ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
9-11-2021

4 Χρόνια Ciel Bar με τους Les Au Revoir Live!

Στην Νέα Παραλία

4 Χρόνια Ciel Bar με τους Les Au Revoir Live!

Οι Les Au Revoir επιστρέφουν στην πόλη τους, μετά από πολύ καιρό, για μια ξεχωριστή εμφάνιση την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, για να γιορτάσουν μαζί με όλους εσάς, τα γενέθλια για τα 4 χρόνια λειτουργίας του Ciel Bar στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης!

Η παρέα των Les Au Revoir έχοντας τις αποσκευές τους γεμάτες με τις πιο όμορφες μελωδίες από τα album τους “Retro’ Clock” και “Στους Πέντε Ανέμους”, σκοπεύουν να συνεχίσουν και αυτό τον χειμώνα να μας μαγεύουν, ταξιδεύοντας “Ένα Γύρο τον Κόσμο” σε μοναδικούς μουσικούς προορισμούς! Στο πρόγραμμα τους πρωτοτυπούν και συνδυάζουν αρμονικά πολλά είδη μουσικής, από διαφορετικές εποχές μέχρι το σήμερα, αλλά και από διαφορετικές γωνίες του κόσμου. Κάθε ζωντανή τους παράσταση είναι ένα μουσικό ταξίδι, με έντονες ερμηνείες σε Bossa Nova, Swing και Lounge ρυθμούς, που σίγουρα θα σας οδηγήσουν σε τόπους μαγικούς!

Μη χάσετε την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, την πρώτη χειμερινή ζωντανή εμφάνιση των Les Au Revoir στην Θεσσαλονίκη όπου αναμένεται με τις πρωτότυπες διασκευές τους να μας χαρίσουν μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη χαμόγελα, κέφι, χορό και όμορφες μουσικές αναμνήσεις για τα γενέθλια του Ciel Bar!


Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα - Programming)
Σπύρος Κακάλης (Ακουστική Κιθάρα)

Guest: Κώστας Κατσαρός (τρομπέτα - Percussions)



Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Vangelis Angelopoulos Trio
Vangelis Angelopoulos Trio

Στη Μικρή Σκηνή

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge