ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
12-6-2019

DigiA-Board από την Τεχνολογική Συστημάτων

Ένας νέος κόσμος δυνατοτήτων διαφήμισης

DigiA-Board από την Τεχνολογική Συστημάτων

Η Τεχνολογική Συστημάτων φέρνει στην Ελλάδα την πρώτη στο είδος της φορητή οθόνη διαφημιστικής προβολής με μπαταρία για εντυπωσιακές διαφημίσεις οπουδήποτε, οποτεδήποτε, χωρίς καλώδια τροφοδοσίας. Το DigiA-Board ανοίγει στις επιχειρήσεις, σε οποιαδήποτε αγορά κι αν δραστηριοποιούνται, έναν καινούργιο κόσμο δυνατοτήτων. Το μοντέρνου σχεδιασμού A-Board είναι διαθέσιμο σε μέγεθος 49’’, μεταφέρεται εύκολα και γρήγορα παντού, σε κλειστούς αλλά και ανοιχτούς χώρους, διαθέτει αυτονομία λειτουργίας 12 ωρών χωρίς ηλεκτροδότηση, υψηλή ανάλυση Full HD, αισθητήρα φωτεινότητας περιβάλλοντος και αισθητήρα θερμοκρασίας κρυστάλλου, ενσωματωμένο Android Media Player και δυνατότητα προβολής εικόνων και video μέσω USB stick,WiFi ή δικτύου καθώς και δυνατότητα προγραμματισμού περιεχομένου.

Τροφοδοσία με μπαταρία
Η ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου έχει διάρκεια λειτουργίας 12 ώρες. Έτσι, όσο προβάλλονται μηνύματα ή άλλου τύπου περιεχόμενο, το DigiA-Board δεν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο με καλώδιο τροφοδοσίας ρεύματος, δίνοντας την επιλογή τοποθέτησης και μετακίνησης οπουδήποτε κάθε ώρα της ημέρας.

Υψηλή ανάλυση FULL HD και υψηλή φωτεινότητα
Με ανάλυση Full HD 1080p, φωτεινότητα 700cd και αυτόματο αισθητήρα φωτεινότητας περιβάλλοντος, εξασφαλίζεται η προβολή περιεχομένου με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες σε κάθε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο.

Plug and Play
Το διαφημιστικό περιεχόμενο – εικόνες και video – ‘ανεβαίνει’ στο DigiA-Board εύκολα και γρήγορα, μέσω USBstick ή WiFi. Μόλις αυτό ‘φορτωθεί’,προβάλλεται ξανά και ξανά. Με μικρό επιπλέον κόστος, το A-Boardαναβαθμίζεται σε networkready, έτσι ώστε το περιεχόμενο να ανανεώνεται από απόσταση μέσω LAN ή 4G.

Software προγραμματισμού περιεχομένου
Με το software προγραμματισμού περιεχομένου, το οποίο προσφέρεται με επιπλέον κόστος, το περιεχόμενο προβολής του DigiA-Board μπορεί να προγραμματίζεται από απόσταση και να προβάλλεται σύμφωνα με τις ανάγκες διαφήμισης στη διάρκεια της ημέρας.

Ελεύθερη και ασφαλής τοποθέτηση
Εντελώς φορητό το DigiA-Board είναι συγχρόνως σταθερό αφού οι ρόδες του κλειδώνουν από τη στιγμή που θα τοποθετηθεί σε κάποιο σημείο, απομακρύνοντας τον κίνδυνο μετακίνησης από τους περαστικούς.

Το DigiA-Board είναι επαγγελματικής χρήσης, αφού μπορεί να λειτουργεί 24 ώρες 7 ημέρες την εβδομάδα και καλύπτεται με 3ετή εγγύηση καλής λειτουργίας.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1ο Φεστιβάλ STEAM στο Noesis
1ο Φεστιβάλ STEAM στο Noesis

Eπιλέξτε την εξωσχολική δραστηριότητα που ταιριάζει περισσότερο στα παιδιά σας

Μπλε Πανσέληνος: Βραδιά αστροπαρατήρησης στο Noesis
Μπλε Πανσέληνος: Βραδιά αστροπαρατήρησης στο Noesis

Εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο για όλη την οικογένεια

Ο κόσμος της τεχνολογίας στο TechPro Academy Θεσσαλονίκης
Ο κόσμος της τεχνολογίας στο TechPro Academy Θεσσαλονίκης

H υποβολή των αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει

Ολοκληρώθηκε το TechSaloniki2023 fueled by Deloitte
Ολοκληρώθηκε το TechSaloniki2023 fueled by Deloitte

Το TechSaloniki2023 συγκέντρωσε όλη την αφρόκρεμα της τεχνολογίας

Gaming monitor LG 27GR75Q-B
Gaming monitor LG 27GR75Q-B

Με 165Ηz ρυθμό ανανέωσης και 1ms χρόνο απόκρισης αυξάνει τις πιθανότητες σου για τη νίκη




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge