ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
10/10
10-5-2022

Rock n Roll / Disco show από τους Skelters

Για μια μοναδική εμφάνιση στο Macho Libre

Rock n Roll / Disco show από τους Skelters

Οι The Skelters, μια από τις κορυφαίες ροκ μπάντες της Ελλάδας, σε μια μοναδική live εμφάνιση στο Macho Libre την Κυριακή 15 Μαΐου 2022.

Με κομμάτια από τους δίσκους τους "Explain To Me" και "Revive" καθώς και covers σε Beatles, John Lennon, Paul McCartney, Elvis Presley, Bee Gees, Queen, U2 Rolling Stones, Doors, Dire Straits, Tom Petty, Roy Orbison, '50s, '60s, '70s, '80s κ.α. σε ένα άκρως δυναμικό Rock 'n Roll /Disco show που ξεσηκώνει τα πλήθη!


Οι Skelters είναι μια σύγχρονη Rock μουσική μπάντα με αγγλόφωνο στίχο. Επέλεξαν το όνομα τους επηρεαζόμενοι από το τραγούδι των Beatles "Helter Skelter".

Στην παρούσα τους μορφή αποτελούνται από τους: Άγγελο Χαραβιτσίδη (Κιθάρα, Φωνητικά, Πιάνο), Δανιήλ Χαραβιτσίδη (Ντραμς, Κρουστά, Φωνητικά, Πιάνο), Κωστή Βογιατζόγλου (Κιθάρα, Φωνητικά) και Θοδωρή Νικολάου (Μπάσο).

Οι Skelters έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 3.000 εμφανίσεις σε όλα τα live stages της Θεσσαλονίκης, της Αθήνας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας, σε festivals, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές κ.α.

Επίσης έχουν συνεργαστεί σε live εμφανίσεις τους με καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως ZZ Top, Pavlov’s Dog, Nazareth, Iron Butterfly, Steve Harley & Cockney Rebel, Louisiana Red, Paul Di Anno (Iron Maiden), Don Dokken, Puressence κ.α.

Χαρακτηριστικό στοιχείο των live εμφανίσεων τους, είναι το show που προσφέρουν, η χορευτική διάθεση που δημιουργούν στο κοινό, τα φωνητικά τους και η δυναμική σκηνική τους παρουσία.

Τον Ιούνιο του 2009 κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ των Skelters με τίτλο “Explain To Me” από την Lyra/Pan-Vox. Τον Ιούνιο του 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο official video clip των Skelters στο τραγούδι “See How Much I Love You” ενώ τον Ιούνιο του 2011 κυκλοφόρησε και το δεύτερο video clip των  Skelters  “Explain To Me”. 
 
Τον Οκτώβριο του 2016 κυκλοφόρησε το video clip για το κομμάτι "Win This Fight", στις 31 Οκτωβρίου 2016 κυκλοφόρησε το δεύτερο album των Skelters με τίτλο "Revive" από την New Dream Records αποσπώντας θερμές κριτικές από τον τύπο. Τον Νοέμβρη του 2016 κυκλοφόρησε το promo video για το κομμάτι "You Showed Me" ενώ τον Μάιο του 2017 κυκλοφόρησε το promo video για το κομμάτι "What I'm Gonna Do".



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Πότε?
Κυριακή 15 Μαΐου 2022
Έναρξη: 20:30

Πού?
Macho Libre
Αλεξάνδρου Σβώλου 44

Επικοινωνία - κρατήσεις
2310 253550




Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς

Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή
Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή

Μόνο για μία βραδιά


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge