ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
15-2-2024

Κώστας Τουρνάς και Φίλιππος Πλιάτσικας: Δυο βαλίτσες με τραγούδια

Στο Mylos Club

Κώστας Τουρνάς και Φίλιππος Πλιάτσικας: Δυο βαλίτσες με τραγούδια

Δύο από τους πιο επιδραστικούς και εμβληματικούς Έλληνες τραγουδοποιούς, συναντιούνται για πρώτη φορά και ενώνουν τις φωνές τους με δυο βαλίτσες με τραγούδια!

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ένας από τους πρωταγωνιστές της ελληνικής ροκ, που ενσαρκώνει την ενωτική δύναμη της μουσικής, τον κοινωνικό της χαρακτήρα, ξέρει καλά να βάζει φωτιά στα συναισθήματα και να ζωντανεύει τις παρέες! Ένας καλλιτέχνης που έχει διαγράψει μακρά και πλούσια πορεία στον χώρο της μουσικής αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα στην ελληνική δισκογραφία με τραγούδια - επιτυχίες που τραγουδιούνται μέχρι και σήμερα! Φέτος το χειμώνα μας παραδίδει μια ακόμη δισκογραφική πρόταση με το άλμπουμ «Αφιερωμένο» κι ετοιμάζεται για την μουσική συνάντηση της σεζόν!

Ο Κώστας Τουρνάς, ένας καλλιτέχνης που έβαλε την δική του σφραγίδα στην ελληνική δισκογραφία, με μια σπάνια μουσική διαδρομή, προχωρά εδώ και χρόνια σ’ έναν δρόμο αποκλειστικά δικό του. Πάντα ήθελε να κάνει διαφορετικά πράγματα, να αποδεσμεύεται από τις όποιες επιρροές και να γράφει αληθινά «δικά μας τραγούδια…» από αυτά που βρίσκουν την καρδιά μας! Εφευρετικός, ουσιαστικός, ευθύς και πάντα...νέος, συνδυάζει την πείρα μιας τεράστιας καριέρας με τη φρεσκάδα ενός αιώνιου έφηβου και εραστή της μουσικής.

Κώστας Τουρνάς – Φίλιππος Πλιάτσικας. Με δυο βαλίτσες τραγούδια, σε μια ιδιαίτερη συνεργασία, για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή, μας προσκαλούν σε μια μουσική συνάντηση, μια μουσική γιορτή, με νοσταλγικές μελωδίες, θρυλικά τραγούδια υπέροχα ντουέτα, εικόνες, συναισθήματα και πολλές εκπλήξεις!

Οι «Παλιές αγάπες...» «Αφιερωμένο», «Μην της το πεις», «Μια προσευχή», «Δεν μετανιώνω», «Ποιος έχει λόγο στην αγάπη», «Όπου φυσάει ο άνεμος», «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα» «Τι να μας κάνει η νύχτα», «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις», «Όμορφη», τραγούδια που όλοι, λίγο ή πολύ σιγοτραγουδήσαμε, συνταξιδέψαμε σε φάσεις της ζωής μας, είναι κάποια από αυτά που θα ζεστάνουν όπως κάνουν πάντα τις ψυχές μας.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πότε?
Παρασκευή 16 και Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Ώρα έναρξης στις 22:00

Πού?
Μύλος Club
Ανδ. Γεωργίου 56

Εισιτήρια
Γενική είσοδος από 15 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων
more.gr (πανελλαδικά)
Καταστήματα Nova (πανελλαδικά)
Καταστήματα Public (πανελλαδικά)
Ηλιοτρόπιο (Θεσσαλονίκη)
Σάρωθρον (Θεσσαλονίκη)

Επικοινωνία
231 051 0081

Μύλος

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς

Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή
Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή

Μόνο για μία βραδιά


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge