ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
4-2-2024

Ζερβάκης, Κυραμαργιός και Λούλατζης στον Πολυχώρο We

Μόνο για μία εμφάνιση

Ζερβάκης, Κυραμαργιός και Λούλατζης στον Πολυχώρο We

Ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης («Χτίζω Ανέμους», Οκτώβριος 2022), ο Αργύρης Λούλατζης («Σαντικλέρι», Δεκέμβριος 2022) και ο Παντελής Κυραμαργιός («Προσωρινά Αιώνιοι», Ιανουάριος 2023), μετά τις sold-out χειμερινές εμφανίσεις τους στον Σταυρό του Νότου και ένα πλούσιο συναυλιακό καλοκαίρι που ξεσήκωσε το κοινό, την Παρασκευη 9 Φεβρουαρίου στο Πολυχώρο We στη Θεσσαλονίκη με τα τραγούδια της προσωπικής τους δισκογραφίας αλλά και με τη δική τους, ηλεκτρική προσέγγιση στο παραδοσιακό, δηλώνοντας και πάλι το «παρών» για μια απογειωτική βραδιά.

Με ένα ρεπερτόριο που μας ταξιδεύει σε γνωστά αλλά και νέα, συναρπαστικά μονοπάτια, και με τη μοναδική μουσική χημεία τους, οι τρεις ξεχωριστοί καλλιτέχνες συναντιούνται ξανά και ετοιμάζουν για όλους μας με την απρόσμενη μουσική ματιά τους μυσταγωγικές βραδιές, γεμάτες κέφι και συγκίνηση, που θα μας μείνουν αξέχαστες.

«Προτού ακόμα γνωριστούμε, ήμασταν ακροατές ο ένας του άλλου. Νιώθαμε ότι υπάρχει μια σύνδεση. Σαν να έχουμε κοινούς προβληματισμούς. Με τη ματιά του καθενός όμως να είναι κάπως διαφορετική, από άλλη γωνία. Έτσι που και οι τρεις μαζί να μην αφήνουμε κάποια πλευρά αθέατη. Βρεθήκαμε στις μουσικές σκηνές και γίναμε φίλοι πριν το καταλάβουμε.

Το μαγικό στις κοινές μας εμφανίσεις είναι ότι κανείς δεν θέλει να κατέβει από τη σκηνή όταν τραγουδά ο άλλος. Δεν υπάρχει “δικό μου” τραγούδι και “δικό του”. Μόνο “δικά μας”.

Έτσι τα αισθανόμαστε και έτσι τα παρουσιάζουμε».


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πότε?
Παρασκευη 9 Φεβρουαρίου 2024
Προσέλευση: 21:30
Έναρξη: 22:00

Πού?
Πολυχώρος We
3ης Σεπτεμβρίου με Λαμπράκη

Εισιτήρια

Γενική είσοδος: 15 ευρώ

Επικοινωνία

6949950530

Πολυχώρος WE

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς

Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή
Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή

Μόνο για μία βραδιά


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge