Top
home ads Ψάχνεις για ακίνητο στη Θεσσαλονίκη? Δες χιλιάδες Αγγελίες εδώ
follow
facebooktwiter
ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΤΖΕΝΤΑ
/Αθλητικά/
8-8-2019

Αποφάσεις της ΕΠΣ Μακεδονίας

Μετά από τακτικό διοικητικό συμβούλιο

Αποφάσεις της ΕΠΣ Μακεδονίας
fontsize

Στο τακτικό διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Μακεδονίας της Τετάρτης 7 Αυγούστου 2019 αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

1. Μετά από συνάντηση του Προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης, Σάββα Δημητριάδη με τους εκπροσώπους της Κοινωνικής Οργάνωσης Υποστήριξης Νέων «Αρσις» και με στόχο την ομαλή κοινωνική ένταξη και κοινωνικοποίηση, μέσα από την αθλητική δραστηριότητα, νέων προσφύγων που ζουν με ή χωρίς τις οικογένειες τους στη Θεσσαλονίκη, αποφασίστηκε να ενταχθεί η ποδοσφαιρική τους ομάδα σε ετήσιο τακτικό πρόγραμμα φιλικών αγώνων με ομάδες που μετέχουν στα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών της ΕΠΣ Μακεδονίας. Θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου στην οποία θα συμμετέχουν όλοι οι φορείς που θα συνδράμουν στην υλοποίηση του παραπάνω κοινωνικού προγράμματος.

2. Εγκριση της προκήρυξης πρωταθλημάτων Υποδομών αγων. περ. 2019 – 2020.

3. Μετά από συνάντηση της Επιτροπής Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου, Πρωταθλημάτων Υποδομών και Γυναικείου Ποδοσφαίρου της Ένωσης με τους εκπροσώπους της Ένωσης Αθλητικών Κέντρων Ελλάδος οριστικοποιήθηκε η προκήρυξη πρωταθλημάτων Υποδομών στην οποία προβλέπεται η υποχρεωτική κατάθεση των δηλώσεων συμμετοχής των τμημάτων Υποδομών όλων των σωματείων της ΕΠΣ Μακεδονίας στα πρωταθλήματα Υποδομών, όλων των κατηγοριών, από Κ 6 έως Κ 17, στην Ένωση και η τήρηση, σ’ όλους τους αγώνες, των όρων διεξαγωγής που προβλέπονται σ’ αυτήν.

Επίσης, θα υπάρχει σε ετήσια βάση συνεργασία με την Ένωση Αθλητικών Κέντρων Ελλάδος, θα διεξάγονται αγώνες των κατηγοριών Κ 6 έως Κ 12 στα κέντρα – γήπεδα που είναι μέλη της και θα αναρτάται το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των αγώνων όλων των κέντρων στο site της Ένωσης. 

4. Επανέναρξη συνεργασίας με τη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η οποία, εκτός από τη χρησιμοποίηση των γηπέδων για τα τμήματα Υποδομών, θα αφορά και την επιστημονική συνεργασία με τα σωματεία της ΕΠΣΜ και την εκγύμναση των αθλητών τους.

Επίσης, η συνέχιση της συνεργασίας, για ακόμη μία χρονιά, με τον τομέα Ιατρικής και Άθλησης του Εργαστηρίου Αθλητριατρικής της ΣΕΦΑΑ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εξετάζονται ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και να εκδίδεται Κάρτα Υγείας Αθλητή.

5. Θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια διαιτησίας για τους κανόνες παιχνιδιού που τροποποιήθηκαν, σε εκπροσώπους σωματείων, σε προπονητές, σε αρχηγούς ομάδων και σε εκπροσώπους των ΜΜΕ.

6. Οι κληρώσεις των αγώνων των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Μακεδονίας θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 και ώρα 19.00, όπου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν όλοι οι προπονητές των ομάδων που ανήλθαν κατηγορία και οι πρώτοι σκόρερ κάθε κατηγορίας της αγων. περ. 2018 – 2019.

7. Θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) σε προπονητές.

8. Θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση Παρατηρητών Αγώνων τη Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019, ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019 - 2020.

9. Εγγραφή των νέων σωματείων «ΠΑΣ ΑΡΣΑΚΛΗ», «ΠΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΟΝΟΠΗΓΑΔΟΥ» και «ΑΓΣ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» στα μητρώα της ΕΠΣΜ.Στην ίδια κατηγορία..
Έκλεισε τον Τζόρτζε Γκάγκιτς ο ΑρηςΈκλεισε τον Τζόρτζε Γκάγκιτς ο Αρης

Λένε πληροφορίες


Τη Δευτέρα έρχεται ο Μιλόσεβιτς για τον ΑρηΤη Δευτέρα έρχεται ο Μιλόσεβιτς για τον Αρη

Το πρώτο μετεγγραφικό απόκτημα


Ο Άρης συμφώνησε με τη NOVAΟ Άρης συμφώνησε με τη NOVA

Στην ΕΡΤ Λαμία, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, Ξάνθη


Πέμπτος με πανελλήνιο ρεκόρ στα 200μ πρόσθιο ο Θώμογλου  του ΑρηΠέμπτος με πανελλήνιο ρεκόρ στα 200μ πρόσθιο ο Θώμογλου του Αρη

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Εφήβων-Νεανίδων


Προς NOVA ο ΑΡΗΣΠρος NOVA ο ΑΡΗΣ

Επαφές ώστε να αλλάξει τηλεοπτική στέγη


Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε ο ΠΑΟΚΣτη Θεσσαλονίκη επέστρεψε ο ΠΑΟΚ

Η προσοχή τώρα στο πρωτάθλημα


Σοβαρή ζημιά στο μάτι υπέστη οπαδός του ΠΑΟΚΣοβαρή ζημιά στο μάτι υπέστη οπαδός του ΠΑΟΚ

Επιστρέφει άμεσα με το τσάρτερ


ΕΚΑΣΘ: Ήρθαν οι μπάλες για τα σωματείαΕΚΑΣΘ: Ήρθαν οι μπάλες για τα σωματεία

Οι εκπρόσωποι μπορούν να τις παραλάβουν


Έχασε ο ΠΑΟΚ από την Σλόβαν Μπρατισλάβας με γκολ στο 94Έχασε ο ΠΑΟΚ από την Σλόβαν Μπρατισλάβας με γκολ στο 94

Τώρα κυνηγάει την ανατροπή στην Τούμπα


O Κώστας Παπάζογλου στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚO Κώστας Παπάζογλου στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ

Επί χρόνια άμεσος συνεργάτης του Κώστα ΦλεβαράκηgoTHESS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ NEA

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ
Νεότερα σχολιασμένα:
Έκλεψαν