ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
1-3-2023

Οι Warhaus στη Θεσσαλονίκη

Στον Πολυχώρο Πολιτισμού και Αθλητισμού WE

Οι Warhaus στη Θεσσαλονίκη

Οι Warhaus έρχονται αυτόν τον Μάιο στη Θεσσαλονίκη για μία βραδιά γεμάτη από sexy, σκοτεινές jazz και pop μελωδίες, που θα μας θυμίσει γιατί τους αγαπήσαμε από το πρώτο άκουσμα!

Πέρασε μισή δεκαετία μετά την έμπνευση του Maarten Devoldere (Balthazar) να δημιουργήσει το solo project Warhaus που κατέκτησε τις καρδιές μας και μας έδωσε δύο άλμπουμ που αποθεώθηκαν από τους απανταχού μουσικόφιλους – τα “We Fucked a Flame into Being” (2016) και “Warhaus” (2017), με κομμάτια sexy, dark pop αισθητικής, όπως το “Love’s a Stranger”, που κατέκτησε τα ελληνικά ραδιόφωνα, και το “Machinery”, που συνεχίζει να μας κάνει να ερωτευόμαστε κάθε φορά που το ακούμε.

Η επιστροφή του στη δισκογραφία δεν έρχεται μέσα από ατελείωτη μελέτη και τελειοποίηση. Τα τραγούδια του ολοκαίνουριου άλμπουμ “Ha Ha Heartbreak” ξεπήδησαν σε τρεις μόλις εβδομάδες στην αποπνικτική πόλη του Παλέρμο. Το μόνο που χρειάστηκε ο Devoldere ήταν η μοναξιά ενός δωματίου ξενοδοχείου, μια κιθάρα, ένα μικρόφωνο και μια καρδιά που πρόσφατα είχε σπάσει σε χιλιάδες κομμάτια.

Το “Ha Ha Heartbreak” είναι σίγουρα το πιο προσωπικό και αληθινό άλμπουμ των Warhaus μέχρι σήμερα, κρατώντας τη γνωστή ατμοσφαιρική, jazzy pop μανιέρα, αλλά καταφέρνει περίτεχνα να μεταπηδά από τα διαφορετικά στάδια του πένθους και της θλίψης καταλήγοντας τελικά στην παραίτηση και στο ζοφερό μα συνάμα λυτρωτικό συμπέρασμα του “Best I Ever Had”: “All I ever wanted was a lot/ to be your man was something I could not”.

Με όλο αυτό το σπάνιο υλικό στις αποσκευές τους προσγειώνονται λοιπόν στη Θεσσαλονίκη και μας καλούν να ζήσουμε την εμπειρία των Warhaus την Παρασκευή 19 Μαΐου στο WE.

Nα είστε όλοι εκεί!


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πότε?
Παρασκευή 19 Μαΐου 2023
Στις 21:30

Πού?
Πολυχώρος Πολιτισμού & Αθλητισμού WE
Λεωφ. 3ης Σεπτεμβρίου 3, πρώην 'Παγοδρόμιο', δίπλα από το Παλέ ντε Σπορ

Εισιτήρια
Γενική είσοδος από 20 ευρώ

Επικοινωνία
2310 284700

Πολυχώρος WE

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς

Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή
Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή

Μόνο για μία βραδιά


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge