Top
home ads Ψάχνεις για ακίνητο στη Θεσσαλονίκη? Δες χιλιάδες Αγγελίες εδώ
follow
facebooktwiter
ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΤΖΕΝΤΑ
/Κοινωνικά/
1-11-2018

Ξεκινάει αύριο το «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό»

Οι εγγραφές συνεχίζονται ως τις 8 το βράδυ

Ξεκινάει αύριο το «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό»
fontsize

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του  υπερμαραθώνιου των  50 ωρών «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Χιλιάδες δρομείς, θα τρέξουν ή θα περπατήσουν για καλό σκοπό, καθώς χιλιόμετρα που θα κάνουν, θα μετατραπούν σε χρήματα για το τμήμα επειγόντων της παιδιατρικής πτέρυγας του «Ιπποκράτειου» και το δημοτικό βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός» στα οποία θα δοθούν τα χρήματα.

Η ανάγκη για στήριξη του Ιπποκράτειου έγινε μέσω του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» που έχει ως σκοπό την μείωση των παιδικών ατυχημάτων και την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών τραυματισμών. Από το 2010 μέχρι σήμερα έχουν επωφεληθεί από το έργο του Σωματείου πάνω από 480.000 παιδιά.

Οι συμμετέχοντες θα περπατήσουν ή θα τρέξουν ότι ώρα θέλουν, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή στην πανέμορφη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, από την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου ώρα 10:00 ως  την Κυριακή 4 Νοεμβρίου ώρα 12:00.

Οι εγγραφές συνεχίζονται ως τις 20:00 της Πέμπτης στο  Γυάλινο Περίπτερο του Δήμου Θεσσαλονίκης μετά το Μακεδονία Παλάς, ενώ από την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου και για συνεχόμενες 50 ώρες, από τη Γραμματεία του αγώνα, δίπλα στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Νέα Παραλία. Στα ίδια σημεία ακριβώς γίνεται και η παραλαβή του υλικού από όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Παράλληλα με τον φιλανθρωπικό αγώνα διάρκειας 50 ωρών, γίνεται η διεξαγωγή του αγωνίσματος των 24 ωρών με την συμμετοχή των κορυφαίων Ελλήνων και ξένων αθλητών υπεραποστάσεων, ενώ θα υπάρξει και επίσημη κατάταξη για το αγώνισμα των 48 ωρών για όσους δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή.

Ως ημέρα έναρξης του 24ωρου αγώνα έχει οριστεί η Παρασκευή 2 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 με ημέρα λήξης το Σάββατο 3 Νοεμβρίου και ώρα 19:00. Ο 48ωρος αγώνας θα αρχίσει με την κανονική έναρξη του 5ου “Τρέξε Χωρίς Τερματισμό”, Παρασκευή 2 Νοεμβρίου και ώρα 10:00, ενώ θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και ώρα 10:00.

Επίσης, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 από τις 10πμ έως τις 12μμ στην πλατεία του αγάλματος Μεγάλου Αλεξάνδρου, θα διεξαχθεί ως παράλληλη εκδήλωση του 5ου Τρέξε Χωρίς Τερματισμό, το Kids Athletics Festival με την δωρεάν συμμετοχή 1000 παιδιών από τους αθλητικούς συλλόγους της Θεσσαλονίκης ηλικίας 5 έως 12 ετών, τα οποία θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν τον αθλητισμό μέσα από παιχνίδι και ευχάριστες δραστηριότητες, αλλά και να παραλάβουν αναμνηστικά από την διοργάνωση.

Ξύλινα Γράμματα HOMENIO

Σχετικά άρθρα:


Στην ίδια κατηγορία..
Από το Σεπτέμβριο στον Κήπο νέες προκλήσεις και εμπειρίεςΑπό το Σεπτέμβριο στον Κήπο νέες προκλήσεις και εμπειρίες

Πρόγραμμα Σεπτεμβρίου


Νέα Διανομή ΤΕΒΑ 26, 27, 28 Αυγούστου 2019Νέα Διανομή ΤΕΒΑ 26, 27, 28 Αυγούστου 2019

Σε δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης


Πληρωμές προνοιακών επιδομάτωνΠληρωμές προνοιακών επιδομάτων

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ


Η Οδύσσεια στο ΝόησιςΗ Οδύσσεια στο Νόησις

Στην κοιλιά του ξύλινου αλόγου..


Νέος κύκλος δωρεάν Καλλιτεχνικών Εργαστηρίων στην Πολιτιστική Γειτονιά Δ.Ε. ΣυκεώνΝέος κύκλος δωρεάν Καλλιτεχνικών Εργαστηρίων στην Πολιτιστική Γειτονιά Δ.Ε. Συκεών

Από Δευτέρα 26 έως Παρασκευή 30 Αυγούστου η κατάθεση των αιτήσεων


Εκδηλώσεις Μνήμης για τα 75 χρόνια από το Ολοκαύτωμα του ΧορτιάτηΕκδηλώσεις Μνήμης για τα 75 χρόνια από το Ολοκαύτωμα του Χορτιάτη

Tριήμερες εκδηλώσεις για να διατηρηθεί η ιστορική Μνήμη


Make-A-Wish , πάρτι αφιερωμένο στις ευχέςMake-A-Wish , πάρτι αφιερωμένο στις ευχές

Για την εκπλήρωση της ευχής του Βασίλη


Πρόσκληση για εθελοντές σε πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίαςΠρόσκληση για εθελοντές σε πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας

Από το Δήμο Θεσσαλονίκης


Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Λαϊκό ΠανεπιστήμιοΞεκίνησαν οι εγγραφές για το Λαϊκό Πανεπιστήμιο

Με δύο θεματικές


ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Όχι στους καουμπόϊδες των ΗΠΑΑΝΤΑΡΣΥΑ: Όχι στους καουμπόϊδες των ΗΠΑ

Καμιά στήριξη στην εκστρατεία τους ενάντια στο Ιρανικό πλοίοgoTHESS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ NEA

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ
Νεότερα σχολιασμένα:
Έκλεψαν