ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
9-9-2020

Ζωή Λιαντράκη - Έχασα τις λέξεις

Ένα ποίημα που μιλάει για τη δύναμη του λόγου

Ζωή Λιαντράκη - Έχασα τις λέξεις

Η Ζωή Λιαντράκη με ανανεωμένη και με άκρως θετική διάθεση μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο'' Έχασα τις λέξεις'', σε ποίηση Γιώτας Γερογιώργη, μουσική Κωνσταντίας Κατσιάμπα,ενορχήστρωση Γιώργος Μίγκας και κυκλοφορεί από την Real Music!!! 

Ένα ποίημα που μιλάει για τη δύναμη του λόγου. Την δύναμη της κάθε λέξης στη στιγμή που περνάει και χάνεται στο χρόνο. Η ανάμνηση που μένει, ό,τι και να γίνει. Ακόμα κι αν οι εικόνες ξεθωριάσουν, ακόμα κι αν η πληγή κλείσει κάποια στιγμή κι ο πόνος απαλύνει, οι λέξεις που ειπώθηκαν κάποτε μένουν. 

H ένταση του στίχου σε συνδυασμό με την αμεσότητα της μουσικής και το πάθος της ερμηνείας έχουν σφυρηλατήσει ένα ιδιαίτερα δυναμικό τραγούδι με ξεχωριστή απόχρωση. 

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια η οποία κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης συνδυάζει την ευαισθησία με το πάθος και την θέρμη, με αποτέλεσμα η εκπληκτική της φωνή να μας καθηλώνει με την μοναδική της ερμηνεία. 

Το single συνοδεύεται από ένα εξίσου δυναμικό music video του οποίου τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο άγριας ομορφιάς βουνό του Γιούχτα που σκηνοθέτησε ο Νίκος Σίμος και στο οποίο συμμετέχει ο Χρήστος Χαρίτος.



Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή
Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή

Μόνο για μία βραδιά

Οι Cradle of Filth σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα
Οι Cradle of Filth σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Στο Principal Club Theater και στο Fuzz Live Music Club αντίστοιχα


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge