ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10-12-2023

1ος Εικονικός Αγώνας Δρόμου δήμου Παύλου Μελά

Ο πρώτος αγώνας δρόμου που δεν έχει τοπικό και χρονικό περιορισμό

1ος Εικονικός Αγώνας Δρόμου δήμου Παύλου Μελά

Με σύνθημα ‘’Oh! What Fun It Is To Run!!!’’, ο 1ος Εικονικός Αγώνας Δρόμου του Δήμου Παύλου Μελά είναι γεγονός! Ο πρώτος αγώνας δρόμου που δεν έχει τοπικό και χρονικό περιορισμό.

Η Πλατφόρμα των εικονικών αγώνων VR RACES εντάσσεται στο Ειδικό Πρόγραμμα Ενίσχυσης Δήμων, ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ με τίτλο “Ψηφιακή ολοκλήρωση και επέκταση των δράσεων και δομών εκπαίδευσης, υγείας, πολιτισμού, αθλητισμού και διακυβέρνησης στον Δήμο Παύλου Μελά”

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΑ
O αγώνας ξεκίνησε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 και ολοκληρώνεται το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023. Μπορείτε να τρέξετε ή και να περπατήσετε την απόσταση!

Μπορείτε να ανεβάζετε τον χρόνο σας το αργότερο μέχρι και το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023.

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ – ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Κατηγορίες:
Δρόμος: 5χλμ (Ηλικίες: 18-38 ετών, 39-55 ετών, 56-65 ετών, 66 ετών και άνω, ανδρών και γυναικών)
Δρόμος 10χλμ (Ηλικίες: 18-38 ετών, 39-55 ετών, 56-65 ετών, 66 ετών και άνω, ανδρών και γυναικών

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε να τρέξετε 10 χλμ. ή 5 χλμ. ή και τις δύο αποστάσεις εφόσον όμως έχετε κάνει ξεχωριστή εγγραφή για κάθε μία από αυτές και να τρέξετε την κάθε απόσταση ξανά και ξανά, μέχρι να πετύχετε το χρόνο που επιθυμείτε.

ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΜΕΡΟΣ;
Η διαδικασία είναι απλή! Οι εικονικοί αγώνες (VR Races) λειτουργούν ακριβώς όπως ένας αγώνας δρόμου. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι μπορείτε να τους τρέξετε από οποιαδήποτε τοποθεσία με οποιονδήποτε ρυθμό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμμετάσχετε σε έναν αγώνα και να προσκομίσετε αποδείξεις ότι το κάνατε.

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή VR Races στο κινητό σας. Επιλέξτε αγώνα. Βρείτε την απόσταση που σας ταιριάζει, από 5 ή 10 χιλιόμετρα, και πραγματοποιήστε εγγραφή στον αγώνα.

Επιλέξτε τοποθεσία: 
Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς αγώνες, οι εικονικοί αγώνες μπορούν να ολοκληρωθούν από οπουδήποτε. Μπορείτε να τρέξετε/περπατήσετε σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους, σε διάδρομο ή σε πάρκο, σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη!

Ολοκληρώστε τον αγώνα: 
Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή VR Races στο smartphone σας, ολοκληρώστε την απόσταση του αγώνα. Η συσκευή πρέπει να έχει ενεργοποιημένη τη δυνατότητα GPS, για να μπορεί να παρακολουθεί την απόσταση και τον χρόνο σας.

Υποβάλετε το αποτέλεσμά σας: 
Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, θα πρέπει να υποβάλετε το αποτέλεσμά σας, για να ανέβει στην πλατφόρμα. Αυτό γίνεται συνήθως μέσω της εφαρμογής VR Races. Διαφορετικά, μπορείτε να μεταφορτώσετε (ανεβάσετε) τo αρχείο της διαδρομής (GPX) από κάποια άλλη συσκευή (π.χ. smartwatch) ή εφαρμογή.

LIVE ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τα αποτελέσματα του αγώνα θα μπορείτε να τα βλέπετε συνέχεια από την εφαρμογή πατώντας το κουμπί Αποτελέσματα / Results. Κάθε βράδυ θα ανανεώνεται η κατάταξη ανάλογα με τις νέες επιδόσεις που θα έχουν καταχωρηθεί. Έτσι θα μπορείτε να βλέπετε την πορεία σας στον αγώνα καθ’ όλη τη διάρκειά του και αν δεν σας άρεσε ο χρόνος σας, να τρέξετε ξανά την απόσταση.

Ηλεκτρονικό Αναμνηστικό δίπλωμα σε όλους!

Κύπελλο για τους πρώτους κάθε κατηγορίας.

Μετάλλια για τους 3 πρώτους της κατάταξης, κάθε κατηγορίας.

Οι απονομές των κυπέλλων και μεταλλίων θα γίνουν στις επόμενες ημέρες μετά την ολοκλήρωση του αγώνα. Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν με email για την τοποθεσία και την ώρα των απονομών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
www.pavlosmelas.gr
2313302962, -961
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ελέγχθηκαν 50 ανήλικοι στη Θέρμη στο πλαίσιο της πρόληψης της παραβατικότητας των ανηλίκων
Ελέγχθηκαν 50 ανήλικοι στη Θέρμη στο πλαίσιο της πρόληψης της παραβατικότητας των ανηλίκων

Σκοπός ήταν η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας

Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ
Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ

Από τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου

1ος Εικονικός Αγώνας Δρόμου δήμου Παύλου Μελά
1ος Εικονικός Αγώνας Δρόμου δήμου Παύλου Μελά

Ο πρώτος αγώνας δρόμου που δεν έχει τοπικό και χρονικό περιορισμό
© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge