ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
28-8-2018

H Cisco στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Από 8 έως 16 Σεπττεμβρίου

H Cisco   στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Με στόχο να αναδείξει τη δύναμη και συμβολή της τεχνολογίας στην προσπάθεια για βελτίωση των κοινωνιών αλλά και της ποιότητας ζωής μας, η Cisco συμμετέχει φέτος στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Το περίπτερο της εταιρείας πλαισιώνει τη συμμετοχή των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, η οποία ως τιμώμενη χώρα έχει ως στόχο να αναδείξει τα επιτεύγματα της Αμερικανικής τεχνολογίας, καινοτομίας και επιχειρηματικότητας.

Στο περίπτερο της Cisco οι επισκέπτες της έκθεσης, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν εφαρμογές των τεχνολογικών καινοτομιών της, σε τομείς όπως ψηφιακός μετασχηματισμός του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, εκπαίδευση, υγεία, τουρισμός, λιανεμπόριο, χρηματοπιστωτικό τομέα αλλά και σπουδαίες υλοποιήσεις σε Δήμους για τις έξυπνες πόλεις με στόχο την βελτίωση ζωής του Έλληνα πολίτη.

Παράλληλα για όσους θέλουν να εμβαθύνουν στο επιχειρηματικό αλλά και τεχνικό μέρος των καινοτόμων λύσεων της Cisco, στο περίπτερο θα υπάρχουν εξιδεικευμένα στελέχη της εταιρείας για να παρουσιάσουν αρχιτεκτονικές όπως Δικτύωση (Enterprise Networking – Digital Network Architecture), Ασφάλεια, λύσεις συνεργασίας και Datacenter.

Ιδιαίτερη προβολή θα έχει και η παγκόσμια πρωτοβουλία εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Cisco Networking Academy, η οποία 20 χρόνια τώρα, έχει αλλάξει τη ζωή πάνω από 8 εκατομμυρίων ανθρώπων σε 180 χώρες, παρέχοντας εκπαίδευση, τεχνική κατάρτιση και καθοδήγηση στη σταδιοδρομία τους. Στόχος είναι, να μοιραστεί τις καλύτερες παγκόσμιες αλλά και τοπικές πρακτικές που εφάρμοσε η Cisco ανά τον κόσμο, σχετικά με την κατάρτιση στις ψηφιακές δεξιότητες. Τι γίνεται ήδη στην Ελλάδα και πως μπορεί η χώρα να κινηθεί έμπρακτα, προς την κατεύθυνση της Καινοτομίας και της Ψηφιακής Κατάρτισης με στόχο, το υπαρκτό αναμφισβήτητα χάσμα ψηφιακών δεξιοτήτων, το οποίο φυσικά είναι άμεσα συνδεδεμένο με το υψηλό ποσοστό ανεργίας.

Για κάθε πρόσθετη πληροφορία και εγγραφές στις παρουσιάσεις και εκδηλώσεις της Cisco, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη σελίδα σχετικά για την παρουσία της στην ΔΕΘ18, στο www.eventtouch.eu/cisco_greece/TIF2018.

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1ο Φεστιβάλ STEAM στο Noesis
1ο Φεστιβάλ STEAM στο Noesis

Eπιλέξτε την εξωσχολική δραστηριότητα που ταιριάζει περισσότερο στα παιδιά σας

Μπλε Πανσέληνος: Βραδιά αστροπαρατήρησης στο Noesis
Μπλε Πανσέληνος: Βραδιά αστροπαρατήρησης στο Noesis

Εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο για όλη την οικογένεια

Ο κόσμος της τεχνολογίας στο TechPro Academy Θεσσαλονίκης
Ο κόσμος της τεχνολογίας στο TechPro Academy Θεσσαλονίκης

H υποβολή των αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει

Ολοκληρώθηκε το TechSaloniki2023 fueled by Deloitte
Ολοκληρώθηκε το TechSaloniki2023 fueled by Deloitte

Το TechSaloniki2023 συγκέντρωσε όλη την αφρόκρεμα της τεχνολογίας

Gaming monitor LG 27GR75Q-B
Gaming monitor LG 27GR75Q-B

Με 165Ηz ρυθμό ανανέωσης και 1ms χρόνο απόκρισης αυξάνει τις πιθανότητες σου για τη νίκη




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge