ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13-12-2019

Sankara Magic Christmas

Στο Θέατρο Αμαλία

Sankara Magic Christmas

Ήρθε η ώρα για μια Χριστουγεννιάτικη δόση αστερόσκονης που θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή από κάθε άλλη φορά, καθώς ο κορυφαίος Έλληνας μάγος Σανκάρα και η ομάδα του έρχονται στο ολοκαίνουργιο Θέατρο Αμαλία για να παρουσιάσουν το νέο τους show, το «Magic Inside».

Εδώ η μαγεία αποκτά νόημα καθώς στο «Magic Inside» όλα ακροβατούν ανάμεσα στον ρεαλισμό και την ψευδαίσθηση. Παρακολουθήστε απίστευτες στιγμές, που κόβουν την ανάσα, που «κλέβουν» το μυαλό και μιλούν στην ψυχή μας καθώς και άλλα πρωτότυπα και απίστευτα tricks κόντρα στους νόμους της φυσικής και της λογικής.

Ένας από τους σύγχρονους αλχημιστές της εποχής μας έρχεται για να μας χαρίσει μαγεία, χιούμορ αλλά και δυνατά συναισθήματα για μικρούς και μεγάλους... Μην το χάσετε!


Ο Μάγος Σανκάρα γεννήθηκε και έζησε τα πρώτα παιδικά του χρόνια στην Κρήτη. Στη συνέχεια ήρθε στην Αθήνα όπου και ξεκίνησε την εκπαίδευση του στην τέχνη της ψυχαγωγικής μαγείας και ψευδαίσθησης.

Ανήσυχος και τελειομανής ο Σανκάρα σύντομα θα εγκαταλείψει την Αθήνα και θα βρεθεί στην Αμερική. Εκεί με συνεχής σπουδές κυρίως στο Λος Άντζελες και στο Λας Βέγκας, θα καταφέρει σε σύντομο διάστημα να ξεχωρίσει ανεβάζοντας κατακόρυφα τον πήχη και δίνοντας μια άλλη διάσταση στο χώρο της μαγείας, πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα.

Στη συνέχεια οι προτάσεις διαδέχονται η μια την άλλη. Αρχής γενομένης το 2002 όπου εμφανίζεται στην εκπομπή του Star «100% Νύχτες Κωμωδίας» και καταφέρνει να παντρέψει το stand up comedy με τα μαγικά κόλπα. Οι τηλεοπτικές συνεργασίες που ακολούθησαν, πολλές και μεγάλες... Ήταν σταθερό μέλος της βραδινής εκπομπής του MEGA «Πολύ την Κυριακή» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, δείχνοντας ριψοκίνδυνα και εντυπωσιακά μαγικά Live. Μετά ακολούθησαν το παγκόσμιο τηλεοπτικό show μαγείας «Ο διάδοχος του Uri Geller» του οποίου η Ελληνική έκδοση ήταν στον ΑΝΤ1, και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» στον ΑΝΤ1 και πάλι, όπου εκεί εμφανίστηκε για φιλανθρωπικό σκοπό. 

Στη τηλεόραση ως καλεσμένος, έχει εμφανιστεί σχεδόν σε όλες τις εκπομπές των καναλιών τα τελευταία χρόνια... Ενδεικτικά θα αναφέρουμε ότι ανάμεσα στα ονόματα που τον έχουν φιλοξενήσει στις εκπομπές του είναι και αυτά των: Γρηγόρης Αρναούτογλου, Τατιάνα Στεφανίδου, Φώτης Σεργουλόπουλος και Μαρία Μπακοδίμου, Ελεονώρα Μελέτη, Χριστίνα Λαμπίρη, Ναταλία Γερμανού, Μάρκος Σεφερλής, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά, Δημήτρης Καμπουράκης και Γιώργος Οικονομέας, Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης... και πολλοί πολλοί άλλοι.

Έχει εμφανιστεί σε μεγάλα νυχτερινά σχήματα όπως στο "Έναστρoν" στο πλάι του Νότη Σφακιανάκη και στο "TEATRO" μαζί με τους Νίκο Κουρκούλη, Κέλλυ Κελεκίδου και Κώστα Καραφώτη. Ενώ το παρών έχει δώσει και στο θέατρο, μέσα από τη παράσταση «Γελών Λαβέ» του Μάρκου Σεφερλή στο θέατρο Δελφινάριο. Τον χειμώνα του 2008 ο Σανκάρα γίνεται ο πρώτος Έλληνας μάγος που εμφανίζεται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο με δική του παράσταση, κι από τότε οι προσωπικές παραστάσεις του διασημότερου μάγου της Ελλάδας, συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία, με show σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε μεγάλα φεστιβάλ και διοργανώσεις εκτός Ελλάδας έως και τώρα!



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πότε?
Από την Τετάρτη 25 μέχρι το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019
Στις 17:30
Διάρκεια παράστασης: 90' (με διάλειμμα)

Πού?
Θέατρο Αμαλία
Αμαλίας 71

Εισιτήρια
Παιδιά έως 12 ετών: 8 ευρώ
Από 13 ετών και πάνω: 10 ευρώ

Επικοινωνία
2310 842509
Events και Alerts από αυτή την καταχώρηση

Θέατρο Αμαλία

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Διάλεξη Αρχαιομετρίας από το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης
Διάλεξη Αρχαιομετρίας από το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο της δράσης "Αρχαιομετρώντας τον Πολιτισμό"

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης
20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

16 έως 19 Μαΐου 2024, με τιμώμενο το Εμιράτο της Σάρτζα (ΗΑΕ)

O Same84 δημιούργησε μια μοναδική τοιχογραφία στο Ιπποκράτειο
O Same84 δημιούργησε μια μοναδική τοιχογραφία στο Ιπποκράτειο

Για το πρόγραμμα «Χρώμα στα Νοσοκομεία» της UrbanAct

«Όχι στις κεραίες δίπλα στα σχολεία μας!»
«Όχι στις κεραίες δίπλα στα σχολεία μας!»

Ανακοίνωση από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς

10η Εθελοντική Αιμοδοσία από τη Χ.Α.Ν.Θ. και το ΤΙΤΑΝ
10η Εθελοντική Αιμοδοσία από τη Χ.Α.Ν.Θ. και το ΤΙΤΑΝ

Σε συνδιοργάνωση 18 κοινωνικών φορέων




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge