ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
29-6-2021

Οι Mesogeios Live!

Στο Vertigo Bar (Νικητή - Χαλκιδικής) και στο CAVO by Thea Thalassa (Αλεξανδρούπολη)

Οι Mesogeios Live!

Οι Mesogeios ξεκινούν τις καλοκαιρινές ζωντανές τους εμφανίσεις με διάθεση να μεταδώσουν την αύρα των ήχων της μεσογείου όσο πιο μακριά γίνεται! Το μουσικό ταξίδι τους ξεκινάει την Παρασκευή 2 Ιουλίου στο Vertigo Bar στη Νικητή - Χαλκιδικής, ενώ το Σάββατο 3 Ιουλίου ταξιδεύουν για πρώτη φορά στην Αλεξανδρούπολη και το CAVO by Thea Thalassa (Νέα Χιλή, Κανάρι 1)!

Τους Mesogeios τους γνωρίσαμε δισκογραφικά με την πρώτη τους πρωτότυπη μουσική κυκλοφορία στο τραγούδι “Συμφωνία Ατυχής”, που κέρδισε την αγάπη των ποιοτικών ραδιοφώνων και των εκλεπτυσμένων ακροατών. Με την παρουσία τους στην σκηνή υποστηρίζουν ένα διεθνές, πολύγλωσσο ρεπερτόριο (ελληνικά, αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά, γαλλικά, πορτογαλικά και αραβικά τραγούδια) με έντονο το στοιχείο της Jazz και του αυτοσχεδιασμού, σε ρυθμούς Latin, Bossa, Swing, Samba. Στο μουσικό τους “ζωντανό καμβά” υπάρχουν πολλές original διασκευές της ελληνικής ρεμπέτικης και παραδοσιακής μουσικής σε χαρακτήρα Jazz & Swing, αλλά και δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις.

Την Παρασκευή 2 Ιουλίου στο Vertigo Bar στην Νικήτη - Χαλκιδικής και το Σάββατο 3 Ιουλίου στην Αλεξανδρούπολη στο CAVO by Thea Thalassa, οι Mesogeios θα μας χαρίσουν δυο μαγικές μουσικές βραδιές με World Jazz ηχοχρώματα, που δεν πρέπει να χάσετε!

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Vangelis Angelopoulos Trio
Vangelis Angelopoulos Trio

Στη Μικρή Σκηνή

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge