ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
20-5-2023

«Βασίλης Παπακωνσταντίνου, 50 χρόνια»: Αλλαγή του χώρου συναυλίας

Θα διεξαχθεί στο «Στάδιο Απόλλωνα Καλαμαριάς»

«Βασίλης Παπακωνσταντίνου, 50 χρόνια»: Αλλαγή του χώρου συναυλίας

Η μεγάλη συναυλία γιορτή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου την Τετάρτη στις 21 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί τελικά στο «Γήπεδο Απόλλωνα Καλαμαριάς» και όχι στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, καθώς μετά από ρητή εντολή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού άρθηκε αιφνιδιαστικά από την διεύθυνση του Καυτανζόγλειου Σταδίου η άδεια παραχώρησης του για λόγους ανάγκης συμμόρφωσης του σε νέα δεδομένα σχετικά με την ασφάλεια και την προστασία των θεατών.

Τα εισιτήρια που αναγράφουν το «Καυτανζόγλειο Στάδιο» ως χώρο συναυλίας, ισχύουν κανονικά με ίδια ώρα προσέλευσης και έναρξης.

Οποίος δεν επιθυμεί να παρακολουθήσει τη συναυλία στο νέο χώρο διεξαγωγής, παρακαλείται να στείλει email ως τις 31 Μαΐου στο straymusic12@gmail.com το εισιτήριο του με εμφανή τον κωδικό κράτησης, ώστε να του επιστραφούν τα χρήματα.



50 χρόνια κλείνει φέτος ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στην ελληνική δισκογραφία!
Και τα γιορτάζει μαζί μας, με μια μεγάλη συναυλία - γιορτή στη Θεσσαλονίκη στο Στάδιο Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Μια συναυλία που θα συνοψίσει τις πιο σημαντικές στιγμές μια μουσικής πορείας που έχει καταφέρει να σημαδέψει τις ζωές όλων μας.

Μια συναυλία αναδρομή στο παρελθόν με την προβολή σπάνιου οπτικού υλικού από την πενηντάχρονη πορεία του Βασίλη.

Μια συγκινητική, αλλά και γεμάτη ορμή, συναυλία που θα μας ταξιδέψει σε δίσκους σταθμούς, ιστορικές συναυλίες, διαχρονικά αγαπημένα τραγούδια, ιστορίες και παρέες που έγραψαν ιστορία.

Ένα ταξίδι στο χρόνο με πυξίδα τη λυρική, δυναμική, βαθιά αισθαντική φωνή του Βασίλη και συνοδοιπόρους τους σπουδαιότερους συνθέτες, ποιητές και στιχουργούς που γέννησε αυτός ο τόπος: Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Λοΐζο, Θάνο Μικρούτσικο, Τάσο Λειβαδίτη, Κώστα Καρυωτάκη, Νίκο Καββαδία, Νικόλα Άσιμο, Σταμάτη Μεσημέρη, Κώστα Τριπολίτη, Γιάννη Νεγρεπόντη, Άλκη Αλκαίο, Οδυσσέα Ιωάννου, Γιώργο Κλεφτογιώργο, Απόστολο Μπουλασίκη, Λίνα Δημοπούλου και τόσους άλλους.

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου, ο Βασίλης θα μας τραγουδήσει όλα όσα αγαπάμε, μας συγκινούν και μας ενώνουν. Θα γίνουμε ένα όλοι -μικροί και μεγάλοι- κάτω από τη μαγική φωνή του Βασίλη που μόνο εκείνος καταφέρνει με την αυθεντική του παρουσία εδώ και 50 χρόνια τώρα.

Συνοδοιπόροι στο μουσικό ταξίδι του Βασίλη πάντα οι μόνιμοι συνεργάτες του, με τον Ανδρέα Αποστόλου στις ενορχηστρώσεις και στο πιάνο, τον Βαγγέλη Πατεράκη στο ηλεκτρικό μπάσο, τον Στέφανο Δημητρίου στην drums, την Μαίρη Μπρόζη στο βιολί, τον Γιάννη Αυγέρη στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Απόστολο Μόσιο στην ακουστική κιθάρα και Γιώργο Θεοδωρόπουλο στα πλήκτρα. Μετά από πολλά χρόνια στην σκηνή μαζί με τον Βασίλη θα βρεθούν και δυο αγαπημένοι φίλοι, ο Χριστόφορος Κροκίδης και η Τάνια Κικίδη για να γιορτάζουν μαζί του και να τραγουδήσουν.

Τη συναυλία θα συνοδεύσει το φωνητικό σύνολο «Ρυθμός» με τη μουσική του πολυφωνία, με μαέστρο τον Νικόλαο Χιώτογλου.

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου το Στάδιο Απόλλωνα Καλαμαριάς. θα «πλημμυρίσει» από τη φλόγα της καρδιάς μας και τη σπίθα της αιώνιας εφηβείας του Βασίλη.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πότε?
Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023
Ώρα έναρξης: 21:00
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00

Πού?
Στάδιο Απόλλωνα Καλαμαριάς
Χηλής 12, Καλαμαριά

Εισιτήρια
Αρένα όρθιων: 15 ευρώ
Κερκίδα: 18 ευρώ

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς

Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή
Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή

Μόνο για μία βραδιά


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge