ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
19-9-2019

"Νύχτα μαγικιά κι ονειρεμένη" στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών

Επιστροφή στα 70’s και 80’s με αφορμή ένα μοναδικό πάρτι

Επιστροφή στον χρόνο με… χρονομηχανή το Κολυμβητήριο! Κάπως έτσι λειτούργησε χθες, Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, το βράδυ το Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών, το οποίο μετατράπηκε σε μια υπαίθρια ντίσκο και αποτέλεσε για εκατοντάδες επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους, μια μοναδική ευκαιρία και έναν ιδανικό χώρο για να απολαύσουν μια μαγική βραδιά υπό το φως των αστεριών, και όχι μόνο…

Μια πισίνα λουσμένη σε πολύχρωμα φώτα από τους κατάλληλους προβολείς να σκορπούν τις ακτίνες τους σε όλο τον χώρο, χρωμομπάλλες που κολυμπούσαν στα πεντακάθαρα νερά, διάσπαρτα μπαλόνια και ειδικά κεράκια σε όλους τους χώρους, αποτελούσαν τον εσωτερικό-εξωτερικό διάκοσμο του Κολυμβητηρίου. Η εικόνα ενισχύθηκε καταλλήλως από την Ορχήστρα Πνευστών του Ωδείου Νεάπολης-Συκεών που «εισήγαγε» τους επισκέπτες στο κλίμα με τους ήχους κινηματογραφικών μουσικών θεμάτων, με πολλούς από τους επισκέπτες να απολαμβάνουν τα δροσερά νερά της πισίνας, υπό το άγρυπνο βλέμμα των στελεχών και ναυαγοσωστών του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

Στους χώρους των επισκεπτών από νωρίς τα τραπεζάκια καταλήφθηκαν από τους «θαμώνες» της… disco, ενισχύοντας τις… δυνάμεις τους μέσα από τα… δυναμωτικά κεράσματα που πρόσφεραν οι μπουφέδες, περιμένοντας το σύνθημα της επιστροφής στις δεκαετίες του ’70 και του ’80, τότε που σημερινοί 40άρηδες και 50άρηδες απολάμβαναν την εφηβεία και τα ανέμελα χρόνια της νιότης του. Παραδίπλα τους απολάμβαναν τη βραδιά και πολλοί νέοι και οικογένειες έχοντας πάρει θέση στο πρανές του Κολυμβητηρίου όπου στρώθηκαν ψάθες στο δροσερό γκαζόν.

Και μόλις σίγησαν τα πνευστά της Ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου, τη σκυτάλη πήρε ο dj πλημμυρίζοντας τον χώρο με ήχους σε ρυθμούς disco περασμένων δεκαετιών. Κι ενώ όλοι περίμεναν να κάνει κάποιος πρώτος την αρχή στην… πίστα, ως από μηχανής θεοί ξεπρόβαλαν είκοσι νέοι ηθοποιοί των θεατρικών εργαστηρίων του δήμου Νεάπολης-Συκεών. Με ειδική εντυπωσιακή ενδυματολογία των 70’s και 80’s, διασκορπίστηκαν ανάμεσα στους επισκέπτες και τους παρέσυραν σε χορευτικό ξεφάντωμα, δίνοντας οι ίδιοι το ρυθμό, αναγκάζοντας έτσι τους πάντες να δηλώνουν ότι πρέπει «να μείνουμε πάντα παιδιά…».

«Χαμόγελο και αισιοδοξία…»

Μέσα σ’ αυτό το ειδυλλιακό περιβάλλον του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Συκεών, δίπλα στο δάσος του Σέιχ-Σου, δεν μπορούσε ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης παρά να μιλήσει, στο σύντομο χαιρετισμό του, για «ακόμη καλύτερες εκδηλώσεις που γεννούν χαρά, αισιοδοξία και ελπίδα».

"Δεν αποχαιρετούμε το καλοκαίρι που φεύγει, γιατί δεν το αφήνουμε να φύγει, το κρατάμε εδώ με τόσο όμορφες εκδηλώσεις, με χαμόγελο, αισιοδοξία και ελπίδα. Σε πείσμα των καιρών εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα για ό,τι καλύτερο για τον τόπο μας και τους συνανθρώπους μας. Ένα πολύ μεγάλο μπράβο σε όλους όσοι πασχίζουν στον τομέα του αθλητισμού νύχτα και μέρα, ένα μεγάλο ‘‘ευχαριστώ’’ σε όλες και όλους εσάς που ανταποκρίνεστε στις προσκλήσεις μας και συμμετέχετε στις εκδηλώσεις μας. Με τον τρόπο αυτόν μάς δίνετε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε, παρά τα προβλήματα των καιρών και τις δυσκολίες. Με τη συμμετοχή και τη συμπαράσταση τη δική σας, με τις ιδέες και τις προτάσεις σας, θα συνεχίσουμε να προσθέτουμε κάθε μέρα καινούριους θεσμούς, καινούργιες δραστηριότητες που θα προσφέρουν χαμόγελο και θα δίνουν χαρά και ζωντάνια στην καθημερινότητά μας", ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών.

"Εμείς δεν θα προδώσουμε ποτέ αυτή την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας που δείξατε πριν λίγο καιρό απλόχερα, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να κρατήσουμε το δήμο εκεί ψηλά που είναι, να τον ανεβάσουμε ακόμη πιο ψηλά, για να είστε περήφανοι για τον τόπο στον οποίο ζείτε, κατοικείτε και δραστηριοποιείστε. Για να είναι όλες οι ευκαιρίες μπροστά στα παιδιά μας, για να ζήσουν καλύτερες μέρες, καλύτερες εποχές. Τραγουδάμε, χορεύουμε, χαμογελάμε, περνάμε όμορφα κι ωραία", πρόσθεσε.

Λίγο νωρίτερα, το κοινό καλωσόρισε ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών Νεάπολης-Συκεών (ΚΕΥΝΣ) Δημήτρης Απατσίδης, εξαίροντας ταυτόχρονα την προσπάθεια όλων των εργαζομένων για τη μεγάλη επιτυχία της γιορτής του Κολυμβητηρίου. 

"Λέμε ‘‘γεια’’ στο καλοκαίρι που φεύγει και ατενίζουμε το φθινόπωρο και τον χειμώνα που ακολουθούν με αισιοδοξία. Λέμε ‘‘ναι’’ στον αθλητισμό, στο κολύμπι, στη συμμετοχή", ανέφερε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη μεγάλη γιορτή.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
«Όχι στις κεραίες δίπλα στα σχολεία μας!»
«Όχι στις κεραίες δίπλα στα σχολεία μας!»

Ανακοίνωση από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς

10η Εθελοντική Αιμοδοσία από τη Χ.Α.Ν.Θ. και το ΤΙΤΑΝ
10η Εθελοντική Αιμοδοσία από τη Χ.Α.Ν.Θ. και το ΤΙΤΑΝ

Σε συνδιοργάνωση 18 κοινωνικών φορέων

Ελέγχθηκαν 171 ανήλικοι σε περιοχές του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης
Ελέγχθηκαν 171 ανήλικοι σε περιοχές του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Στο πλαίσιο της πρόληψης της παραβατικότητας των ανηλίκων

Δεν θα γίνει καρναβαλική παρέλαση αύριο Κυριακή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Δεν θα γίνει καρναβαλική παρέλαση αύριο Κυριακή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Ανακοίνωση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Έρχεται το 1ο REarthThinking Kids Edition! «Little Eco Minds»
Έρχεται το 1ο REarthThinking Kids Edition! «Little Eco Minds»

Υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θέρμης

Ελέγχθηκαν 50 ανήλικοι στη Θέρμη στο πλαίσιο της πρόληψης της παραβατικότητας των ανηλίκων
Ελέγχθηκαν 50 ανήλικοι στη Θέρμη στο πλαίσιο της πρόληψης της παραβατικότητας των ανηλίκων

Σκοπός ήταν η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge