ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
17-7-2014

Θεσσαλονικιός διεκδικεί το opening act της Gaga

O Βαλάντης Πασχαλίδης

Θεσσαλονικιός διεκδικεί το opening act της Gaga

Το "Unplugged Studio" παρουσιάζει αυτή τη φορά μια νέα συνεργασία με ένα ανερχόμενο, ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο νέο, στην pop, R&B, funky, dance μουσική.

Ο λόγος για τον DiVal ή αλλιώς Βαλάντη Πασχαλίδη ο οποίος είχε την πρώτη του επιτυχία με το τραγούδι "Never Bring Me Down" το 2013 με 140.000 views , όπου είναι σε στίχους και μελωδία δικοί του, καθώς και το ερμηνεύει.

Αυτή τη φορά κάνει το βήμα και συμμετέχει στο διαγωνισμό για το opening act για τη συναυλία της "Lady Gaga" στην Αθήνα στο ΟΑΚΑ , ζητώντας να στηρίξουμε με την ψήφο μας αυτή την προσπάθεια, ώστε να παρουσιάσει τη δουλειά του και το ταλέντο του στο κοινό.



Βαλάντης Πασχαλίδης

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Είναι μόλις 22 χρονών, φοιτητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τραγουδάει, γράφει μουσική και στίχους.

Η πρώτη του επαφή με την μουσική πραγματοποιήθηκε από την πολύ μικρή ηλικία των 11, κάνοντας τα πρώτα ερασιτεχνικά του βήματα μέσα από σχολικές χορωδίες.

Στα 12 του, ξεκίνησε η ενασχόληση με την κιθάρα και μετέπειτα με τα πλήκτρα. Πέρασε αρκετό καιρό αναζητώντας το είδος της μουσικής που τον εκφράζει, καταλήγοντας πως επιρροές του αποτελούν η R&B, Pop, Dance, και Funky .

Η αγάπη του για την μουσική και το τραγούδι τον ώθησαν στο να κυνηγήσει τους ιδανικούς γι’αυτόν στόχους, με αποτέλεσμα τον Οκτώβριο του 2012 να διακριθεί μέσα στις τρεις καλύτερες συμμετοχές τραγουδιού, σε πανελλαδικό διαγωνισμό που διοργάνωσε η δισκογραφική εταιρία Spicy .

Σε επαγγελματικό επίπεδο, έχει εργαστεί με επιτυχία σε μαγαζιά και σκηνές της Θεσσαλονίκης έχοντας πάντα ως πρότυπο την έννοια του πλήρους χορογραφημένου Show σε συνδυασμό με τη πολύ σκληρή δουλεία για το αρτιότερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά , στην οποία συμμετέχει μουσικά, ερμηνευτικά, και στιχουργικά, αποτελεί συνεργασία με τους "The Fusion" , έχοντας το τίτλο "Never bring me down" , ενώ δεύτερη του επίσημη κυκλοφορία αποτελεί το τραγούδι "Feel" όπου συμμετέχει ερμηνευτικά και πρόκειται για συνεργασία με τον "Dimitri Loud" .

Σχετικό Link

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς

Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή
Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή

Μόνο για μία βραδιά


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge