Top
Brand

Τα Νέα μας

goTHESS Age 3 - Δοκιμαστική Λειτουργία - Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο email go@gothess.gr
H droidcon Greece σας προσκαλεί στο κεντρικό stage του συνεδρίου
H droidcon Greece σας προσκαλεί στο κεντρικό stage του συνεδρίου

H droidcon Greece σας προσκαλεί στο κεντρικό stage του συνεδρίου

Σάββατο 9 Ιουλίου στο Noesis


Τεχνολογία 6-7-2016 | 142 FREE


Η Droidcon ανοίγει τις πόρτες του συνεδρίου της σε όλους το Σάββατο 9 Ιουλίου στις 19:45 (δεν χρειάζεται κάποιο εισιτήριο για την είσοδο) για να συμμετέχουν στην ζωντανή σύνδεση με το San Francisco μέσω hangout και να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του Speechless, της νέας τάσης στις παρουσιάσεις! Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ένα “kick-off demo” της startup Turnand από την Θεσσαλονίκη που θα μας ταξιδέψει όλους #backtothefuture.

Η ομάδα του Speechless, με υπόβαθρο που προέρχεται από τηλεοπτικές παραγωγές σε stand up comedy και εμπειρία στην ανάπτυξη βιντεοπαιχνιδιών έχει διασκεδάσει και εκπαιδεύσει μερικές από τις μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρείες στον κόσμο, βοηθώντας τους ομιλητές να γίνουν πιο δημιουργικοί και πειστικοί όταν κάνουν παρουσιάσεις χρησιμοποιώντας δοκιμασμένες τεχνικές αυτοσχεδιασμού και κωμωδίας. Ο κ.Sammy συνιδρυτής του Speechless θα παρουσιάσει ζωντανά, μέσω μιας απευθείας σύνδεση με Αμερική, στο κοινό της droidcon Greece, τί είναι το Speechless, πώς ξεκίνησε, ποιες είναι οι προκλήσεις καθώς και το όραμα που έχουν. Επιπλέον κατά την διάρκεια του live demo, θα ζητηθεί από έναν ομιλητή του φετινού συνεδρίου της droidcon Greece να ανέβει πάνω στην σκηνή και να το δοκιμάσει!

Τί ακριβώς γίνεται στο Speechless;

Κατά την διάρκεια του Speechless οι performers που βρίσκονται στην σκηνή κάνουν μια παρουσίαση μπροστά στο κοινό η οποία είναι κάτι μεταξύ karaoke σε συνδυασμό με μια ομιλία!

Ακούγεται βαρετό;
Μην βιάζεστε! Υπάρχουν κάποια πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία!

Στοιχείο Ν.1: Οι performers που θα κάνουν την παρουσίαση, θα την δουν για πρώτη φορά την στιγμή που θα παρουσιαστούν μπροστά στο κοινό!

Στοιχείο Ν.2: Το θέμα της παρουσίασης θα επιλεχθεί εκείνη την στιγμή τυχαία με την βοήθεια ενός τροχού που θα γυρίζει!Οι εικόνες που θα περιλαμβάνει η παρουσίαση δεν θα έχουν καμία σχέση με το θέμα!

Στοιχείο Ν.3: Το θέμα των παρουσιάσεων μπορεί να ποικίλει από την παρουσίαση μιας εφαρμογής, την ομιλία για έναν γάμο, την αναφορά μιας περιοδικής έκθεσης ή ακόμα την πρώτη επαφή με έναν εξωγήινο!

Στοιχείο Ν.4: Οι performers μπορεί να είναι μηχανικοί, μάνατζερς, stand-up comedians και sketch performers. Επιπλέον ένας εθελοντής από το κοινό με τις δικές του δεξιότητες και με την βοήθεια ίσως λίγου αλκοόλ ανεβαίνει στην σκηνή για να δοκιμάσει και αυτός να κάνει μια ανάλογη παρουσίαση!

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση του μοναδικού Speechless εδώ ή να αναζητήσετε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα του Speechless.

Τι ακριβώς είναι το #backtothefuture demo της Turnand;

Η Turnand είναι μια startup από την Θεσσαλονίκη η οποία έχει δημιουργήσει μια επαναστατική θήκη για έξυπνα κινητά! Η θήκη αυτή εμπνευσμένη από το θρυλικό Game Boy μεταμορφώνει την οθόνη του κινητού και μας δίνει την δυνατότητα να παίξουμε το πολυαγαπημένο μας παιχνίδι όπως παλιά! Για πρώτη φορά λοιπόν η Turnand θα παρουσιάσει το προϊόν της που πολύ σύντομα θα βγει στην αγορά στο ευρύτερο κοινό της droidcon Greece 2016 και θα μοιραστεί μαζί μας τις εμπειρίες της!

Ραντεβού το Σάββατο το απόγευμα στις 19:45 στην κεντρική αίθουσα της droidcon Greece στο Noesis για την ολοκλήρωση της φετινής διοργάνωσης με την ιδιαίτερη συμμετοχή της ομάδας του Speechless και της Turnand. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και δωρεάν!

Noesis - Κέντρο διάδοσης επιστημών & Μουσείο τεχνολογίας

Το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας αποτελεί έναν πολιτιστικό και επιμορφωτικό φορέα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με έτος ίδρυσης το 2001. Προσφέρει στο κοινό το κατάλληλο περιβάλλον για τη γνωριμία και την κατανόηση θεμάτων επιστήμης και τεχνολογίας και παρεμβαίνει σε θέματα τεχνικού πολιτισμού.

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης


Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο για το άρθρο. Γράψτε το πρώτο!


Τεχνολογία

Η Microsoft αποσύρεται από τη Φινλανδία

Στο πλαίσιο προγράμματος εξοικονόμησης δαπανών

Στρατηγική συνεργασία WInd - Vodafone για δίκτυα οπτικών ινών σε οικιακούς καταναλωτές

Υπέρ – υψηλές ευρυζωνικές ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο
VOXXED Days THESSALONIKI

Στις 21 και 22 Οκτωβρίου

Η Microsoft αποζημιώνει χρήστη για τα Windows 10

Με το ποσό των $10.000 δολαρίωνΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ


Ελλάδα - Κόσμος άλλες πηγές
ERROR

Powered by