ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
18-1-2023

Οι Polkar στο WE

Για μια εκρηκτική βραδιά

Οι Polkar στο WE

Η υπερμπάντα που λατρεύουν οι Σαλονικείς επιστρέφει επιτέλους για μια εκρηκτική βραδιά στον Πολυχώρο WE το Σάββατο 28 Ιανουαρίου! Έρχονται με τρέλα για να ικανοποιήσουν όλα τα βίτσια και τις μουσικές φαντασιώσεις του κοινού τους!

Ξεχαρβαλωμένα γιουκαλίλι, χάλκινα σε παροξυσμό, ιπτάμενα χαρτάκια και φιλιά στο στόμα για όσους το επιθυμούν, είναι από τα λίγα που θα συμβούν. Η ζωή τους ήταν σκ@τ@ αλλά τώρα που έρχονται στη Θεσσαλονίκη, η ζωή μας για ένα βράδυ θα γίνει καλύτερη. Όλα θα συμβούν «μαζί αγάπες μου» στις 28 Ιανουαρίου!

Λίγα λόγια για τους Polkar
Με μουσική που χαρακτηρίζεται ως “πανηγυρτζίδικη balkan”, oι “Polkar” ξεκίνησαν ως το μουσικό συγκρότημα του ηθοποιού Γιώργου Παπαγεωργίου έχοντας δίπλα του τον μουσικό Γιάννη Κυρατσό. Πήραν το όνομα τους μετά από ένα ταξίδι της μπάντας στη Σερβία το 2013. Στα σλάβικα “polkar” σημαίνει “μεθυσμένος χορευτής που τραγουδάει φάλτσα”. Στα live τους έχουν ως άξονα τη δημιουργία μιας ανοιχτής μουσικοθεατρικής performance σε διαδραστική επικοινωνία με το κοινό, περνώντας αβίαστα από όλα τα μουσικά είδη που τους αφορούν.

Δημιουργήθηκαν πριν από 9 χρόνια στη Θεσσαλονίκη, χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη για τον ήχο τους, τον βαρύ βαλκανικό αέρα και τα ένδοξα χρόνια των ‘90s που μεγάλωσαν στα μουσικά προβάδικα στα Άνω Λαδάδικα.

Έχουν κυκλοφορήσει δύο δισκογραφικές εργασίες, με τίτλους «Όλα αρχίζουν» και «4+1 τραγούδια για αγκαλιές» με τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει τα «Όλα αρχίζουν», «Το τραγούδι της καλής παντρειάς», «Η αγάπη χρόνια δεν κοιτά», «Caribbean girl», «Love me tonight», «Ο δεσμός» παρέα με την κομπανία κανταδόρων “Τροβαδούροι της παλιάς Αθήνας”, «Αθήνα» και άλλα. Το τραγούδι «Η ζωή μου είναι σκατά» κυκλοφόρησε ανεξάρτητα ως solo project του Γιώργου Παπαγεωργίου σε συνεργασία με τον Σπύρο Γραμμένο, συγκεντρώνοντας ενθουσιώδη αποδοχή στο Youtube.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πότε?
Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00
Η συναυλία ξεκινάει στις 22:00

Πού?
WE, Πολυχώρος Πολιτισμού και Αθλητισμού
Πρώην «Παγοδρόμιο», δίπλα από το Παλέ ντε Σπορ
Λεωφ. 3ης Σεπτεμβρίου 3

Εισιτήρια
Προπώληση 8€ (περιορισμένος αριθμός, μόνο μέσω viva.gr)
10€ (υπόλοιπη προπώληση
Ταμείο 12€
Σημεία Προπώλησης: WE, Viva.gr

Επικοινωνία

2310 284700

Πολυχώρος WE

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς

Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή
Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή

Μόνο για μία βραδιά


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge