ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
18-3-2016

Νέο single για τη Στεφανία Ζηλακάκη: "Κατά βάθος"

Σε μουσική Θεόδωρου Κωστάκη

Νέο single για τη Στεφανία Ζηλακάκη:

Η Στεφανία Ζηλακάκη, μια γνήσια ερωτική μα κυρίως λαϊκή φωνή που έχει πολλά να δώσει στο ελληνικό τραγούδι, και που όλοι την γνωρίζουμε μέσα από την ζωντανή της παρουσία σε στέκια της Θεσσαλονίκης, μας παρουσιάζει το πρώτο της single με τίτλο ‘’Κατά βάθος’’.

Το ‘’Κατά βάθος’’ μουσικά ξεκινά σαν αέρινη μπαλάντα μα στην συνέχεια δίνει πραγματική έκρηξη συναισθημάτων.

Την μουσική δημιούργησε ο γνωστός Παραγωγός – Dj Θοδωρής Κωστάκης που για πρώτη φορά μας δείχνει πόσο μουσικά μπορεί να φτάσει, και αυτό γιατί τόσα χρόνια μας είχε συνηθίσει στην στιχουργική του άποψη και ποτέ πριν μουσικά, μα ως δαιμόνιος δε σταμάτα εδώ αφού μαζί με την Στεφανία ερμηνεύουν το ‘’Κατά βάθος’’.

Το στίχο έγραψαν ο Θοδωρής Κωστάκης με τον Μάνο Βαγγέ, την ενορχήστρωση επιμελήθηκε ο Δημήτρης Δαλαμήτρας, η παραγωγή ανήκει στην icon productions, ενώ η δισκογραφική στέγη για την Στεφανία Ζηλακάκη και τον Θοδωρή Κωστάκη είναι η Music Liberty σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ερμηνεύοντας η Στεφανία και ο Θοδωρής αυτό το τραγούδι, θέλουν να μας οδηγήσουν στην επιστροφή του μεγάλου έρωτα με μία νέα αρχή, ξανά απ’ την αρχή.

Η πλήρης οπτικοποίηση του τραγουδιού – Official Video clip θα υλοποιηθεί της επόμενες ημέρες κάτω από την πλήρη στήριξη της ομάδος του Αργύρη Εσκιτζή και φυσικά κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες του ίδιου, στην όμορφη Θεσσαλονίκη!

Η επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού έγινε την Τρίτη 15 Μαρτίου από τα ραδιόφωνα ολόκληρης της Ελλάδας και το youtube.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως η Στεφανία και ο Θοδωρής επιθυμούν για κάθε αγορά που θα γίνει από τα ψηφιακά καταστήματα i - tunes στο συγκεκριμένο τραγούδι ‘’Κατά βάθος", μέρος των εσόδων να πάνε για την βοήθεια σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη, μέσω του Συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών, ως δωρεά.



Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς

Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή
Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή

Μόνο για μία βραδιά


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge