Top
gothess Home Page
follow
facebook twiter
ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
18-12-2018

Ολοκληρωμένη λύση Πληροφορικής από την Data Communication

Για τη Euromedica Αρωγή Θεσσαλονίκης

Ολοκληρωμένη λύση Πληροφορικής από την Data Communication
fontsize

Η Euromedica Αρωγή Θεσσαλονίκης, μέλος του Όμίλου Euromedica, πρότυπο Κέντρο Ιατρικής Αποκατάστασης και Αποθεραπείας, εμπιστεύτηκε την Data Communication για την υλοποίηση ολοκληρωμένης λύσης Πληροφορικής στο πλαίσιο της 360° υποστήριξης των σύνθετων και συνεχώς αυξανόμενων απαιτήσεων μηχανογράφησής της. 

Συγκεκριμένα, τo ιατρικό κέντρο, που παρέχει άρτιες και διεθνώς πιστοποιημένες υπηρεσίες αποκατάστασης/αποθεραπείας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς ασθενείς, επέλεξε για την πλήρη αυτοματοποίηση και την αποτελεσματικότερη διαχείριση των επιχειρηματικών του διαδικασιών το σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων WinEra ERP, ενώ για την αναβάθμιση των διαδικασιών έκδοσης μισθοδοσίας το κορυφαίο πρόγραμμα Μισθοδοσίας, Premium HRM Μισθοδοσία της Data Communication.

Στόχοι του έργου τέθηκαν η κεντρική εποπτεία του κυκλώματος προμηθειών και αποθεμάτων της Euromedica Αρωγή Θεσσαλονίκης, η βελτιστοποίηση και η πλήρης αυτοματοποίηση των εμπορικών και λογιστικών της διαδικασιών, καθώς και η μείωση του χρόνου υπολογισμού της μισθοδοσίας. Επιπλέον, ζητούμενο ήταν η διασύνδεση τόσο με το front office σύστημα που το κέντρο χρησιμοποιεί, όσο και με το σύστημα μισθοδοσίας που υλοποιήθηκε, με σκοπό την ενοποίηση των πληροφοριακών συστημάτων του και τη μεταξύ τους ανταλλαγή δεδομένων. Τέλος, προαπαιτούμενο αποτέλεσε η διασφάλιση των ευαίσθητων επιχειρηματικών δεδομένων μέσα από ένα αξιόπιστο σύστημα πολυεπίπεδης ασφάλειας.

Με την υλοποίηση του έργου από την Data Communication, εταιρεία με εκτενή εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία σε υλοποιήσεις έργων ERP & λύσεων Μισθοδοσίας, διασφαλίστηκαν αφενός: η βελτιστοποίηση της συνολικής διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας του κέντρου καθώς και ο εξορθολογισμός των λειτουργικών δαπανών μέσω της άμεσης πρόσβασης σε δεδομένα που απεικονίζουν ακριβώς υπόλοιπα, αναμενόμενες/δεσμευμένες ποσότητες και κόστη. Αφετέρου: η 100% αυτοματοποίηση των διαδικασιών έκδοσης μισθοδοσίας, αλλά και απεριόριστες δυνατότητες πολυδιάστατης πληροφόρησης για έγκυρη λήψη στρατηγικών αποφάσεων μέσα από τα εργαλεία reporting και customization που προσφέρει το έργο συνολικά.

Με την αξιοποίηση της ολοκληρωμένης λύσης Πληροφορικής, WinEra ERP και Premium HRM Μισθοδοσία της Data Communication, η Euromedica Αρωγή Θεσσαλονίκης προχώρησε στην αυτοματοποίηση κρίσιμων εμπορικών, λογιστικών & HR διαδικασιών, διασφαλίζοντας την πλήρη παρακολούθηση των φαρμάκων και του υγεινομικού υλικού ανά τμήμα και την ορθή διαχείριση και έκδοση της μισθοδοσίας. Παράλληλα, η εταιρεία πέτυχε την ενοποίηση και την πλήρη επικοινωνία των διαφορετικών συστημάτων του οργανισμού, σημειώνοντας σημαντική μείωση στο χρόνο διαχείρισης του συνόλου των διαδικασιών της.

Ο Βασιλόπουλος Φώτης, Οικ. Δ/ντης της Euromedica Αρωγή Θεσσαλονίκης δήλωσε: «Η Euromedica Αρωγή Θεσσαλονίκης αποτελεί πρότυπο Κέντρο Ιατρικής Αποκατάστασης και Αποθεραπείας. Στο πλαίσιο της υψηλής ποιότητας που πρσφέρουμε στους ασθενείς μας, εμπιστευτήκαμε την Data Communication, πολύτιμο συνεργάτη στην ψηφιακή μας αναβάθμιση, για πλήρη αυτοματοποίηση όλων των διαδικασιών μας, πλήρως εναρμονισμένη με το εκάστοτε φορολογικό και νομοθετικό πλαίσιο, άμεση και to the point πληροφόρηση, καθώς και ασφαλή διαχείριση των δεδομένων μας σε κάθε επίπεδο».

Με αφορμή την επιτυχημένη συνεργασία, ο κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication, σημείωσε: «Είμαστε περήφανοι για άλλη μία πετυχημένη συνεργασία με την Euromedica Αρωγή Θεσσαλονίκης. Ένα ολοκληρωμένο έργο Πληροφορικής που αναδεικνύει την άριστη τεχνογνωσία μας και την ύψιστη ποιότητα των προϊόντων και το εύρος των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας».

Λίγα λόγια για την Data Communication        

Με έτος ίδρυσης το 1987, η Data Communication Α.Ε. είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες πληροφορικής και, παράλληλα, στρατηγικός συνεργάτης της Microsoft. Η εταιρεία εστιάζει στην ανάπτυξη λειτουργικών και εξειδικευμένων λύσεων ERP, CRM, HRM, που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες διαφορετικών επιχειρηματικών κλάδων. Μέσω της πολιτικής εξυπηρέτησης Customer Care 360º και της μεθοδολογίας υλοποίησης έργων πληροφορικής Sure Step της Microsoft, διασφαλίζει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της. Διαθέτει γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη & Πάτρα, όπου απασχολεί 150+ στελέχη και διατηρεί σημαντικό Δίκτυο Συνεργατών – Μεταπωλητών που καλύπτει όλη την Ελλάδα.ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Η SAS ανακηρύσσεται κορυφαία εταιρεία στο 2020 Gartner Magic Quadrant
Η SAS ανακηρύσσεται κορυφαία εταιρεία στο 2020 Gartner Magic Quadrant

Για τις πλατφόρμες του Data Science και της Μηχανικής Εκμάθησης

21-2-2020

Η ViewSonic  στην ISE 2020
Η ViewSonic στην ISE 2020

Nέες λύσεις απεικόνισης

19-2-2020

Δραματικές αλλαγές στην κινητή τηλεφωνία προϊδεάζει ο πρόξενος των ΗΠΑ
Δραματικές αλλαγές στην κινητή τηλεφωνία προϊδεάζει ο πρόξενος των ΗΠΑ

Δεν είναι αξιόπιστοι οι πάροχοι - αναμένονται αμερικανικές εταιρείες

9-2-2020


Microsoft Edge 80 κυκλοφόρησε η νέα έκδοση
Microsoft Edge 80 κυκλοφόρησε η νέα έκδοση

Για συστήματα Windows και Mac

8-2-2020

Σε οκτώ μήνες στους αιθέρες τα πρώτα ελληνικά Drones
Σε οκτώ μήνες στους αιθέρες τα πρώτα ελληνικά Drones

Ανοίγει ο κύκλος του σχεδιασμού και της παραγωγής μη επανδρωμένων αεροχημάτων στην Ελλάδα

7-2-2020

Η ViewSonic παρουσίασε λύσεις εκπαιδευτικής τεχνολογίας στη BETT 2020
Η ViewSonic παρουσίασε λύσεις εκπαιδευτικής τεχνολογίας στη BETT 2020

Λύσεις που μπορούν να βοηθήσουν τα σχολεία και να βελτιώσουν το μαθησιακό περιβάλλον

4-2-2020

Dynamics 365 Business Central-InnovEra από την Data Communication
Dynamics 365 Business Central-InnovEra από την Data Communication

20 αναβαθμίσεις το διάστημα Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2019

23-1-2020

Η Acer συμμετέχει στο GameAthlon 2020
Η Acer συμμετέχει στο GameAthlon 2020

Στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις Παλαιού Φαλήρου

17-1-2020

Δωρεάν απεριόριστα data για δέκα ημέρες από την Cosmote
Δωρεάν απεριόριστα data για δέκα ημέρες από την Cosmote

Από το απόγευμα της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου

18-12-2019


goTHESS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ NEA