Top
ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
EVENTS
Τεχνολογία
18-12-2018

Ολοκληρωμένη λύση Πληροφορικής από την Data Communication

Για τη Euromedica Αρωγή Θεσσαλονίκης

Ολοκληρωμένη λύση Πληροφορικής από την Data Communication
fontsize

Η Euromedica Αρωγή Θεσσαλονίκης, μέλος του Όμίλου Euromedica, πρότυπο Κέντρο Ιατρικής Αποκατάστασης και Αποθεραπείας, εμπιστεύτηκε την Data Communication για την υλοποίηση ολοκληρωμένης λύσης Πληροφορικής στο πλαίσιο της 360° υποστήριξης των σύνθετων και συνεχώς αυξανόμενων απαιτήσεων μηχανογράφησής της. 


Συγκεκριμένα, τo ιατρικό κέντρο, που παρέχει άρτιες και διεθνώς πιστοποιημένες υπηρεσίες αποκατάστασης/αποθεραπείας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς ασθενείς, επέλεξε για την πλήρη αυτοματοποίηση και την αποτελεσματικότερη διαχείριση των επιχειρηματικών του διαδικασιών το σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων WinEra ERP, ενώ για την αναβάθμιση των διαδικασιών έκδοσης μισθοδοσίας το κορυφαίο πρόγραμμα Μισθοδοσίας, Premium HRM Μισθοδοσία της Data Communication.

Στόχοι του έργου τέθηκαν η κεντρική εποπτεία του κυκλώματος προμηθειών και αποθεμάτων της Euromedica Αρωγή Θεσσαλονίκης, η βελτιστοποίηση και η πλήρης αυτοματοποίηση των εμπορικών και λογιστικών της διαδικασιών, καθώς και η μείωση του χρόνου υπολογισμού της μισθοδοσίας. Επιπλέον, ζητούμενο ήταν η διασύνδεση τόσο με το front office σύστημα που το κέντρο χρησιμοποιεί, όσο και με το σύστημα μισθοδοσίας που υλοποιήθηκε, με σκοπό την ενοποίηση των πληροφοριακών συστημάτων του και τη μεταξύ τους ανταλλαγή δεδομένων. Τέλος, προαπαιτούμενο αποτέλεσε η διασφάλιση των ευαίσθητων επιχειρηματικών δεδομένων μέσα από ένα αξιόπιστο σύστημα πολυεπίπεδης ασφάλειας.

Με την υλοποίηση του έργου από την Data Communication, εταιρεία με εκτενή εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία σε υλοποιήσεις έργων ERP & λύσεων Μισθοδοσίας, διασφαλίστηκαν αφενός: η βελτιστοποίηση της συνολικής διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας του κέντρου καθώς και ο εξορθολογισμός των λειτουργικών δαπανών μέσω της άμεσης πρόσβασης σε δεδομένα που απεικονίζουν ακριβώς υπόλοιπα, αναμενόμενες/δεσμευμένες ποσότητες και κόστη. Αφετέρου: η 100% αυτοματοποίηση των διαδικασιών έκδοσης μισθοδοσίας, αλλά και απεριόριστες δυνατότητες πολυδιάστατης πληροφόρησης για έγκυρη λήψη στρατηγικών αποφάσεων μέσα από τα εργαλεία reporting και customization που προσφέρει το έργο συνολικά.

Με την αξιοποίηση της ολοκληρωμένης λύσης Πληροφορικής, WinEra ERP και Premium HRM Μισθοδοσία της Data Communication, η Euromedica Αρωγή Θεσσαλονίκης προχώρησε στην αυτοματοποίηση κρίσιμων εμπορικών, λογιστικών & HR διαδικασιών, διασφαλίζοντας την πλήρη παρακολούθηση των φαρμάκων και του υγεινομικού υλικού ανά τμήμα και την ορθή διαχείριση και έκδοση της μισθοδοσίας. Παράλληλα, η εταιρεία πέτυχε την ενοποίηση και την πλήρη επικοινωνία των διαφορετικών συστημάτων του οργανισμού, σημειώνοντας σημαντική μείωση στο χρόνο διαχείρισης του συνόλου των διαδικασιών της.

Ο Βασιλόπουλος Φώτης, Οικ. Δ/ντης της Euromedica Αρωγή Θεσσαλονίκης δήλωσε: «Η Euromedica Αρωγή Θεσσαλονίκης αποτελεί πρότυπο Κέντρο Ιατρικής Αποκατάστασης και Αποθεραπείας. Στο πλαίσιο της υψηλής ποιότητας που πρσφέρουμε στους ασθενείς μας, εμπιστευτήκαμε την Data Communication, πολύτιμο συνεργάτη στην ψηφιακή μας αναβάθμιση, για πλήρη αυτοματοποίηση όλων των διαδικασιών μας, πλήρως εναρμονισμένη με το εκάστοτε φορολογικό και νομοθετικό πλαίσιο, άμεση και to the point πληροφόρηση, καθώς και ασφαλή διαχείριση των δεδομένων μας σε κάθε επίπεδο».

Με αφορμή την επιτυχημένη συνεργασία, ο κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication, σημείωσε: «Είμαστε περήφανοι για άλλη μία πετυχημένη συνεργασία με την Euromedica Αρωγή Θεσσαλονίκης. Ένα ολοκληρωμένο έργο Πληροφορικής που αναδεικνύει την άριστη τεχνογνωσία μας και την ύψιστη ποιότητα των προϊόντων και το εύρος των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας».

Λίγα λόγια για την Data Communication        

Με έτος ίδρυσης το 1987, η Data Communication Α.Ε. είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες πληροφορικής και, παράλληλα, στρατηγικός συνεργάτης της Microsoft. Η εταιρεία εστιάζει στην ανάπτυξη λειτουργικών και εξειδικευμένων λύσεων ERP, CRM, HRM, που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες διαφορετικών επιχειρηματικών κλάδων. Μέσω της πολιτικής εξυπηρέτησης Customer Care 360º και της μεθοδολογίας υλοποίησης έργων πληροφορικής Sure Step της Microsoft, διασφαλίζει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της. Διαθέτει γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη & Πάτρα, όπου απασχολεί 150+ στελέχη και διατηρεί σημαντικό Δίκτυο Συνεργατών – Μεταπωλητών που καλύπτει όλη την Ελλάδα.

Στην ίδια κατηγορία..
Εκτύπωση ανθρώπινων ιστών από ερευνητές του ΑΠΘΕκτύπωση ανθρώπινων ιστών από ερευνητές του ΑΠΘ

Στο Εργαστήριο Νανοτεχνολογίας


Βελτιώνονται περαιτέρω οι δείκτες Έρευνας & Ανάπτυξης στην ΕλλάδαΒελτιώνονται περαιτέρω οι δείκτες Έρευνας & Ανάπτυξης στην Ελλάδα

Ανακοινώθηκαν τα επίσημα στοιχεία του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης


Η Samsung ζητάει χρήματα από την AppleΗ Samsung ζητάει χρήματα από την Apple

Για αθέτηση συμφωνίας


DigiA-Board από την Τεχνολογική ΣυστημάτωνDigiA-Board από την Τεχνολογική Συστημάτων

Ένας νέος κόσμος δυνατοτήτων διαφήμισης


Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία τo 6o Technology ForumΟλοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία τo 6o Technology Forum

Στο ΚΕΔΕΑ του ΑΠΘ


Τζιτζικώστας: Έτσι θα περάσουμε από το brain drain στο brain gainΤζιτζικώστας: Έτσι θα περάσουμε από το brain drain στο brain gain

6ο Technology Forum


Η Acer ανακοινώνει το νέο gaming desktop Predator Orion 5000Η Acer ανακοινώνει το νέο gaming desktop Predator Orion 5000

Nέα τεράστια gaming οθόνη 43 ιντσών με νέα gadgets


Σημαντικές ανακοινώσεις στο συνέδριο SALONICA ELECTRONIX 2019Σημαντικές ανακοινώσεις στο συνέδριο SALONICA ELECTRONIX 2019

Επερχόμενες αλλαγές στην ψηφιακή μετάδοση σήματος


EIT Digital Venture Program 2019EIT Digital Venture Program 2019

€150.000 θα δοθούν σε 10 startups


Έρευνα του Πανεπιστημίου Πειραιά και της devolo για τις τάσεις στο ασύρματο InternetΈρευνα του Πανεπιστημίου Πειραιά και της devolo για τις τάσεις στο ασύρματο Internet

Οι νέοι δείχνουν έλλειψη εμπιστοσύνης στο InternetgoTHESS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΡΟΗ NEA

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ
Η Google τερμάτισε το πρόγραμμα ανάπτυξης μηχανής αναζήτησης για την Κίνα

Η Google τερμάτισε το πρόγραμμα ανάπτυξης μηχανής αναζήτησης για την Κίνα

Τζιτζικώστας: Έτσι θα περάσουμε από το brain drain στο brain gain

Τζιτζικώστας: Έτσι θα περάσουμε από το brain drain στο brain gain

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία τo 6o Technology Forum

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία τo 6o Technology Forum

Έρευνα του Πανεπιστημίου Πειραιά και της devolo για τις τάσεις στο ασύρματο Internet

Έρευνα του Πανεπιστημίου Πειραιά και της devolo για τις τάσεις στο ασύρματο Internet

Πρόωρο κλείσιμο του Google+ λόγω νέου προβλήματος ασφαλείας

Πρόωρο κλείσιμο του Google+ λόγω νέου προβλήματος ασφαλείας

Samsung Galaxy A9 με τετραπλή κάμερα

Samsung Galaxy A9 με τετραπλή κάμερα

Η τεχνητή νοημοσύνη της Google είναι για τα μπάζα

Η τεχνητή νοημοσύνη της Google είναι για τα μπάζα

Ολοκληρωμένη λύση Πληροφορικής από την Data Communication

Ολοκληρωμένη λύση Πληροφορικής από την Data Communication

Νεότερα σχολιασμένα:
Επίτιμος