Top
gothess Home Page
follow
facebook twiter
ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
7-12-2018

H Data Communication στο 20ο Greek ICT Forum 2018

Διακρίθηκε ως μία από τις δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις

H Data Communication στο 20ο Greek ICT Forum 2018
fontsize

Η Data Communication, στο πλαίσιο του «20ου Greek ICT Forum 2018» έλαβε τιμητική διάκριση τόσο για την επιτυχή επιχειρηματική της πορεία όσο και για το άριστο εργασιακό της περιβάλλον. Ο διαχρονικός θεσμός των Greek ICΤ Awards αναδεικνύει την προσφορά σημαντικών στελεχών της ελληνικής αγοράς Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) καθώς, επίσης, επιτυχημένες υλοποιήσεις και τη σημασία τους στην οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνία.

To βραβείο παρέλαβε η κα Ζωή Δουζένη, Vice President της Data Communication, κατά την ειδική τελετή βράβευσης, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 στο ξενοδοχείο «Wyndham Grand Athens» στην Αθήνα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Πολιτείας και στελέχη των σημαντικότερων επιχειρηματικών φορέων της αγοράς Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην Ελλάδα.

Η ανάδειξη των δυναμικότερων και υγιέστερων ελληνικών επιχειρήσεων γίνεται μετά από αξιολόγηση, η οποία στηρίζεται σε συγκεκριμένους οικονομικούς δείκτες και κριτήρια, ενώ συνυπολογίζονται συγκεκριμένοι παράγοντες, όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια από μέρους των εταιρειών, η πολιτική τους στο ανθρώπινο δυναμικό, καθώς επίσης και η πολιτική τους σε θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης. 
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η Data Communication αναδείχθηκε ως μια από τις πλέον δυναμικές εταιρείες στη χώρα, με 30+χρόνων επιτυχή πορεία και ένα από τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα στην ελληνική επιχειρηματική σκηνή.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο κ. Πέτρος Κοραλής, Data Communication Solutions Division Manager, μίλησε για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων και τα σημαντικά οφέλη του «νέφους», εστιάζοντας ιδιαίτερα στην περίπτωση των λογιστικών γραφείων. Στο πλαίσιο αυτό, o κ. Κοραλής παρουσίασε τη νέα γενιά πρωτοποριακών, cloud εφαρμογών και υπηρεσιών της Data Communication, αναπτυγμένων στο Microsoft Azure, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις cloud, αυτόνομες εφαρμογές DC Tax4all & DC Scan4all, που δίνουν τη δυνατότητα στους λογιστές – φοροτεχνικούς να αυτοματοποιήσουν 100% τις καθημερινές τους εργασίες, ανεξάρτητα από το λογιστικό πρόγραμμα που χρησιμοποιούν.

Αναλυτικότερα, το DC Tax4all συνδέεται απευθείας με τις ιστοσελίδες των TAXISnet, ΕΦΚΑ & τέως ΙΚΑ, ΓΕΜΗ, αντλεί και ενημερώνει μαζικά το λογιστή και τους πελάτες του με όλα τα δεδομένα που καθημερινά χρειάζονται. Παράλληλα, το DC Scan4all, αποτελεί την εξέλιξη της πολυβραβευμένης υπηρεσίας DC Scan4you για αυτόματη καταχώριση ψηφιοποιημένων παραστατικών, η οποία λειτουργεί πλέον ανεξάρτητα από τη λογιστική εφαρμογή που το κάθε λογιστικό γραφείο χρησιμοποιεί, ενώ, παράλληλα, εγγυάται 100% επιτυχή αναγνώριση όλων παραστατικών, χωρίς περιορισμούς.

Λίγα λόγια για την Data Communication
 
Με έτος ίδρυσης το 1987, η Data Communication Α.Ε. είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες πληροφορικής και, παράλληλα, στρατηγικός συνεργάτης της Microsoft. Η εταιρεία εστιάζει στην ανάπτυξη λειτουργικών και εξειδικευμένων λύσεων ERP, CRM, HRM, που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες διαφορετικών επιχειρηματικών κλάδων. Μέσω της πολιτικής εξυπηρέτησης Customer Care 360º και της μεθοδολογίας υλοποίησης έργων πληροφορικής Sure Step της Microsoft, διασφαλίζει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της. Διαθέτει γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη & Πάτρα, όπου απασχολεί 150+ στελέχη και διατηρεί σημαντικό Δίκτυο Συνεργατών – Μεταπωλητών που καλύπτει όλη την Ελλάδα.ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ESET: Πόσο ασφαλής είναι ο τρόπος που κλειδώνετε την οθόνη του κινητού σας;
ESET: Πόσο ασφαλής είναι ο τρόπος που κλειδώνετε την οθόνη του κινητού σας;

Η ESET ενημερώνει για το πόσο ασφαλείς ή μη ασφαλείς είναι οι βασικοί τρόποι κλειδώματος οθόνης

16-6-2020

Καθηγητές του ΑΠΘ στους κορυφαίους στον τομέα των Υπολογιστών και της Ηλεκτρονικής
Καθηγητές του ΑΠΘ στους κορυφαίους στον τομέα των Υπολογιστών και της Ηλεκτρονικής

Στην 6η ετήσια έκδοση της κατάταξης των κορυφαίων χιλίων επιστημόνων στον συγκεκριμένο τομέα

3-6-2020


Ανοιχτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα του ΑΠΘ στην Ψηφιακή Ακαδημία Πολιτών
Ανοιχτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα του ΑΠΘ στην Ψηφιακή Ακαδημία Πολιτών

Μια πρωτοβουλία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης

15-5-2020


Το Tech Talent School ξεκίνησε δωρεάν μαθήματα μέσω Διαδικτύου
Το Tech Talent School ξεκίνησε δωρεάν μαθήματα μέσω Διαδικτύου

#Menoume_Spiti και συνεχίζουμε να μαθαίνουμε!

19-3-2020

Η SAS ανακηρύσσεται κορυφαία εταιρεία στο 2020 Gartner Magic Quadrant
Η SAS ανακηρύσσεται κορυφαία εταιρεία στο 2020 Gartner Magic Quadrant

Για τις πλατφόρμες του Data Science και της Μηχανικής Εκμάθησης

21-2-2020

Η ViewSonic  στην ISE 2020
Η ViewSonic στην ISE 2020

Nέες λύσεις απεικόνισης

19-2-2020

Δραματικές αλλαγές στην κινητή τηλεφωνία προϊδεάζει ο πρόξενος των ΗΠΑ
Δραματικές αλλαγές στην κινητή τηλεφωνία προϊδεάζει ο πρόξενος των ΗΠΑ

Δεν είναι αξιόπιστοι οι πάροχοι - αναμένονται αμερικανικές εταιρείες

9-2-2020goTHESS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ NEA

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ