ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
23-11-2018

Google Developers Festival στο Ηράκλειο Κρήτης

Από 30 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου

Google Developers Festival  στο Ηράκλειο Κρήτης

Έρχεται για 6η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα το Developers Festival που διοργανώνεται αντίστοιχα παγκοσμίως σε πάνω από 100 χώρες από τις επίσημες κοινότητες των Google Developers. Πρόκειται για μια μεγάλη τεχνολογική εκδήλωση στην οποία προσκεκλημένοι ομιλητές από την Google και άλλοι παγκόσμιοι top-notch experts & community leaders ανεβαίνουν στο stage για να μοιραστούν με το κοινό νέες ενημερώσεις, εργαλεία και πλατφόρμες που μπορούν να βελτιώσουν την ψηφιακή μας παρουσία στο διαδίκτυο.

Το DevFest (Developers Festivals) Greece 2018 διοργανώνεται 30 Νοεμβρίου εως 02 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης (Ibis Styles Central Hotel) με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και απευθύνεται σε επιχειρήσεις, προγραμματιστές και σε όσους θέλουν να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία.

Η εκδήλωση θα ανοίξει την πρώτη μέρα με ένα keynote speech επικεντρωμένο στις πρόσθετες λειτουργίες του Android για το 2018 ενώ θα ακολουθήσει η παρουσίαση του προγράμματος των ομιλητών και ένα opening party. Κατα τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν πάνω από 15 προσκεκλημένους ομιλητές που ταξιδεύουν στην Κρήτη από τρεις ηπείρους: την Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία για να μοιραστούν τις γνώσεις τους.

Μερικοί Rock Star Speakers του φετινού DevFest είναι:

η Jaana Dogan, Google Cloud Advocate, Diagnostics & Debugging, Google California | USA, η οποία θα μας μιλήσει για distributed tracing (κατανεμημένο εντοπισμό) μέσω του Google Cloud, μια εξαιρετικά χρήσιμη τεχνολογία για τη διάγνωση και την επίλυση σφαλμάτων στα συστήματα.

η Valli Ravidran, UX Lead, Google New York|USA θα μας ενημερώσει για την πρωτοβουλία Google Digital Wellbeing και θα μας παρουσιάσει μερικές από τις μελλοντικές κατευθύνσεις της ομάδας.

ο Murat Can, Android Developer Expert, θα μας εξηγήσει ποια είναι η σωστή αρχιτεκτονική μιας εφαρμογής Android υψηλής ποιότητας ενώ η Elif Boncuk, Google Developer Expert [GDE], Software Jedi, θα μας μιλήσει σχετικά με τις άμεσες εφαρμογές και τα δυναμικά χαρακτηριστικά.

ο Juantomás García, Chief Envisioning Officer, θα μας παρουσιάσει πώς σχεδιάζετε και αναπτύσσετε ένα αυτόνομο παιχνίδι χρησιμοποιώντας Τεχνητή Νοημοσύνη και Google Cloud.

ο Peter Eijgermans, “Codesmith” θα μας δείξει πως μπορούμε πολύ εύκολα να χρησιμοποιήσουμε Angular & Vue.js και θα χτίσουμε μαζί του μια εφαρμογή σε NativeScript.

ο Panayotis Tzinis, Google Developer Expert και Ambassador του GDG Greece, θα παρουσιάσει όλα τα νέα updates του Android.

Τόσο στο keynote speech και την παρουσίαση του προγράμματος της Παρασκευής όσο και στο networking area που θα λειτουργεί όλο το τριημερο θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν δωρεάν όσοι επιθυμούν. Για τις ομιλίες και τα εργαστήρια του Σαββατοκύριακου απαραίτητη είναι η κράτηση εισιτηρίου στο site http://bit.ly/devfestgr18

Στο networking area θα βρίσκεται και η Randstad, Exclusive HR partner του DevFest Greece 2018, η Ν.1 εταιρεία στην παγκόσμια αγορά υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού για να προσφέρει πληροφορίες σε όσους αναζητούν εργασία σχετικά με τις τάσεις της αγοράς, πώς να εξελίξουν τις δεξιότητές τους προκειμένου να έχουν μια σημαντική καριέρα και επιπλέον να τους ενημερώσουν για σημαντικές ευκαιρίες εργασίας στην Ελλάδα.

Τα προηγούμενα DevFests που διοργανώθηκαν στην Ελλάδα τα παρακολούθησαν πάνω από 3000 άτομα ενώ συμμετείχαν πάνω από 80 ομιλητές. Η εκδήλωση αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία σε όσους θέλουν να ενημερωθούν για το τί νέο υπάρχει και να δικτυωθούν σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1ο Φεστιβάλ STEAM στο Noesis
1ο Φεστιβάλ STEAM στο Noesis

Eπιλέξτε την εξωσχολική δραστηριότητα που ταιριάζει περισσότερο στα παιδιά σας

Μπλε Πανσέληνος: Βραδιά αστροπαρατήρησης στο Noesis
Μπλε Πανσέληνος: Βραδιά αστροπαρατήρησης στο Noesis

Εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο για όλη την οικογένεια

Ο κόσμος της τεχνολογίας στο TechPro Academy Θεσσαλονίκης
Ο κόσμος της τεχνολογίας στο TechPro Academy Θεσσαλονίκης

H υποβολή των αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει

Ολοκληρώθηκε το TechSaloniki2023 fueled by Deloitte
Ολοκληρώθηκε το TechSaloniki2023 fueled by Deloitte

Το TechSaloniki2023 συγκέντρωσε όλη την αφρόκρεμα της τεχνολογίας

Gaming monitor LG 27GR75Q-B
Gaming monitor LG 27GR75Q-B

Με 165Ηz ρυθμό ανανέωσης και 1ms χρόνο απόκρισης αυξάνει τις πιθανότητες σου για τη νίκη




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge