ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
31-1-2023

Rock live με τους «Near Mrs.»

Στη Μικρή Σκηνή

Rock live με τους «Near Mrs.»

Η “Μικρή Σκηνή”, η νέα μουσική και θεατρική σκηνή στην Κ. Τούμπα, που αγαπήθηκε από τον κόσμο ήδη από την πρώτη περίοδο λειτουργίας του, παρουσιάζει το πρώτο rock live της. Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023, στις 22.00, φιλοξενεί τους “Near Mrs.” για μια ξεσηκωτική βραδιά.

Νear Misses είναι κατά μια έννοια το “παρά λίγο”. Ένα εν δυνάμει ατύχημα. Ένας τετραμελής κορμός μιας παρέας παλιόφιλων που παίζουν μαζί σχεδόν από παιδιά. Κι έγινε Near Mrs (mιsιz/) όταν συνάντησαν το πέμπτο μέλος και frontwoman της μπάντας. Κι όλοι μαζί παίζουν, ισορροπώντας πάνω σε τεντωμένο σχοινί. Που από τη μια είναι δεμένο γερά στις rhythm and blues ρίζες του δέντρου που λέγεται rock ‘n’ roll, κι από την άλλη γαντζώνεται και τυλίγεται γύρω από κλαδιά και παρακλάδια με σκοπό να τα κάνει να λυγίσουν, να αντισταθούν και να κουνηθούν. Rock, soul, garage, disco-reggae-punk, new wave, alternative και ξανά rock, σε ένα uptempo, ηλεκτρικό show με μοναδικό dress code τα άνετα παπούτσια. Hail hail Rock ‘n’ Roll!

Η “Μικρή Σκηνή” είναι μια νέα μουσική και θεατρική σκηνή, χώρος πολιτισμού που στεγάζεται στο ιστορικό στούντιο "Αγροτικόν" στην Κ. Τούμπα και ξεκινάει με μεγάλα όνειρα να προσφέρει πολιτισμό και ψυχαγωγία στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στόχος της είναι να φιλοξενεί συναυλίες διαφόρων ειδών μουσικής, θεατρικές παραστάσεις για ενήλικες και παιδιά, σεμινάρια και άλλες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πότε?
Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023
Ώρα έναρξης: 22.00

Πού?
Μικρή Σκηνή
Επταλόφου 14, Κ. Τούμπα

Εισιτήρια
Γενική είσοδος: 8 ευρώ

Επικοινωνία - κρατήσεις
6944 503542

Μικρή Σκηνή

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μέμφις live «10 years anniversary»
Μέμφις live «10 years anniversary»

Στο Principal Club Theater

20 χρόνια Encardia live στο WE
20 χρόνια Encardia live στο WE

Μουσικές και τραγούδια από τις ελληνόφωνες περιοχές του Ιταλικού Νότου


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge