Top
gothess Home Page
follow
facebook twiter
Γιορτάζουν σήμερα: Βερονίκη
ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
14-3-2019

3rd Gourmet Exhibition

48 εκδηλώσεις στη 'Gourmet Exhibition' που αναδεικνύουν τα ελληνικά προϊόντα!

3rd Gourmet Exhibition
fontsize
Εχει λήξει στις: Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Γευσιγνωσίες, σεμινάρια, ανοιχτές συζητήσεις, παρουσιάσεις. Η αφρόκρεμα των Ελλήνων παραγωγών θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για 3 ολόκληρες ημέρες, 6,7 και 8 Απριλίου, 2019 στην Αποθήκη Γ’ στο λιμάνι.

Η 3η Gourmet Exhibition συγκεντρώνει παραγωγούς από κάθε γωνιά της Ελλάδας που ενώνουν τις δυνάμεις τους για την δημιουργία του Ελληνικού brand name. Ρίχνουμε τοίχους και χτίζουμε γέφυρες. Χτίζουμε συνεργασίες, επιμορφώνουμε εμπόρους και κοινό, δοκιμάζουμε προϊόντα και μαθαίνουμε την ιστορία τους, την καινοτομία και τα μυστικά τους.

Διατηρούμε την λειτουργία του τόσο δημοφιλούς Olive Bar, το πρώτο στην Ελλάδα, όπου θα γίνονται και φέτος οι γευσιγνωσίες των ελαιολάδων και ελιών από τους πιστοποιημένους γευσιγνώστες Μαρία Κατσούλη, Κώστας Τερτιβανίδης, Κική Ζηνοβιάδου, Οδυσσέα Βλαχάβα και Κυριακή Παναγιώτου. 

Προσθέσαμε ένα νέο χώρο γευσιγνωσιών το Deli Bar στο οποίο μεταξύ άλλων, θα δοκιμάσετε μέλια, ροφήματα, σοκολάτες, παγωτά, τουρσιά και αλείμματα, σαρακοστιανές νοστιμιές και άλλα πολλά προϊόντα της έκθεσης με τους Γιάννα Μπαλαφούτη, Γιάννη Μπουροδήμο, Σύλβια Κουμεντάκη και τον Θεόδωρο Παστουρματζή. 

Διατηρούμε τις Τράπεζες Γευσιγνωσίας όπου παντρεύονται χορτοφαγικά προϊόντα σε ευφάνταστους συνδυασμούς με την Ελένη Ψυχούλη, δοκιμάζονται παραδοσιακά γλυκίσματα από κάθε γωνιά του τόπου μας με την Ιωάννα Σταμούλου, αλλά και τιμάταιε το νησί της Λήμνου, ως ένας ξεχωριστός γαστρονομικός παράδεισος. 

Η Μίνα Αποστολίδη έρχεται από το Βέλγιο και μας μιλά για τις σοκολάτες της. Στο τέλος τη παρουσίασης θα έχουν τη δυνατότητα, όσοι επιθυμούν, να αγοράσουν λίγα τεμάχια μιας και δε μπορούν να βρεθούν όλα τα προϊόντα της Mina Handmade Chocolate, πουθενά αλλού στη Θεσσαλονίκη. Σεμινάρια για κάθε ενδιαφέρον, όπως παρασκευή φυσικών καλλυντικών και σαπουνιών, food-styling, γαστρο-τουρισμός και τυποποίηση. Όλες οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές στο κοινό που έρχεται στην έκθεση χωρίς επιπλέον κόστος.

Κορυφαίο γεγονός της έκθεσης, τα Βραβεία Κοινού και τα Specialist Awards. Στα Specialist Awards, πέντε ειδικοί από το χώρο της γαστρονομίας (Γιώργος Πίττας, Νικολέτα Μακρυωνίτου, Αλεξάνδρα Ανθίδου, Ελένη Ψυχούλη, Ιωάννα Σταμούλου) αξιολογούν τα καλύτερα προϊόντα και βραβεύονται Κυριακή στις 20.00 στην Αποθήκη Γ’.

Περισσότερες πληροφορίες: www.gourmetexhibition.com




ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πρόσφυγες του σήμερα… επιχειρηματίες του αύριο
Πρόσφυγες του σήμερα… επιχειρηματίες του αύριο

Ημερίδα με θέμα την επιχειρηματικότητα για πρόσφυγες από τον δήμο Νεάπολης-Συκεών

8-7-2020

Μέτρα για την προστασία από τις υψηλές θερμοκρασίες και τον καύσωνα
Μέτρα για την προστασία από τις υψηλές θερμοκρασίες και τον καύσωνα

Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

3-7-2020

Δωρεάν υπηρεσία για άτομα με χαμηλή όραση
Δωρεάν υπηρεσία για άτομα με χαμηλή όραση

Από το Εργαστήριο Πειραματικής Οφθαλμολογίας του ΑΠΘ

30-6-2020

Έναρξη λειτουργίας αθλητικού πάρκου Δελφών - Μαρτίου
Έναρξη λειτουργίας αθλητικού πάρκου Δελφών - Μαρτίου

Ξεκινάει η λειτουργία του γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5 και του γηπέδου τένις

30-6-2020





Σε θρησκευτικό κλίμα ο εορτασμός των πολιούχων Αγίων στο δήμο Νεάπολης-Συκεών
Σε θρησκευτικό κλίμα ο εορτασμός των πολιούχων Αγίων στο δήμο Νεάπολης-Συκεών

Xωρίς τις καθιερωμένες μεγάλες πολιτιστικές εκδηλώσεις των «ΑΓΙΟΠΑΥΛΙΤΙΚΩΝ»

26-6-2020



goTHESS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ NEA

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ