Η οικογένεια Κύκλωπας θα βρίσκεται στο Olicatessen για μια μοναδική παρουσίαση. Τα προϊόντα της εταιρείας σαρώνουν σε όλους τους διαγωνισμούς παγκοσμίως και θα έχετε την ευκαιρία να τα δοκιμάσετε και να μάθετε το γιατί.
Η απίθανη γεύση, η φινετσάτη ισορροπία, η σύγχρονη καλλιέργεια, η ποικιλία των προϊόντων ξεχωρίζουν και τα επιλέγετε ξανά και ξανά.
Η Βάλια Κελίδου και Αλέξανδρος Τόκας παρουσιάζουν:
Τη σημασία του ελαιολάδου στη ευρύτερη περιοχή, ποιοτικά στοιχεία ελαιολάδου, φιλοσοφία και καλλιέργεια, προιοντική γκάμα, αλλά και τους στόχους της εταιρείας.
Στο δεύτερο μέρος θα γίνει γευσιγνωσία των προϊόντων της εταιρείας Κύκλωπας (ελαιόλαδα και μέλι).
Στις 8 Φεβρουαρίου, στις11.00, στο πατάρι του Olicatessen
Bίκτωρος Ουγκώ 4, Άνω Λαδάδικα
Κόστος συμμετοχής 10 ευρώ / Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν το αγουρέλαιο της εταιρείας ίσης αξίας με την είσοδο τους.
Για να κλείσετε θέση στέλνετε στο info@olicatessen.gr με θέμα #ΓευσιγνωσίαΚύκλωπας
www.olicatessen.gr
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2313 030286
Η Κύκλωπας Α.Ε είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε την πορεία της αρκετές γενιές πίσω.
Ο Αργύρης Κελίδης από μικρό παιδί γνωρίζει τον κόσμο της ελιάς δίπλα στον πατέρα και την μητέρα του. Με γερά θεμέλια και άριστη γνώση που του κληροδοτήθηκαν, αποφασίζει με την σύζυγό του Νίκη Κελίδου και τη δικιά τους πλέον οικογένεια να δημιουργήσουν από το 1982 το δικό τους ελαιοτριβείο.
Το ελαιοτριβείο Κύκλωπας κτίζεται στη Μάκρη, μέσα σε έναν από τους αρχαιότερους ελαιώνες της Μεσογείου, δίπλα στην σπηλιά του Κύκλωπα του Ομήρου και την αρχαία Εγνατία οδό.
Φτάνοντας στο σήμερα, η οικογένεια Κελίδη μετά από συνεχή ενημέρωση, πάθος και αγάπη γι αυτό που κάνουν, καλλιεργούν πλέον 12.000 ελαιόδεντρα και 2.000 βιολογικής καλλιέργειας της τοπικής ποικιλίας. Παράγουν το Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Κύκλωπας, ένα από τα πιο βραβευμένα ελαιόλαδα στην Ελλάδα.