, Φωνητικά, Πιάνο), Δανιήλ Χαραβιτσίδη (Ντραμς, Κρουστά, Φωνητικά, Πιάνο), Κωστή Βογιατζόγλου (Κιθάρα, Φωνητικά) και Θοδωρή Νικολάου (Μπάσο).

Οι Skelters έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 3.000 εμφανίσεις σε όλα τα live stages της Θεσσαλονίκης, της Αθήνας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας, σε festivals, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές κ.α.

Επίσης έχουν συνεργαστεί σε live εμφανίσεις τους με καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως ZZ Top, Pavlov’s Dog, Nazareth, Iron Butterfly, Steve Harley & Cockney Rebel, Louisiana Red, Paul Di Anno(Iron Maiden), Don Dokken, Puressence κ.α.

Χαρακτηριστικό στοιχείο των live εμφανίσεων τους, είναι το show που προσφέρουν, η χορευτική διάθεση που δημιουργούν στο κοινό, τα φωνητικά τους και η δυναμική σκηνική τους παρουσία.

Τον Ιούνιο του 2009 κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ των Skelters με τίτλο “Explain To Me” από την Lyra/Pan-Vox. Τον Ιούνιο του 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο official video clip των Skelters στο τραγούδι “See How Much I Love You” ενώ τον Ιούνιο του 2011 κυκλοφόρησε και το δεύτερο video clip των  Skelters  “Explain To Me”. 
 
Τον Οκτώβριο του 2016 κυκλοφόρησε το video clip για το κομμάτι "Win This Fight", στις 31 Οκτωβρίου 2016 κυκλοφόρησε το δεύτερο album των Skelters με τίτλο "Revive" από την New Dream Records αποσπώντας θερμές κριτικές από τον τύπο. Τον Νοέμβρη του 2016 κυκλοφόρησε το promo video για το κομμάτι "You Showed Me" ενώ τον Μάιο του 2017 κυκλοφόρησε το promo video για το κομμάτι "What I'm Gonna Do".



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πότε?
Τετάρτη 26 και Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020
Έναρξη: 21:00

Πού?
Lightbox Bar Theater 
Κατούνη 30, Άνω Λαδάδικα

Επικοινωνία - κρατήσεις
2310 511509



Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή
Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή

Μόνο για μία βραδιά

Οι Cradle of Filth σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα
Οι Cradle of Filth σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Στο Principal Club Theater και στο Fuzz Live Music Club αντίστοιχα


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge