ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
13-2-2024

Μέμφις live «10 years anniversary»

Στο Principal Club Theater

Μέμφις live «10 years anniversary»

Οι ΜΕΜΦΙΣ γιορτάζουν τα 10 χρόνια πορείας τους με ένα ξεχωριστό live στο Principal Club Theater. Δέκα χρόνια δημιουργίας και δράσης αποτυπώνονται επί σκηνής την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου!

Οι ΜΕΜΦΙΣ δημιουργήθηκαν το 2013 από μέλη με εμπειρία και ιστορία στο χώρο του ακραίου metal ήχου (Psycho Choke, Vain Velocity, Less Than Human, Nature's) και συμφώνησαν να πειραματιστούν πάνω σε μελωδίες, ρυθμούς και στίχους που μπλέκουν τις σύγχρονες δυτικές επιρροές μαζί με τα εγχώρια βιώματα. Alternative rock / metal αισθητική, ethnic στοιχεία και ο ελληνικός στίχος διαμορφώνουν τον ιδιαίτερο και ξεχωριστό χαρακτήρα του συγκροτήματος.

Το 2014 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ της μπάντας "Όπως αλλάζουν οι εποχές" και την άνοιξη του 2017 "Ο Ιχνηλάτης που κυνηγούσε το θάνατο" ενώ με την έναρξη της πανδημίας στην χώρα μας, το 2020, αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν το τρίτο τους στούντιο άλμπουμ με τίτλο "Το σκοτάδι εντός μου" ως σύμμαχο και πηγή δύναμης στις μέρες απομόνωσης που ακολούθησαν. Μέσα στο 2023 κυκλοφόρησαν 2 singles, το "Ωχρά Έρις" και το "Σαν Πυρσός", που αποτελούν την νέα ηχητική σφραγίδα της μπάντας.

Χωρίς να περιορίζονται αυστηρά σε κάποιο συγκεκριμένο μουσικό είδος και βάζοντας σε πρώτο πλάνο την αίσθηση ελευθερίας και δημιουργίας κάτι πηγαίου και αυθεντικού, οι ΜΕΜΦΙΣ αποτελούν μία από τις πολύ πρωτότυπες και δυνατές παρουσίες της ανεξάρτητης rock/metal σκηνής της χώρας. Η ένταση που διακρίνει το σχήμα στα live του, τα καθιστά μία ανεπιφύλακτη και εγγυημένη πρόταση για τους απανταχού μουσικόφιλους και την κάθε εμφάνιση τους, μία εμπειρία, την οποία δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Οι ΜΕΜΦΙΣ είναι οι:
Άλκης Κεχαγιάς: Φωνή
Joe FK: Κιθάρες
Δημήτρης ‘mitch’ Οικονόμου: Μπάσο
Giorgio Serra: τύμπανα


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πότε?
Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024
Στις 21:00

Πού?
Principal Club Theater
Ανδρέου Γεωργίου 56

Εισιτήρια

Γενική είσοδος από 10 ευρώ

Επικοινωνία
2310 428088

Principal Club Theater

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς

Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή
Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή

Μόνο για μία βραδιά


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge