ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
28-12-2020

Στέφανος Κορκολής live streaming την Πρωτοχρονιά

Δωρεάν από το Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη

Στέφανος Κορκολής live streaming την Πρωτοχρονιά

Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στις 21:00 ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη «σπάει» μελωδικά την καραντίνα και καλωσορίζει το 2021 με τον διεθνούς φήμης πιανίστα και συνθέτη, τον αγαπημένο Στέφανο Κορκολή που έρχεται στις οθόνες μας για μία on – line συναυλία γεμάτη συναισθήματα, ιστορίες και εικόνες που γίνονται τραγούδια.

Όταν η φαντασία ταξιδεύει μετατρέπεται σε τέχνη και μουσική που μας ενώνει κι ας είμαστε φέτος χώρια λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας.

Γιορτάζουμε μαζί και αποχαιρετάμε τον παλιό τον χρόνο τραγουδώντας τις μεγάλες επιτυχίες του σπουδαίου δημιουργού σε μία διαδικτυακή συναυλία με δωρεάν live streaming στο link: https://bit.ly/2WHHct4

«Αποχαιρετούμε μια χρονιά που άφησε πίσω της «Σκόνη και θρύψαλα» και μας έκανε «100 φορές κομμάτια» και υποδεχόμαστε το 2021 με την προσδοκία ότι θα πραγματοποιηθούν οι «Επιθυμίες» και τα όνειρα όλων μας. Αν «Θες» να διασκεδάσεις μαζί μας, σε περιμένουμε στο on-line ρεβεγιόν που έχουμε ετοιμάσει. Δανείζομαι τίτλους από τα τραγούδια του Στέφανου που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει γιατί αφηγούνται ιστορίες και από την δική μας της ζωή. Εύχομαι σε όλους καλή διασκέδαση και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!» τονίζει στη δήλωσή του ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Οι συντελεστές της συναυλίας

Ο Στέφανος Κορκολής με το πιάνο του θα μας οδηγήσει σε μουσικά μονοπάτια έχοντας συνταξιδιώτες στο πλευρό του τη Σοφία Μανουσάκη (τραγούδι), τον Κωστή Πυρένη (κιθάρα, μπάσο, τραγούδι) και τον Βασίλη Δεφίγγο (σαξόφωνο φλάουτο και κρουστά).

Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του επιτυχημένου θεσμού του δήμου «Συνάντηση με τους δημιουργούς» που έχει φιλοξενήσει κορυφαίος καλλιτέχνες, ανάμεσά τους οι Διονύσης Σαββόπουλος, Χρήστος Νικολόπουλος, Θανάσης Πολυκανδριώτης, Φίλιππος Γράψας και Κώστας Χατζής.

Τη συναυλία θα παρουσιάσει, όπως κάθε φορά, ο δημοσιογράφος Κώστας Μπλιάτκας.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς

Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή
Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή

Μόνο για μία βραδιά


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge