Top
Κοινωνικά
30-3-2019

O Κήπος διοργανώνει το σεμινάριο «Ιllustrator»

Θα παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις πάνω στο σχεδιασμό vector γραφικών

O Κήπος διοργανώνει το σεμινάριο «Ιllustrator»
fontsize
Εχει λήξει στις: Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Το illustrator είναι ένα από τα απαραίτητα εργαλεία κάθε δημιουργού ψηφιακών εικόνων. Ένα δημοφιλές πρόγραμμα σχεδίασης, το οποίο επιτρέπει στο χρήστη να δημιουργήσει γραφικά και τυπογραφικά στοιχεία και να τα συνθέσει ανάλογα. Να δουλέψει με τη φαντασία του ώστε να φτιάξει μοναδικές εικόνες από εικαστική άποψη, που να πετυχαίνουν απόλυτα το σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκαν.

Το σεμινάριο θα περιγράψει τα κύρια χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του προγράμματος, καθώς θα καλύψει και τρόπους σχεδιασμού, επεξεργασίας και διαχείρισης γραφικών. Στόχος είναι η εξοικείωση με τα εργαλεία και η δημιουργία με βάση αυτά.

Ταυτόχρονα με την εκμάθηση του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα ασχοληθούν και με βασικές γνώσεις layout, design, typography μέσω ασκήσεων και εργασιών κατά τη διάρκεια των μαθημάτων. Στόχος είναι με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου να μπορούν να δημιουργήσουν, έστω απλά, δικά τους original γραφικά.
Το Adobe Illustrator θα τους βοηθήσει να σχεδιάσουν λογότυπα, αφίσες, επαγγελματικές κάρτες, μικρά εντυπάκια, τρισδιάστατες εικόνες, Infographics, templates για οποιοδήποτε χρήση, patterns, banners ή ακόμα και εικονογραφίσεις.

Επιπλέον, θα μάθουν να παράγουν καλύτερα σχέδια με τον έλεγχο και την εκμάθηση του pen tool, του πιο ισχυρού εργαλείου για το σχεδιασμό vector στη βιομηχανία γραφικών τεχνών. 

Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο:
- Σε όσους γνωρίζουν τις αρχές του επιτυχημένου design και επιθυμούν να βγάλουν ένα εντελώς δικό τους αποτέλεσμα, κάτι που θα κάνει το design ακόμα πιο ιδιαίτερο.
- Σε όσους θέλουν να διδαχτούν ένα νέο τρόπο σχεδιασμού, επεξεργασίας και διαχείρισης γραφικών, που θα τους κάνει να ξεχωρίσουν στο σύγχρονο επαγγελματικό στίβο.
- Σε όσους θέλουν να δουν ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά και οι λειτουργίες της εφαρμογής.
- Σε όσους επιθυμούν να εξοικειωθούν με τη ψηφιακή επεξεργασία διανυσματικών (vector) γραφικών στην εργασία τους, όπως φωτογράφοι, γραφίστες, διακοσμητές, σχεδιαστές, μηχανικοί κ.ά.

Η συνάντηση γνωριμίας του σεμιναρίου θα γίνει την Τρίτη 2 Απριλίου 2019 στις 19:00, όπου η εισηγήτρια θα αναφερθεί στο πρόγραμμα του σεμιναρίου και θα λύσει τυχόν απορίες.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε δέκα τρίωρες συναντήσεις, κάθε Τρίτη και Πέμπτη 19:00 - 22:00 και το συνολικό του κόστος θα είναι 250 ευρώ (230 ευρώ για φοιτητές/ άνεργους).

Πληροφορίες - εγγραφές:
Κήπος (σεμινάρια, workshops, εκδηλώσεις)
Ορφανίδου 6, Θεσσαλονίκη
τηλ: 2313078962 (17:00 – 22:00)Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο για το άρθρο

H Πολιτιστική Εταιρεία Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος καθαρίζει την ΡοτόνταH Πολιτιστική Εταιρεία Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος καθαρίζει την Ροτόντα

Από τα γκράφιτι


Art Project: Μια «θάλασσα» από τέχνες - Art combo: fish in action!Art Project: Μια «θάλασσα» από τέχνες - Art combo: fish in action!

Από τον Κήπο


Get Your Artspace in Bensousan HanGet Your Artspace in Bensousan Han

Εκθέστε τις δημιουργίες σας, διευρύνετε το κοινό σας


Περίπτερα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης από το Κέντρο Πρόληψης «ΠΥΞΙΔΑ»Περίπτερα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης από το Κέντρο Πρόληψης «ΠΥΞΙΔΑ»

Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών


Έπεσε η αυλαία για το 8ο Thessaloniki PrideΈπεσε η αυλαία για το 8ο Thessaloniki Pride

Μεγάλη η συμμετοχή παρά τις υψηλές θερμοκρασίες


Ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη του καρκίνου της ουροδόχου κύστηςΕνημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη του καρκίνου της ουροδόχου κύστης

Από το Σύλλογο Φίλων Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Αλέξανδρος Συμεωνίδης»


Το SykiesFest... εισβάλλει στο Γεντί ΚουλέΤο SykiesFest... εισβάλλει στο Γεντί Κουλέ

Τριήμερο πολιτιστικοϊστορικό Φεστιβάλ


Ετοιμάζεται για… βουτιές η Τρίτη ΗλικίαΕτοιμάζεται για… βουτιές η Τρίτη Ηλικία

Πρόγραμμα «ΚΑΠΗ και Θάλασσα» από τον δήμο Νεάπολης-Συκεών


Επέτειος της ιστορικής μάχης του Λαχανά και της απελευθέρωσής του το 1913Επέτειος της ιστορικής μάχης του Λαχανά και της απελευθέρωσής του το 1913

Πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Δήμο Λαγκαδά


"Ώρα για παιχνίδι!!!" Αποχαιρετιστήριο εργαστήρι

Στη Σχεδία στην ΠόληgoTHESS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
HOMENIO Ξυλινα Γραμματα

ΡΟΗ NEA

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ
8ο Thessaloniki Pride - Το πρόγραμμα8ο Thessaloniki Pride - Το πρόγραμμα
Ετοιμάζεται για… βουτιές η Τρίτη ΗλικίαΕτοιμάζεται για… βουτιές η Τρίτη Ηλικία
Ξαστεριάς ΞετελέματαΞαστεριάς Ξετελέματα
Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2019Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2019
Το SykiesFest... εισβάλλει στο Γεντί ΚουλέΤο SykiesFest... εισβάλλει στο Γεντί Κουλέ
Επέτειος της ιστορικής μάχης του Λαχανά και της απελευθέρωσής του το 1913Επέτειος της ιστορικής μάχης του Λαχανά και της απελευθέρωσής του το 1913
Γιορτή αποφοίτησης Σχολείου Ελληνικής Γλώσσας με θεατρική παράσταση από  μετανάστεςΓιορτή αποφοίτησης Σχολείου Ελληνικής Γλώσσας με θεατρική παράσταση από μετανάστες
Kids Love Cinema στο Μουσείο ΚινηματογράφουKids Love Cinema στο Μουσείο Κινηματογράφου
Νεότερα σχολιασμένα:
Φοράω