ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
4-9-2018

"Off The Ground": νέο digital Album από τον TeoArian

Από την InSideOut Music Web Promotion

Η InSideOut Music Web Promotion παρουσιάζει τον TeoArian, έναν δυναμικά ανερχόμενο μουσικό - συνθέτη - τραγουδιστή, όπου μέσα σε δύσκολες εποχές για την δισκογραφία και τους νέους καλλιτέχνες, βρίσκει το ύφος και τον τρόπο να εκφραστεί και να καταθέσει τη δική του μουσική πρόταση. 

Έχοντας ήδη αρκετές συνεργασίες με πετυχημένες ζωντανές εμφανίσεις στο ενεργητικό του, έρχεται σήμερα και μας συστήνεται μέσα από το 1ο του Digital Album με τίτλο «Off The Ground».

Ξεκίνησε να παίζει επαγγελματικά κιθάρα και να τραγουδάει, από τα 21 του κι έκτοτε έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως, Nick Tsiamtsikas, Λήτης & Σκιάχτρα, Vertigo, Γιάννης Σαββιδάκης, 8 έως 2, Riverbed, Υπεράνω Υποψίας, ΔΙΟΝΥΣΟΣ όπως επίσης έχει εμφανιστεί σε πολλές μουσικές σκηνές της Αθήνας όπως και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Επίσης, διατηρεί ένα home studio όπου αναλαμβάνει demo παραγωγές και πλέον έχει ετοιμάσει τον 1ο του προσωπικό δίσκο με τίτλο “Off the Ground” σε συνεργασία με το Studio 222 και τον παραγωγό Δημήτρη Ντελή. 

Εκτός από session μουσικός, έχει και το δικό του power trio group όπου παρουσιάζει δικά του τραγούδια αλλά και διασκευές από το φάσμα της αγαπημένης του μουσικής, δηλαδή το rock και το blues!!



Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Vangelis Angelopoulos Trio
Vangelis Angelopoulos Trio

Στη Μικρή Σκηνή

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge