ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
11-10-2019

Ημέρα Αθλητικών Δραστηριοτήτων «ΖΩΗ» στο Πόρτο Καρράς στις 21 Οκτωβρίου 2019

Γιορτή αθλητισμού για παιδιά με τη συμμετοχή διακεκριμένων αθλητών!

Ημέρα Αθλητικών Δραστηριοτήτων «ΖΩΗ» στο Πόρτο Καρράς στις 21 Οκτωβρίου 2019

Το Πόρτο Καρράς διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά την «Ημέρα Αθλητικών Δραστηριοτήτων ΖΩΗ» για παιδιά σχολείων του νομού Χαλκιδικής και όχι μόνο, με τη συμμετοχή διακεκριμένων Ελλήνων αθλητών και πρωταθλητών.

Πρόκειται για την αντίστοιχη πολυδιάστατη αθλητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2018 και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να φέρει τα παιδιά σε επαφή με διάφορα αθλήματα καθώς και με διακεκριμένους αθλητές προκειμένου να εμπνευσθούν, να εμπεδώσουν τις υψηλές αξίες που πηγάζουν από τον αθλητισμό και να βάλουν την άθληση στη ζωή τους.

Στους χώρους του ξενοδοχειακού συγκροτήματος θα υπάρχουν σταθμοί αθλημάτων για στίβο, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, άλμα επί κοντώ, άλμα εις ύψος, ποδηλασία, χάντμπολ, τζούντο, πυγμαχία, γκολφ και σετ kids athletics όπου οι επικεφαλής αθλητές θα καλούν τα παιδιά να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και τα ταλέντα τους και να ζήσουν μια ξεχωριστή αθλητική εμπειρία ενώ θα διοργανωθεί και αγώνας ταχύτητας 1.000 μ.

Συμμετέχουν αθλητές και πρωταθλητές όπως Βασίλης Ζαμπέλης μαραθωνοδρόμος, Μαρία Καραγιαννοπούλου ολυμπιονίκης Τζούντο, Χρήστος Τζωρτζάτος πρωταθλητής τριπλούν, Τασούλα Κελεσίδου πρωταθλήτρια δισκοβολίας, Λάμπρος Παπακώστας άλμα εις ύψος, Σταμούλης Κώστας ποδηλασία, Σάββας Κεφαλίδης επί κοντώ, Μάκης Κωλέθρας πρωταθλητής πυγμαχίας, Δημήτρης Καφάτος χάντμπολ, Τάκης Δρούγας ποδόσφαιρο, Γιώργος Στεφανίδης μπάσκετ και πιθανές συμμετοχές των Λιβέρη Ανδρίτσου, Δημήτρη Διαμαντίδη, Δημήτρη Παπανικολάου στο μπάσκετ και του Ιωάννη Μελισσανίδη χρυσού ολυμπιονίκη της ενόργανης γυμναστικής.

Η «Ημέρα Αθλητικών Δραστηριοτήτων ΖΩΗ» είναι μια κοινωνική προσφορά στα παιδιά και τον αθλητισμό αφιερωμένη στη μνήμη της αείμνηστης Ζωής Στέγγου, αντιπροέδρου του ομίλου επιχειρήσεων στον οποίο ανήκει το Πόρτο Καρράς, συζύγου του προέδρου του ομίλου κυρίου Κωνσταντίνου Στέγγου.

Το Πόρτο Καρράς έχει προσκαλέσει όλα τα δημοτικά σχολεία του νομού Χαλκιδικής καθώς η εκδήλωση απευθύνεται σε μαθητές της πέμπτης και έκτης δημοτικού και η πρωτοβουλία έγινε και φέτος δεκτή με ιδιαίτερο ενθουσιασμό.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η συμμετοχή για τους μαθητές και τα σχολεία είναι εντελώς δωρεάν ενώ θα διανεμηθούν και μικρά δώρα στους συμμετέχοντες.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Διάλεξη Αρχαιομετρίας από το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης
Διάλεξη Αρχαιομετρίας από το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο της δράσης "Αρχαιομετρώντας τον Πολιτισμό"

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης
20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

16 έως 19 Μαΐου 2024, με τιμώμενο το Εμιράτο της Σάρτζα (ΗΑΕ)

O Same84 δημιούργησε μια μοναδική τοιχογραφία στο Ιπποκράτειο
O Same84 δημιούργησε μια μοναδική τοιχογραφία στο Ιπποκράτειο

Για το πρόγραμμα «Χρώμα στα Νοσοκομεία» της UrbanAct

«Όχι στις κεραίες δίπλα στα σχολεία μας!»
«Όχι στις κεραίες δίπλα στα σχολεία μας!»

Ανακοίνωση από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς

10η Εθελοντική Αιμοδοσία από τη Χ.Α.Ν.Θ. και το ΤΙΤΑΝ
10η Εθελοντική Αιμοδοσία από τη Χ.Α.Ν.Θ. και το ΤΙΤΑΝ

Σε συνδιοργάνωση 18 κοινωνικών φορέων




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge