Top
follow
facebooktwiter
ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΤΖΕΝΤΑ
/Κοινωνικά/
15-3-2019

LIQUID GASTRONOMY – Από τη Θεωρία στην Πράξη για επαγγελματίες

28 & 29 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη

LIQUID GASTRONOMY – Από τη Θεωρία στην Πράξη για επαγγελματίες
fontsize
Εχει λήξει στις: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Όλες οι σύγχρονες τεχνικές ορισμένων από τα καλύτερα Bars παγκοσμίως και τα πιο επίκαιρα μυστικά της “υγρής γαστρονομίας” παρουσιάζονται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, στις 28 & 29 Μαρτίου 2019, από το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ) και με εισηγητή τον Δημήτρη Κονταράτο, R&D (Research & Development) Chef, Τεχνολόγο Τροφίμων και παράλληλα Επιστημονικό και Τεχνολογικό Συνεργάτη του αθηναϊκού Bar “Baba Au Rum”, το οποίο συγκαταλέγεται στη λίστα με τα 50 καλύτερα Cocktail Bars του κόσμου

Στη Θεσσαλονίκη “ταξιδεύει” στις 28 & 29 Μαρτίου τo πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα, τεχνικό πρόγραμμα εκπαίδευσης του ΙΝΣΕΤΕ, με θέμα «LIQUID GASTRONOMY – Από τη Θεωρία στην Πράξη», που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά πέρυσι στην Αθήνα, αναδεικνύοντας την αξία της διαρκούς και με διαδραστικό τρόπο εκπαίδευσης από καταξιωμένους επαγγελματίες του F&B, ειδικά σήμερα που οι προοπτικές ανάπτυξης στους τομείς του τουρισμού, της ψυχαγωγίας και της γαστρονομίας επιβάλουν συνεχή επιμόρφωση και εξέλιξη.

Το διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες Bartenders (Ξενοδοχείων και Bars) και σε Chefs, που θέλουν να εντρυφήσουν στις πιο επίκαιρες τάσεις του διεθνούς bartending και της “υγρής γαστρονομίας”. Θα διεξαχθεί στον πολυχώρο Τaste Point που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και κατά τη διάρκειά του οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά, να κατανοήσουν και να διδαχθούν όλες τις καινοτόμες τεχνικές δημιουργίας άρτιων και ευρηματικών συνταγών με υγρά. Θα έρθουν σε επαφή με πρωτοποριακά bartending gadgets, θα μάθουν πως να πειραματίζονται με ιδιαίτερα υλικά, γεύσεις και υφές, έτσι ώστε να δημιουργούν εμπνευσμένα και αρμονικά conceptual μενού, που θα αποπνέουν φαντασία, γνώση και δημιουργικότητα.

Διοργανωτής: Insete - Συντονιστής: Gastronomy Essentials – Εκπαιδευτής/Εισηγητής: Δημήτρης Κονταράτος - Guest Βartender: Παναγιώτης Αγγέλου - Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Χάρη Χαραλαμπίδη (6972444820, gastronomy_essentials@mail.com).




Στην ίδια κατηγορία..
Διαμαρτυρία ενάντια στη ρύπανση που προκαλούν τα ΕΛΠΕΔιαμαρτυρία ενάντια στη ρύπανση που προκαλούν τα ΕΛΠΕ

Αγωνιστική κινητοποίηση των κατοίκων της Δυτικής Θεσσαλονίκης


Πρωινά Κυριακής στο Παιδικό Μουσείο ΘεσσαλονίκηςΠρωινά Κυριακής στο Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Για παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών


Σελήνη - Σεμινάριο από τον Όμιλο Φίλων ΑστρονομίαςΣελήνη - Σεμινάριο από τον Όμιλο Φίλων Αστρονομίας

Σάββατο 19 Οκτωβρίου


ΑΠΘ: Πρωτοβουλία Ανοιχτής Μάθησης για πρόσφυγεςΑΠΘ: Πρωτοβουλία Ανοιχτής Μάθησης για πρόσφυγες

Από το Τμήμα Δημοσιογραφίας & Μέσων Επικοινωνίας του ιδρύματος


Η Δ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης καλεί σε κινητοποίησηΗ Δ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης καλεί σε κινητοποίηση

Την Πέμπτη 17 Οκτώβρη στο Άγαλμα Βενιζέλου


Επίσημος εορτασμός της 26ης Οκτωβρίου στο ΑΠΘ παρουσία του Προέδρου της ΔημοκρατίαςΕπίσημος εορτασμός της 26ης Οκτωβρίου στο ΑΠΘ παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας

Στην Αίθουσα Τελετών του ιδρύματος


Εκδήλωση  με θέμα τη θρησκευτική εκπαίδευσηΕκδήλωση με θέμα τη θρησκευτική εκπαίδευση

Από πανεπιστημιακούς ιδρυμάτων της Θεσαλονίκης


Δωρεάν εξέταση ελέγχου για οστεοπόρωση στο Δήμο ΚαλαμαριάςΔωρεάν εξέταση ελέγχου για οστεοπόρωση στο Δήμο Καλαμαριάς

Σε ασφαλισμένους και ανασφάλιστους κατοίκους της Καλαμαριάς


«Γιατί πολεμάνε το παιδί μου;»: Ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη - Ραφαήλ ξεσπάει«Γιατί πολεμάνε το παιδί μου;»: Ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη - Ραφαήλ ξεσπάει

Μετά τη συνάντηση με τον Κικίλια


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας φοιτητών έξω από τα γραφεία του ΟΑΣΘΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας φοιτητών έξω από τα γραφεία του ΟΑΣΘ

Σήμερα Τετάρτη



goTHESS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ NEA

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ
Νεότερα σχολιασμένα:
Επιθέσεις