ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
23-9-2019

Παγκρήτια Έκθεση 2019 – "Κρήτη: Η μεγάλη συνάντηση και τοπικές γεύσεις Ελλάδας"

Από τις 26 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου 2019, με ελεύθερη είσοδο

Παγκρήτια Έκθεση 2019 –
FREE

Ένα ταξίδι γεύσεων, πολιτισμού, τοπικής Ελληνικής μουσικής και χορευτικής παράδοσης θα φιλοξενεί για 9 ημέρες η Θεσσαλονίκη, στο χώρο της ΔΕΘ από το Σάββατο 26 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019, με ελεύθερη είσοδο για όλους, στη φετινή έκθεση τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών με τίτλο "Κρήτη: Η μεγάλη συνάντηση και τοπικές γεύσεις Ελλάδας".

Στο περίπτερο 12 της ΔΕΘ, θα μας περιμένουν παραγωγοί και επιχειρηματίες που θα εκθέτουν τα προϊόντα τους, τοπικά αγαθά και εμπορεύματα ενώ και φέτος εκτός από τους Κρήτες παραγωγούς θα συμμετέχουν εκθέτες από την υπόλοιπη Ελλάδα πλουτίζοντας τις τοπικές γεύσεις.

Ένα πολιτιστικό αντάμωμα όλων των περιοχών που δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη, μια πανδαισία γεύσεων και πολιτισμού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες της έκθεσης αφού, πέραν του εμπορικού πεδίου, θα πραγματοποιηθεί παράλληλα ένα καθημερινό πλούσιο πρόγραμμα μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων.

Οι περιοχές που θα συμμετάσχουν και θα παρουσιάσουν μουσικά και χορευτικά συγκροτήματα είναι από την Κρήτη, τη Μακεδονία, τον Πόντο, την Τραπεζούντα, τη Θράκη, την Ήπειρο, τη Χαλκιδική, την Καππαδοκία, τη Σμύρνη, την Κωνσταντινούπολη, το Αϊβαλί, τη Μικρά Ασία, τη Φλώρινα, τις Σέρρες, το Κιλκίς, τη Νιγρίτα, τη Θεσσαλία, τη Νάξο και την Ημαθία».

Στο εμπορικό και επιχειρηματικό πεδίο της έκθεσης θα συμμετέχουν επιχειρήσεις και παραγωγοί που καλύπτουν όλα τα επίπεδα παραγωγής και μεταποίησης. Στόχος της έκθεσης είναι να κάνουν γνωστά τα Κρητικά προϊόντα τους στο ευρύτερο κοινό αλλά και την ανάπτυξη των επαγγελματικών σχέσεων μεταξύ των συμμετεχόντων στην έκθεση.

Να σημειωθεί ότι στη φετινή διοργάνωση θα λειτουργήσουν δύο τομείς:
1. Ένας για τις 9 ημέρες λειτουργίας, από 26 Οκτωβρίου έως και 3 Νοεμβρίου 2019.
2. Ένας για τις 4 ημέρες λειτουργίας, από 26 έως και 29 Οκτωβρίου 2019.

Ως προς τη συμμετοχή μπορούν να πάρουν μέρος παραγωγοί, επιχειρηματίες, μονάδες παραγωγής, αγροτικοί συνεταιρισμοί, Δήμοι, Φορείς, Επιμελητήρια καθώς και εκθέτες που ενδιαφέρονται να διευρύνουν το αντικείμενό τους και να αναπτύξουν επαγγελματικές σχέσεις με αυτό τον τομέα.

Προϊόντα ασυναγώνιστης ποιότητας, τόσο από την πεδινή Κρήτη αλλά και από τις ορεινές περιοχές της, θα δοκιμάσουν και θα μπορούν να προμηθευτούν όλοι οι επισκέπτες αλλά και οι εκθέτες, που θα καλύπτουν όχι μόνο τις γαστριμαργικές τους επιθυμίες, αλλά και προϊόντα καλλωπισμού, καλλυντικά, αρώματα, κοσμήματα μέχρι και χειροποίητες κατασκευές με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Τα τοπικά προϊόντα από τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας θα εμπλουτίσουν την έκθεση και θα δώσουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να τα προμηθευτούν απευθείας από τους παραγωγούς τους.

Σε ένα χώρο που γνωρίζει καλά την εκθεσιακή δραστηριότητα και τις ανάγκες της πόλης, στη ΔΕΘ, εύκολα προσβάσιμος με τα μέσα μαζικής συγκοινωνίας και την παροχή ελεύθερου πάρκινγκ κατά τη διάρκεια της έκθεσης, καθώς και με την διαφημιστική προβολή που θα πραγματοποιηθεί, η επισκεψιμότητα της έκθεσης αναμένεται να κορυφωθεί και να ξεπεράσει ακόμη και την περσινή χρονιά που καταγράφηκαν πάνω από 50.000 επισκέπτες.


ΔΕΘ -HELEXPO

Σάββατο 26 Οκτωβρίου έως Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό, με δωρεάν θέσεις parking για όλους.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
«Όχι στις κεραίες δίπλα στα σχολεία μας!»
«Όχι στις κεραίες δίπλα στα σχολεία μας!»

Ανακοίνωση από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς

10η Εθελοντική Αιμοδοσία από τη Χ.Α.Ν.Θ. και το ΤΙΤΑΝ
10η Εθελοντική Αιμοδοσία από τη Χ.Α.Ν.Θ. και το ΤΙΤΑΝ

Σε συνδιοργάνωση 18 κοινωνικών φορέων

Ελέγχθηκαν 171 ανήλικοι σε περιοχές του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης
Ελέγχθηκαν 171 ανήλικοι σε περιοχές του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Στο πλαίσιο της πρόληψης της παραβατικότητας των ανηλίκων

Δεν θα γίνει καρναβαλική παρέλαση αύριο Κυριακή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Δεν θα γίνει καρναβαλική παρέλαση αύριο Κυριακή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Ανακοίνωση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Έρχεται το 1ο REarthThinking Kids Edition! «Little Eco Minds»
Έρχεται το 1ο REarthThinking Kids Edition! «Little Eco Minds»

Υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θέρμης

Ελέγχθηκαν 50 ανήλικοι στη Θέρμη στο πλαίσιο της πρόληψης της παραβατικότητας των ανηλίκων
Ελέγχθηκαν 50 ανήλικοι στη Θέρμη στο πλαίσιο της πρόληψης της παραβατικότητας των ανηλίκων

Σκοπός ήταν η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge