ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
19-2-2021

Μια ξεχωριστή εμπειρία για τους φίλους της τέκνο μουσικής με την Charlotte De Witte

Δωρεάν από το Ιδρυμα Ωνάση

Μια ξεχωριστή εμπειρία για τους φίλους της τέκνο μουσικής με την  Charlotte De Witte
FREE

Η φημισμένη Charlotte De Witte στήνει τον εξοπλισμό της στο κέντρο του σταδίου της αρχαίας Μεσσήνης και υπογράφει ένα από τα πιο ιδιαίτερα σετ της που θα δούμε και θα ακούσουμε στις 25 Φεβρουαρίου, δωρεάν.

Το μεγαλύτερο αστέρι της τέκνο μουσικής παίζει χωρίς κοινό, απέναντι στα αρχαία μάρμαρα, κάτω από το ελληνικό φως, πιστοποιώντας ότι αποτελεί μια από τις κορυφαίες εκπροσώπους της ηλεκτρονικής μουσικής αυτή τη στιγμή στον πλανήτη.
Αλλωστε το «DJ Mag» και το «Beatport» την ψήφισαν νο1 dj στην τέκνο και χάους μουσική στον κόσμο το 2020, καθιστώντας την, την πρώτη γυναίκα με αυτό το επίτευγμα.

Από τα μικρά κλαμπ του Βελγίου, η Charlotte De Witte έχει κατακτήσει πλέον τα μεγάλα φεστιβάλ και κλαμπ σε όλο τον κόσμο. Οι εμφανίσεις της περιζήτητες, γίνονται ανάρπαστες από τους φαν της νέας τέκνο που εκπροσωπεί.
Το ίδιο ισχύει και για τα set της στο BBC Radio 1, τις δισκογραφικές κυκλοφορίες της μέσω της εταιρίας της KNTXT, τις συνεργασίες της με μια σειρά από ραδιοφωνικούς σταθμούς στον κόσμο.

Το σετ της θα κάνει πρεμιέρα δωρεάν στις 25 Φεβρουαρίου (20.00) στο facebook (www.facebook.com/Stegi.Onassis.Cultural.Centre) και στο κανάλι του Ιδρύματος στο YouTube (www.youtube.com/onassisfoundationchannel) και θα μείνει εκεί για να το παρακολουθείτε όποτε επιθυμείτε.



Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς

Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή
Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή

Μόνο για μία βραδιά


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge