ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
4-9-2019

Με 35 επιχειρήσεις το ΕΒΕΘ στην 84η ΔΕΘ

Με προϊόντα προς πώληση

Με 35 επιχειρήσεις το ΕΒΕΘ στην 84η ΔΕΘ

Με «κληρονομιά» την ιδιαίτερα πετυχημένη συμμετοχή του σε πολλές διοργανώσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, το ΕΒΕΘ συμμετέχει και στην 84η ΔΕΘ και επιδοτεί επιχειρήσεις-μέλη του, προκειμένου να λάβουν μέρος στην έκθεση, που πραγματοποιείται στις  7-15 Σεπτεμβρίου 2019, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης μας.

Η εξωστρέφεια, η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία είναι τα βασικά γνωρίσματα πάνω στα οποία στηρίζεται η φετινή Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, που αποτελεί το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της Ελλάδας και των Βαλκανίων.

Η 84η ΔΕΘ με Τιμώμενη Χώρα την Ινδία, μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες παγκοσμίως, φιλοδοξεί να αποτελέσει την επιχειρηματική πλατφόρμα για την ισχυροποίηση της οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας μεταξύ Ινδίας και Ελλάδας.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΕΒΕΘ, που εμπράκτως στηρίζει την επιχειρηματική δραστηριότητα των μελών του, ενισχύοντας παράλληλα τη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, ενοικίασε εκθεσιακό χώρο εμβαδού 740 τμ, στο Περίπτερο 16, προκειμένου να στεγάσει ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις – μέλη του, επιδοτώντας τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση.

Το ζωηρό ενδιαφέρον της επιχειρηματικής κοινότητας αποδεικνύεται από την κάλυψη του εκθεσιακού χώρου του ΕΒΕΘ από τις ακόλουθες επιχειρήσεις:

ΑΦΟΙ Χ & Σ ΧΡΥΣΑΦΗ ΣΙΑ Ο.Ε., ΑΜΠΠΕ ΑΤΕ, ΕΠΙΠΛΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΙΟΣΣΕΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ, ΤΖΙΑΜΠΙΡΗΣ Δ. & ΣΙΑ ΟΕ, ΤΖΙΑΜΠΙΡΗΣ ΧΡ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, AMELLON PHARMACEUTICALS ΟΕ, ΧΟΥΤΟΥΡΗ ΠΑΡΘΕΝΑ- ΡΟΗ, ΣΙΣΜΑΝΙΔΟΥ Σ. & Μ. ΟΕ, PRAGMASSI ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, ΑΛΦΑ ΕΠΕ ΜΟΝ ΕΠΕ ΙΕΠΥΑ, ΔΟΥΛΔΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ, ΣΑΡΑΜΟΥΡΤΣΗΣ ΑΘ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΜΠΟΥΚΟΤΣΟΣΑ - ΜΠΟΚΟΤΣΟΣ ΟΕ, ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΕ, ΜΙΧΑΗΛ ΧΡ. ΣΤΟΪΚΟΣ, ΥΙΟΙ Σ. ΜΑΚΡΗ ΟΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΗΜΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΕΧΧΤΟΝ ECIG, ΚΟΥΠΑΣ ΝΙΚ. ΣΩΤΗΡΙΟΣ, COPYGRAFF ΑΕ, ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, DATA GR  ΕΠΕ, ΠΟΛΩΝΙΔΟΥ Γ. ΕΛΕΝΗ, ARK TOP SYSTEMS, ANCOM ΕΠΕ - ΑΝΝΑ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΕ, NX BEAUTY PROFESSIONAL, ΔΑΣΣΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΦΙΛΛΙΠΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΑΚΡΙΤΑΣ ΜΟΝ. ΙΚΕ & ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΖΑΧΑΡΩΔΗ ΑΕ.

Ακόμη, στο περίπτερο 16, τις υπηρεσίες τους θα παρουσιάσουν το ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, το ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΑΡΩΓΗΣ, το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ καθώς και το ίδιο το ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

 
Ευρεία γκάμα προϊόντων

Οι επιχειρήσεις, που θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο περίπτερο του ΕΒΕΘ, δραστηριοποιούνται σε ευρύ φάσμα της επιχειρηματικότητας.

Συγκεκριμένα στα εκθέματα περιλαμβάνονται: είδη αυτοκινήτου και αξεσουάρ, ηλεκτρικοί υποσταθμοί, εκδόσεις, έπιπλα, φαρμακευτικά, πολυχώρος σεμιναρίων και λύσεις ευεξίας, χάλκινα αντικείμενα, διεθνές εμπόριο, συστήματα συναγερμού, ακουστικά βαρηκοΐας, μηχανολογικές μελέτες-εγκαταστάσεις-μηχανήματα ψύξης και θέρμανσης, χωροσήμανση, γενικές αεροπορικές εφαρμογές, εμπορία αναλώσιμων και ορθοπεδικών, χαρτικά, μάρμαρα-γρανίτες-τζάκια, εμπορία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, εμπόριο ηλεκτροκινητήρων-γεννητριών, συστήματα γραφείου, νήματα-μαλλιά-ενδύματα, λύσεις μηχανογράφησης, εργαστήριο φυσικών προϊόντων, τεχνοδομικός εξοπλισμός αρχιτεκτονικής, αντιπροσωπείες ανταλλακτικών αυτοκινήτων, είδη κομμωτηρίου, λέβητες-ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, βιοτεχνολογία-χημικά, εισαγωγές-εξαγωγές-εμπορία ελαστικών και λιπαντικών και εμπορία ζαχαρωδών.

Στις επιχειρήσεις, που συμμετέχουν στο περίπτερο του ΕΒΕΘ, δίνεται η δυνατότητα να διαθέσουν τα προϊόντα τους προς πώληση στο χώρο της έκθεσης, με την προϋπόθεση να τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες, από το νόμο, διαδικασίες.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης
20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

16 έως 19 Μαΐου 2024, με τιμώμενο το Εμιράτο της Σάρτζα (ΗΑΕ)

O Same84 δημιούργησε μια μοναδική τοιχογραφία στο Ιπποκράτειο
O Same84 δημιούργησε μια μοναδική τοιχογραφία στο Ιπποκράτειο

Για το πρόγραμμα «Χρώμα στα Νοσοκομεία» της UrbanAct

«Όχι στις κεραίες δίπλα στα σχολεία μας!»
«Όχι στις κεραίες δίπλα στα σχολεία μας!»

Ανακοίνωση από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς

10η Εθελοντική Αιμοδοσία από τη Χ.Α.Ν.Θ. και το ΤΙΤΑΝ
10η Εθελοντική Αιμοδοσία από τη Χ.Α.Ν.Θ. και το ΤΙΤΑΝ

Σε συνδιοργάνωση 18 κοινωνικών φορέων

Ελέγχθηκαν 171 ανήλικοι σε περιοχές του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης
Ελέγχθηκαν 171 ανήλικοι σε περιοχές του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Στο πλαίσιο της πρόληψης της παραβατικότητας των ανηλίκων

Δεν θα γίνει καρναβαλική παρέλαση αύριο Κυριακή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Δεν θα γίνει καρναβαλική παρέλαση αύριο Κυριακή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Ανακοίνωση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Έρχεται το 1ο REarthThinking Kids Edition! «Little Eco Minds»
Έρχεται το 1ο REarthThinking Kids Edition! «Little Eco Minds»

Υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θέρμης




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge