ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
14-12-2018

Ο Δήμος Νεάπολης βραβεύει αριστεύσαντες μαθητές

Την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Θέατρο Νεάπολης

Ο Δήμος Νεάπολης βραβεύει αριστεύσαντες μαθητές

160 απόφοιτοι των Λυκείων της Νεάπολης του σχολικού έτους 2017-2018, με βαθμό αποφοίτησης πάνω από 18, θα βραβευτούν σε μία ξεχωριστή τελετή, που συνδυάζει την επιτυχία με την πηγαία και ανιδιοτελή προσφορά, την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο Κλειστό Θέατρο Νεάπολης (Ελ. Βενιζέλου 125).

Πρόκειται για μία ιδιαίτερη θεσμική εκδήλωση, την οποία διοργανώνει κάθε χρόνο ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, στη μνήμη της εκλιπούσας Νεαπολίτισσας Αφροδίτης Ισαακίδου, η οποία, σε μια πράξη αγνής και ανυστερόβουλης προσφοράς, κληροδότησε την ακίνητη περιουσία της στον πρώην δήμο Νεάπολης, ορίζοντας στη διαθήκη της ότι τα εισοδήματα που θα εισπράττονται κατ’ έτος από την εκμετάλλευση της περιουσίας της θα δίνονται σε αριστεύσαντες αποφοίτους των Λυκείων της Νεάπολης, σε μία ειδική τελετή. 

Η επιθυμία της Αφροδίτης Ισαακίδου εκπληρώνεται για μια ακόμη χρονιά φέτος, προκειμένου οι απόφοιτοι, αλλά και οι οικογένειές τους, να λάβουν το συμβολικό ποσό επιβράβευσης που αντιστοιχεί στον καθένα, μαζί με τα συγχαρητήρια εκ μέρους της δημοτικής αρχής.

«Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά και τις οικογένειές τους … Μας κάνουν περήφανους»

«Η επιβράβευση αυτή είναι μία ανταμοιβή των κόπων σας και των θυσιών των οικογενειών σας. Είναι ένα μικρό κίνητρο μια ενθάρρυνση, ένα μήνυμα αισιοδοξίας για χιλιάδες νέα παιδιά που μοχθούν καθημερινά για διάκριση και επιτυχία» σημειώνουν στην επιστολή- πρόσκληση προς τους αριστεύσαντες αποφοίτους, ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας Μιχάλης Βουλγαρίδης, εκφράζοντας για μια ακόμη φορά «θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια στα παιδιά και τις οικογένειές τους για την επιμονή και την προσήλωση που επέδειξαν προκειμένου να υλοποιήσουν τους στόχους και να επιτύχουν τις άριστες επιδόσεις τους».

 Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν «Νιώθουμε εξαιρετικά περήφανοι όταν μαθητές των σχολείων του δήμου μας, τα δικά μας παιδιά και η ελπίδα της κοινωνίας μας, αποδεικνύουν με τις διακρίσεις τους τη μεγάλη αξία που προσδίδουν στην προσπάθεια για την κατάκτηση της γνώσης και της αριστείας, ως εφόδιο και στήριγμα ζωής. Δεν θα κουραστούμε ποτέ να τονίζουμε ότι καλύτερη και αποτελεσματικότερη επένδυση είναι η επένδυση στην παιδεία και τη γνώση, τόσο για τους ίδιους τους νέους, όσο και για την κοινωνία συνολικά».

Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Διάλεξη Αρχαιομετρίας από το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης
Διάλεξη Αρχαιομετρίας από το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο της δράσης "Αρχαιομετρώντας τον Πολιτισμό"

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης
20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

16 έως 19 Μαΐου 2024, με τιμώμενο το Εμιράτο της Σάρτζα (ΗΑΕ)

O Same84 δημιούργησε μια μοναδική τοιχογραφία στο Ιπποκράτειο
O Same84 δημιούργησε μια μοναδική τοιχογραφία στο Ιπποκράτειο

Για το πρόγραμμα «Χρώμα στα Νοσοκομεία» της UrbanAct

«Όχι στις κεραίες δίπλα στα σχολεία μας!»
«Όχι στις κεραίες δίπλα στα σχολεία μας!»

Ανακοίνωση από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς

10η Εθελοντική Αιμοδοσία από τη Χ.Α.Ν.Θ. και το ΤΙΤΑΝ
10η Εθελοντική Αιμοδοσία από τη Χ.Α.Ν.Θ. και το ΤΙΤΑΝ

Σε συνδιοργάνωση 18 κοινωνικών φορέων




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge