ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
30-10-2018

Η νέα γενιά του ελληνικού αθλητισμού στηρίζει το 5ο Τρέξε Χωρίς Τερματισμό

500 θέσεις συμμετοχής επιπλέον διαθέσιμες

Η νέα γενιά του ελληνικού αθλητισμού στηρίζει το 5ο Τρέξε Χωρίς Τερματισμό

Η νέα γενιά του ελληνικού αθλητισμού που κατέκτησε μετάλλια στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στο Μπουένος Αϊρες στηρίζουν το «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό», τον κορυφαίο φιλανθρωπικό αγώνα στη Βόρεια Ελλάδα και υπερμαραθώνιο 50 ωρών που θα αρχίζει την ερχόμενη Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στις 10:00, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του ακοντισμού Ελίνα Τζένγκο, ο ασημένιος Ολυμπιονίκης της κολύμβησης Σάββας Θώμογλου, μαζί με την σπουδαία Βούλα Πατουλίδου, έστειλαν μήνυμα σε όλους τους πολίτες, για τη συμμετοχή στο Τρέξε Χωρίς Τερματισμό.

Οι δύο νέοι αθλητές, μαζί φυσικά με την Ολυμπιονίκη Βούλα Πατουλίδου που εκπροσώπησε την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ήταν τα κεντρικά πρόσωπα στην παρουσίαση του 5ου Τρέξε Χωρίς Τερματισμό.

Επίσης μίλησαν για τον αγώνα, ο Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης που διοργανώνει το Τρέξε Χωρίς Τερματισμό μαζί με τον αθλητικό σύλλογο «Ερμής 1877», τον οποίο εκπροσώπησε ο Γιάννης Νικολάου, η Δέσποινα Ιορδανίδου εκ μέρους του τμήματος επειγόντων της παιδιατρικής πτέρυγας του «Ιπποκρατείου» στο οποίο μαζί με δημοτικό βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός» θα δοθούν τα χρήματα από τα χιλιόμετρα που θα καλύψουν οι δρομείς και ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Τάσος Παπαδόπουλος.

Εκτός του φιλανθρωπικού σκοπού του αγώνα, όλοι οι παριστάμενοι τόνισαν ότι η Θεσσαλονίκη μέσω του Τρέξε Χωρίς Τερματισμό αλλά και των νέων σπουδαίων αθλητών της, βγαίνει δυναμικά στο προσκήνιο και ανακτά τη θέση που της αξίζει.

Αναλυτικά είπαν:

Βούλα Πατουλίδου: Οι 50 ώρες που είναι να συμπληρωθούν δεν είναι πολλές, είναι εφικτό να μαζευτούν τα χρήματα. Εξαρτάται από τον κάθε έναν από εμάς αν θα συνεχίσει και έκτη και πολλές ακόμη χρονιές η δράση αυτή. Οι νεαροί πρωταθλητές που βρίσκονται μαζί μας είναι η μεγάλη μας ελπίδα για να πορευόμαστε με το κεφάλι ψηλά. Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο που δεν λυγίζουν και θα μας φέρουν ακόμη περισσότερα μετάλλια.

Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης: Η συμβολή όλων μας στην δράση είναι καθοριστική. Αυτές οι διοργανώσεις γίνονται με γνώμονα το «ευ αγωνίζεσθαι» και πρώτα βοηθάμε τον εαυτό μας συμμετέχοντας στον μαραθώνιο και έπειτα φυσικά συγκεντρώνουμε χρήματα για έναν πολύ καλό σκοπό.

Τάσος Παπαδόπουλος: Στηρίζουμε τον αγώνα και τον ιερό σκοπό του και τους καλούμε όλους στη Νέα Παραλία για να προσθέσουμε όλοι μαζί χιλιόμετρα για την παιδιατρική πτέρυγα του Ιπποκρατείου νοσοκομείου με τον παιδικό σταθμό Άγιο Στυλιανό.

Δέσποινα Ιορδανίδου: Σαν εκπρόσωπος του ιατρικού σωματείου θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους αρμόδιους για αυτή την προσπάθεια και την στήριξη στα νοσοκομεία. Η δράση αυτή ενημερώνει τους πολίτες και αυτό είναι πολύτιμο.

Ελίνα Τζένγκο: Είχαμε δουλέψει σκληρά, παλέψαμε και βγήκε ένα καλό αποτέλεσμα που μας χάρισε το χρυσό μετάλλιο.

Σάββας Θώμογλου: Ήταν μια φανταστική εμπειρία, βρέθηκα πρώτη φορά σε τέτοια διοργάνωση. Είχαμε δουλέψει πολύ σκληρά, κάποιες φορές αναγκαζόμουν να έρχομαι καθημερινά από Βέροια Θεσσαλονίκη. Δεν περίμενα το μετάλλιο, το πίστεψα μόνο όταν το είδα στον πίνακα. Ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής μου.

Γιάννης Νικολάου: Το «Τρέξε χωρίς τερματισμό» συμπληρώνει φέτος την πέμπτη του χρονιά και καλούμε όλους να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για τα παιδιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου «Ιπποκράτειο» και για το δημοτικό βρεφοκομείο «Άγος Στυλιανός». Τρέχοντας ή και περπατώντας μπορείτε να βοηθήσετε.

Νέες 500 θέσεις

Η Οργανωτική Επιτροπή του Τρέξε Χωρίς Τερματισμό είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι εξασφάλισε ακόμα 500 θέσεις για τον αγώνα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από την Τετάρτη, στο Γυάλινο Περίπτερο του Δήμου Θεσσαλονίκης μετά το Μακεδονία Παλάς (10:00 έως 14:00 και από 17:00 έως 21:00) και από την Παρασκευή από τις 08.00 και για 50 ώρες, από τη Γραμματεία του αγώνα, δίπλα στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Νέα Παραλία.

Tα ιδρύματα τα οποία θα βοηθήσει φέτος ο αγώνας είναι το τμήμα επειγόντων της παιδιατρικής πτέρυγας του «Ιπποκρατείου» και το δημοτικό βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός» στα οποία θα δοθούν τα χρήματα από τα χιλιόμετρα που θα διανύσουν οι συμμετέχοντες, περπατώντας ή τρέχοντας ότι ώρα θέλουν, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή στην πανέμορφη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, από την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου ώρα 10:00 ως  την Κυριακή 4 Νοεμβρίου ώρα 12:00.
Σχετικά άρθρα:
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
«Όχι στις κεραίες δίπλα στα σχολεία μας!»
«Όχι στις κεραίες δίπλα στα σχολεία μας!»

Ανακοίνωση από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς

10η Εθελοντική Αιμοδοσία από τη Χ.Α.Ν.Θ. και το ΤΙΤΑΝ
10η Εθελοντική Αιμοδοσία από τη Χ.Α.Ν.Θ. και το ΤΙΤΑΝ

Σε συνδιοργάνωση 18 κοινωνικών φορέων

Ελέγχθηκαν 171 ανήλικοι σε περιοχές του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης
Ελέγχθηκαν 171 ανήλικοι σε περιοχές του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Στο πλαίσιο της πρόληψης της παραβατικότητας των ανηλίκων

Δεν θα γίνει καρναβαλική παρέλαση αύριο Κυριακή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Δεν θα γίνει καρναβαλική παρέλαση αύριο Κυριακή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Ανακοίνωση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Έρχεται το 1ο REarthThinking Kids Edition! «Little Eco Minds»
Έρχεται το 1ο REarthThinking Kids Edition! «Little Eco Minds»

Υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θέρμης

Ελέγχθηκαν 50 ανήλικοι στη Θέρμη στο πλαίσιο της πρόληψης της παραβατικότητας των ανηλίκων
Ελέγχθηκαν 50 ανήλικοι στη Θέρμη στο πλαίσιο της πρόληψης της παραβατικότητας των ανηλίκων

Σκοπός ήταν η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge