Top
Κοινωνικά
15-3-2019

LIQUID GASTRONOMY – Από τη Θεωρία στην Πράξη για επαγγελματίες

28 & 29 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη

LIQUID GASTRONOMY – Από τη Θεωρία στην Πράξη για επαγγελματίες
fontsize
Ξεκινάει στις: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Όλες οι σύγχρονες τεχνικές ορισμένων από τα καλύτερα Bars παγκοσμίως και τα πιο επίκαιρα μυστικά της “υγρής γαστρονομίας” παρουσιάζονται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, στις 28 & 29 Μαρτίου 2019, από το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ) και με εισηγητή τον Δημήτρη Κονταράτο, R&D (Research & Development) Chef, Τεχνολόγο Τροφίμων και παράλληλα Επιστημονικό και Τεχνολογικό Συνεργάτη του αθηναϊκού Bar “Baba Au Rum”, το οποίο συγκαταλέγεται στη λίστα με τα 50 καλύτερα Cocktail Bars του κόσμου

Στη Θεσσαλονίκη “ταξιδεύει” στις 28 & 29 Μαρτίου τo πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα, τεχνικό πρόγραμμα εκπαίδευσης του ΙΝΣΕΤΕ, με θέμα «LIQUID GASTRONOMY – Από τη Θεωρία στην Πράξη», που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά πέρυσι στην Αθήνα, αναδεικνύοντας την αξία της διαρκούς και με διαδραστικό τρόπο εκπαίδευσης από καταξιωμένους επαγγελματίες του F&B, ειδικά σήμερα που οι προοπτικές ανάπτυξης στους τομείς του τουρισμού, της ψυχαγωγίας και της γαστρονομίας επιβάλουν συνεχή επιμόρφωση και εξέλιξη.

Το διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες Bartenders (Ξενοδοχείων και Bars) και σε Chefs, που θέλουν να εντρυφήσουν στις πιο επίκαιρες τάσεις του διεθνούς bartending και της “υγρής γαστρονομίας”. Θα διεξαχθεί στον πολυχώρο Τaste Point που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και κατά τη διάρκειά του οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά, να κατανοήσουν και να διδαχθούν όλες τις καινοτόμες τεχνικές δημιουργίας άρτιων και ευρηματικών συνταγών με υγρά. Θα έρθουν σε επαφή με πρωτοποριακά bartending gadgets, θα μάθουν πως να πειραματίζονται με ιδιαίτερα υλικά, γεύσεις και υφές, έτσι ώστε να δημιουργούν εμπνευσμένα και αρμονικά conceptual μενού, που θα αποπνέουν φαντασία, γνώση και δημιουργικότητα.

Διοργανωτής: Insete - Συντονιστής: Gastronomy Essentials – Εκπαιδευτής/Εισηγητής: Δημήτρης Κονταράτος - Guest Βartender: Παναγιώτης Αγγέλου - Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Χάρη Χαραλαμπίδη (6972444820, gastronomy_essentials@mail.com).







Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο για το άρθρο





Η Μυρμηγκοφωλιά στην Μαγική Σοφίτα του Μπενσουσάν για όλη την οικογένειαΗ Μυρμηγκοφωλιά στην Μαγική Σοφίτα του Μπενσουσάν για όλη την οικογένεια

Ζωντανά έντομα και αληθινά απολιθώματα εκατομμυρίων ετών


Απρίλιος στον ΚήποΑπρίλιος στον Κήπο

Δράσεις και σεμινάρια που θα φιλοξενηθούν τον Απρίλιο στον Κήπο


Εκδήλωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου DownΕκδήλωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down

Σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και τον Σύλλογο Συνδρόμου Down


Μια διαφορετική επίδειξη μόδας ..για καλό σκοπό!Μια διαφορετική επίδειξη μόδας ..για καλό σκοπό!

Aφιερωμένη στο Σύλλογο Παιδιών με Σύνδρομο DOWN Ελλάδας


Στηρίζουμε …ΠαίζονταςΣτηρίζουμε …Παίζοντας

Προαιρετική συλλογή τροφίμων για τους σκοπούς της Αρωγής


Βόλβη: Ομιλία για την ενδοσχολική βίαΒόλβη: Ομιλία για την ενδοσχολική βία

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας κατά του bullying


Πλούσιοι και φτωχοί στην Καινή Διαθήκη, τον Πρώιμο Χριστιανισμό και το ΒυζάντιοΠλούσιοι και φτωχοί στην Καινή Διαθήκη, τον Πρώιμο Χριστιανισμό και το Βυζάντιο

Στρογγυλή Τράπεζα με αφορμή τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης


Ημέρα γνωριμίας με το Γαλλικό σχολείο ΘεσσαλονίκηςΗμέρα γνωριμίας με το Γαλλικό σχολείο Θεσσαλονίκης

Πέμπτη 21 Μαρτίου


Η Ελλάδα σε ελεύθερη πτώση: Εθνομηδενισμός, κομματοκρατία, διχασμόςΗ Ελλάδα σε ελεύθερη πτώση: Εθνομηδενισμός, κομματοκρατία, διχασμός

Εκδήλωση από την Δημοτική Παράταξη Μένουμε Θεσσαλονίκη


Γιορτή Παιδείας και Πολιτισμού δήμου Νεάπολης ΣυκεώνΓιορτή Παιδείας και Πολιτισμού δήμου Νεάπολης Συκεών

Πάνω από 50 πολιτιστικά γεγονότα σε τέσσερις μήνες



goTHESS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΡΟΗ NEA

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ
LIQUID GASTRONOMY – Από τη Θεωρία στην Πράξη για επαγγελματίεςLIQUID GASTRONOMY – Από τη Θεωρία στην Πράξη για επαγγελματίες
3rd Gourmet Exhibition3rd Gourmet Exhibition
Απρίλιος στον ΚήποΑπρίλιος στον Κήπο
Η Μυρμηγκοφωλιά στην Μαγική Σοφίτα του Μπενσουσάν για όλη την οικογένειαΗ Μυρμηγκοφωλιά στην Μαγική Σοφίτα του Μπενσουσάν για όλη την οικογένεια
Εκδήλωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου DownΕκδήλωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down
Η Ελλάδα σε ελεύθερη πτώση: Εθνομηδενισμός, κομματοκρατία, διχασμόςΗ Ελλάδα σε ελεύθερη πτώση: Εθνομηδενισμός, κομματοκρατία, διχασμός
Μια διαφορετική επίδειξη μόδας ..για καλό σκοπό!Μια διαφορετική επίδειξη μόδας ..για καλό σκοπό!
Εργατική Αντεπίθεση: Πρόσκληση σε εκδήλωση-συζήτηση στο Δήμο Αμπελοκήπων-ΜενεμένηςΕργατική Αντεπίθεση: Πρόσκληση σε εκδήλωση-συζήτηση στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης
Νεότερα σχολιασμένα:
Περιφέρεια