ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
15-3-2019

LIQUID GASTRONOMY – Από τη Θεωρία στην Πράξη για επαγγελματίες

28 & 29 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη

LIQUID GASTRONOMY – Από τη Θεωρία στην Πράξη για επαγγελματίες

Όλες οι σύγχρονες τεχνικές ορισμένων από τα καλύτερα Bars παγκοσμίως και τα πιο επίκαιρα μυστικά της “υγρής γαστρονομίας” παρουσιάζονται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, στις 28 & 29 Μαρτίου 2019, από το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ) και με εισηγητή τον Δημήτρη Κονταράτο, R&D (Research & Development) Chef, Τεχνολόγο Τροφίμων και παράλληλα Επιστημονικό και Τεχνολογικό Συνεργάτη του αθηναϊκού Bar “Baba Au Rum”, το οποίο συγκαταλέγεται στη λίστα με τα 50 καλύτερα Cocktail Bars του κόσμου

Στη Θεσσαλονίκη “ταξιδεύει” στις 28 & 29 Μαρτίου τo πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα, τεχνικό πρόγραμμα εκπαίδευσης του ΙΝΣΕΤΕ, με θέμα «LIQUID GASTRONOMY – Από τη Θεωρία στην Πράξη», που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά πέρυσι στην Αθήνα, αναδεικνύοντας την αξία της διαρκούς και με διαδραστικό τρόπο εκπαίδευσης από καταξιωμένους επαγγελματίες του F&B, ειδικά σήμερα που οι προοπτικές ανάπτυξης στους τομείς του τουρισμού, της ψυχαγωγίας και της γαστρονομίας επιβάλουν συνεχή επιμόρφωση και εξέλιξη.

Το διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες Bartenders (Ξενοδοχείων και Bars) και σε Chefs, που θέλουν να εντρυφήσουν στις πιο επίκαιρες τάσεις του διεθνούς bartending και της “υγρής γαστρονομίας”. Θα διεξαχθεί στον πολυχώρο Τaste Point που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και κατά τη διάρκειά του οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά, να κατανοήσουν και να διδαχθούν όλες τις καινοτόμες τεχνικές δημιουργίας άρτιων και ευρηματικών συνταγών με υγρά. Θα έρθουν σε επαφή με πρωτοποριακά bartending gadgets, θα μάθουν πως να πειραματίζονται με ιδιαίτερα υλικά, γεύσεις και υφές, έτσι ώστε να δημιουργούν εμπνευσμένα και αρμονικά conceptual μενού, που θα αποπνέουν φαντασία, γνώση και δημιουργικότητα.

Διοργανωτής: Insete - Συντονιστής: Gastronomy Essentials – Εκπαιδευτής/Εισηγητής: Δημήτρης Κονταράτος - Guest Βartender: Παναγιώτης Αγγέλου - Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Χάρη Χαραλαμπίδη (6972444820, gastronomy_essentials@mail.com).
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης
20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

16 έως 19 Μαΐου 2024, με τιμώμενο το Εμιράτο της Σάρτζα (ΗΑΕ)

O Same84 δημιούργησε μια μοναδική τοιχογραφία στο Ιπποκράτειο
O Same84 δημιούργησε μια μοναδική τοιχογραφία στο Ιπποκράτειο

Για το πρόγραμμα «Χρώμα στα Νοσοκομεία» της UrbanAct

«Όχι στις κεραίες δίπλα στα σχολεία μας!»
«Όχι στις κεραίες δίπλα στα σχολεία μας!»

Ανακοίνωση από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς

10η Εθελοντική Αιμοδοσία από τη Χ.Α.Ν.Θ. και το ΤΙΤΑΝ
10η Εθελοντική Αιμοδοσία από τη Χ.Α.Ν.Θ. και το ΤΙΤΑΝ

Σε συνδιοργάνωση 18 κοινωνικών φορέων

Ελέγχθηκαν 171 ανήλικοι σε περιοχές του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης
Ελέγχθηκαν 171 ανήλικοι σε περιοχές του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Στο πλαίσιο της πρόληψης της παραβατικότητας των ανηλίκων

Δεν θα γίνει καρναβαλική παρέλαση αύριο Κυριακή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Δεν θα γίνει καρναβαλική παρέλαση αύριο Κυριακή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Ανακοίνωση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Έρχεται το 1ο REarthThinking Kids Edition! «Little Eco Minds»
Έρχεται το 1ο REarthThinking Kids Edition! «Little Eco Minds»

Υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θέρμης




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge