ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
25-3-2023

Φεστιβάλ χορού Sensualonica Dance στη Θεσσαλονίκη

Με προσκεκλημένους διεθνείς βραβευμένους χορευτές

Φεστιβάλ χορού Sensualonica Dance στη Θεσσαλονίκη

Η Salsa Y sueñO Dance Prod. φιλοξενεί για τρίτη φορά, ένα μοναδικό φεστιβάλ χορού, το Sensualonica Dance Festival (salsa romantica, bachata, kizomba) στη Θεσσαλονίκη, από τις 5-7 Μαΐου 2023, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με προσκεκλημένους διεθνείς βραβευμένους χορευτές αλλά και δασκάλους χορού. Με πολύχρωμα κοστούμια, υπέροχη μουσική και ασταμάτητο χορό, το γεμάτο αυτό ενέργεια φεστιβάλ είναι έτοιμο να απογειώσει αυτό το τριήμερο του Μαΐου και να το κάνει μοναδικό.

«Ελάτε να νιώσετε το πάθος, τον ενθουσιασμό και την Λατινοαμερικάνικη κουλτούρα με πολιτιστικά σεμινάρια, σεμινάρια χορού, shows από τους πιο καταξιωμένους χορευτές του χώρου, ανάμεσα σε αυτούς και shows από ΑμεΑ, αλλά και parties μέχρι το πρωί! Ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό street party στην καρδιά της πόλης, κορυφαία μαθήματα χορού για όλα τα επίπεδα χορευτών στο Block 33 και ατελείωτα πάρτι τόσο στο Block 33 όσο και στον Ξαρχάκο. Φορέστε λοιπόν τα πιο άνετά σας παπούτσια και ετοιμαστείτε να συμμετάσχετε στο πιο sensual φεστιβάλ χορού της πόλης, το Sensualonica Dance Festival!», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι διοργανωτές.

Το Sensualonica Dance Festival είναι η ιδανική υπενθύμιση της διασκέδασης, που μπορεί να έχει κάποιος όταν η καλή διάθεση και ο χορός ενώνονται.



Block 33

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς

Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή
Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή

Μόνο για μία βραδιά


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge