Top
gothess Home Page
follow
facebook twiter
Γιορτάζουν σήμερα: Πολυξένη
ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10-3-2020

Γιορτή Παιδείας και Πολιτισμού στο δήμο Νεάπολης - Συκεών

Ταξίδι μαθητικής ευρηματικότητας, πρωτοτυπίας και καλλιτεχνικής δημιουργίας

Γιορτή Παιδείας και Πολιτισμού στο δήμο Νεάπολης - Συκεών
fontsize
Εχει λήξει στις: Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Περισσότερες από 50 πολυποίκιλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, που ξεκίνησαν από την Δευτέρα 9 Μαρτίου, και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020, θα αναδείξουν για ακόμα μία χρονιά το ταλέντο των μεγάλων πρωταγωνιστών τους, των μαθητών όλων των ηλικιών των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Νεάπολης-Συκεών.

Το καθιερωμένο ραντεβού με τον Πολιτισμό, η μεγάλη «Γιορτή Παιδείας και Πολιτισμού», με ένα πλούσιο πρόγραμμα, γεμάτο θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις ζωγραφικής, χορούς, μουσική, ναυαγοσωστικές και πολλές άλλες δράσεις, θα αποτελέσει και πάλι μία νεανική κυψέλη, όπου μικροί και μεγαλύτεροι μαθητές των σχολείων του δήμου ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους, γαλουχούνται με ανώτερες αξίες και ιδανικά και βιώνουν το μαγευτικό ταξίδι στο χώρο του Πολιτισμού, ξεφεύγοντας από το στενό και στεγνό εκπαιδευτικό πλαίσιο.

«Η Γιορτή Παιδείας και Πολιτισμού είναι και πάλι έτοιμη να στείλει ένα πολύχρωμο και πολύβουο μήνυμα έκφρασης και δημιουργίας της νέας γενιάς, δίνοντας το στίγμα της πολύπλευρης, ποιοτικής και παραγωγικής δουλειάς που γίνεται στα σχολεία μας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, με τη δημοτική Αρχή να αποτελεί μόνιμο και ουσιαστικό αρωγό και συνοδοιπόρο. Πιστεύουμε, προωθούμε και επενδύουμε σταθερά στη νέα γενιά και τις δυνατότητές της, μέσα από ένα σύγχρονο, ζωντανό, ανοικτό και συμμετοχικό δημόσιο σχολείο. Σας περιμένουμε, λοιπόν, να απολαύσουμε, να εμψυχώσουμε και να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί αυτό το υπέροχο ταξίδι ευρηματικότητας, πρωτοτυπίας και καλλιτεχνικής δημιουργίας, που αναδεικνύει ξανά και ξανά το αστείρευτο ταλέντο της νέας γενιάς του δήμου μας» τονίζουν στο κοινό μήνυμά τους ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Διοικητικών Υπηρεσιών Μιχάλης Βουλγαρίδης και ο πρόεδρος της Κ.Ε.Υ.Ν.Σ. Δημήτρης Απατσίδης.

Το πρόγραμμα ξεκινά σήμερα, Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020, με την παράσταση θεάτρου σκιών «Ο Καραγκιόζης στην τηλεόραση» του Αγάπιου Αγαπίου, βασισμένη σε παραδοσιακά ελληνικά έργα, στην αίθουσα εκδηλώσεων των 2ου και 4ου Δημοτικών Σχολείων Πεύκων (ώρα 18:00). Θα ακολουθήσει, την Παρασκευή 13 Μαρτίου, η θεατρική παράσταση «Το όνειρο του σκιάχτρου» του Ευγένιου Τριβιζά, στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης (ώρα 19:00).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
-Γραφείο Παιδείας: Τηλ.: 2313.329558, -577.
-Κ.Ε.Υ.Ν.Σ.: Τηλ.: 2313.329540, -569.
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εκμάθηση της γαλλικής γλώσσας για παιδιά και ενήλικες
Εκμάθηση της γαλλικής γλώσσας για παιδιά και ενήλικες

Aπό την ερευνητική ομάδα Pluralités του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ

16-9-2020

«Μετακινήσου υπεύθυνα!» στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2020
«Μετακινήσου υπεύθυνα!» στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2020

Περίπατοι, ποδηλατάδες, αθλητικές, εικαστικές, μουσικές δραστηριότητες στη φύση, για μικρούς, μεγάλους και ΚΔΑΠμΕΑ

16-9-2020


Kινούμενο σχέδιο «Σε μια άλλη γη»
Kινούμενο σχέδιο «Σε μια άλλη γη»

Aπό παιδιά και νέους της Ομάδας ANTAMOSIS

10-9-2020Δωρεάν σεμινάρια προετοιμασίας μητρότητας
Δωρεάν σεμινάρια προετοιμασίας μητρότητας

Από το δήμο Θεσσαλονίκης

3-9-2020

Εθελοντική αιμοδοσία στο δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης
Εθελοντική αιμοδοσία στο δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Σε συνεργασία με το Νοσοκομείο "Άγιος Παύλος"

3-9-2020goTHESS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ NEA

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ