ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
23-5-2023

Μανώλης Χατζημανώλης: «Βάλε τον δίσκο στο πικάπ»

Μαζί του ο Άκης Αρχοντής στο βιολί και ο Θανάσης Μπιλιλής στο πιάνο

Μανώλης Χατζημανώλης: «Βάλε τον δίσκο στο πικάπ»

Το Σάββατο 27 Μαΐου 2023, στις 21.30, στη Μικρή Σκηνή εμφανίζεται ο Μανώλης Χατζημανώλης και η υπέροχη μουσική παρέα του, με μουσικές και τραγούδια νοσταλγικά, όπως εκφράζεται και με τον τίτλο “Βάλε τον δίσκο στο πικάπ”.

Ο Μανώλης Χατζημανώλης, ένας από τους χαρισματικούς Έλληνες τραγουδιστές, με ευρεία γκάμα φωνής και ρεπερτορίου, με εμφανίσεις στην Ελλάδα και στην Γαλλία και με πλούσια δισκογραφία, σε μια μοναδική παράσταση στην "Μικρή Σκηνή", με τίτλο "Βάλε τον δίσκο στο πικάπ".

Συνεργάτης των Στ. Κουγιουμτζή, Μ. Τόκα, Θ. Μικρούτσικου, Δ. Παπαδημητρίου, Γ. Μαρκόπουλου, Γ. Καζαντζή και άλλων σημαντικών δημιουργών, ο Μανώλης Χατζημανώλης, με την εξαιρετική και πολύπλευρη μουσική του παιδεία αλλά και την πολύ μεγάλη του εμπειρία στην σκηνή, θα ερμηνεύσει ένα ρεπερτόριο που θα εκτείνεται από το ρετρό στο ξένο και ελληνικό κινηματογραφικό τραγούδι και με αναφορά σε Έλληνες κλασσικούς ποιοτικούς συνθέτες.

Μαζί του ο Άκης Αρχοντής (βιολί) και ο Θανάσης Μπιλιλής (πιάνο), δύο εξέχοντες μουσικοί της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι παράλληλα θα παρεμβαίνουν δημιουργώντας μουσικές "εκπλήξεις" με τσιγγάνικες μελωδίες, γνωστά τανγκό, βαλς και κινηματογραφική μουσική.

Βάζουμε λοιπόν τους δίσκους των αγαπημένων μας τραγουδιών, "στο πικάπ", όπως λέει και ο τίτλος της παράστασης, για να τα ερμηνεύσει αυτός ο εξαιρετικός τραγουδιστής, ο Μανώλης Χατζημανώλης.

Σάββατο 27 Μαΐου, στην " Μικρή Σκηνή", που καθιερώθηκε ως ο νέος χώρος φιλοξενίας του ποιοτικού τραγουδιού στην Θεσσαλονίκη,

Η “Μικρή Σκηνή” είναι μια νέα μουσική και θεατρική σκηνή, χώρος πολιτισμού που στεγάζεται στο ιστορικό στούντιο "Αγροτικόν" στην Κ. Τούμπα και ξεκινάει με μεγάλα όνειρα να προσφέρει πολιτισμό και ψυχαγωγία στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στόχος της είναι να φιλοξενεί συναυλίες διαφόρων ειδών μουσικής, θεατρικές παραστάσεις για ενήλικες και παιδιά, σεμινάρια και άλλες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πότε?
Σάββατο 27 Μαΐου 2023
Ώρα έναρξης: 21.30

Πού?
Μικρή Σκηνή
Επταλόφου 14, Κ. Τούμπα

Εισιτήρια
Γενική είσοδος: 10 ευρώ

Επικοινωνία - κρατήσεις
6944 503542

Events και Alerts από αυτή την καταχώρηση

Μικρή Σκηνή

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Vangelis Angelopoulos Trio
Vangelis Angelopoulos Trio

Στη Μικρή Σκηνή

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge