ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
18-7-2019

H νέα Sony A7R IV με ανάλυση 61 Megapixel

Με τεχνολογία CMOS και εξελιγμένο σύστημα αυτόματης εστίασης

H νέα Sony A7R IV  με ανάλυση 61 Megapixel

H νέα Sony A7R IV καταφέρνει μία παγκόσμια πρωτιά για την κατηγορία των mirrorless καμερών που γνωρίζει άνθηση τα τελευταία έτη. Η Sony αντικαθιστά το μοντέλο A7R III με μία νέα πρόταση, η οποία έρχεται να κατακτήσει την αγορά των mirrorless καμερών με αξιώσεις.

Για πρώτη φορά, η ιαπωνική εταιρεία βάζει έναν αισθητήρα των 61 Megapixel σε ένα σώμα που ανήκει σε αυτή την κατηγορία και υπόσχεται ισχυρή απόδοση κάτω από όλες τις συνθήκες φωτογράφισης. 

Ο αισθητήρας αυτός έχει τεχνολογία CMOS και συνοδεύεται από ένα εξελιγμένο σύστημα αυτόματης εστίασης 567 σημείων, μαζί με τεχνολογία Real Time Tracking.

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί και στο κομμάτι της λήψης βίντεο, στοιχείο που δεν θα μπορούσε να παραλείψει μία μοντέρνα κάμερα. Έτσι, στο μοντέλο A7R IV, η Sony έχει δώσει την ικανότητα της λήψης κινούμενης εικόνας σε ποιότητα 4Κ, ενώ για πρώτη φορά βρίσκει κανείς ενσωματωμένη την τεχνολογία Eye AF σε ένα εργαλείο βιντεοσκόπησης.

Πολλά είναι τα ειδικά εφέ που προσφέρει η νέα κάμερα τόσο στους φίλους της φωτογραφίας όσο και σε όσους θέλουν να τη χρησιμοποιήσουν για τη λήψη κινούμενης εικόνας. Ο σκοπός της Sony είναι να κάνει τη ζωή του χρήστη της όσο το δυνατόν πιο εύκολη, με αρκετούς αυτοματισμούς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν προσφέρεται όλο το πεδίο των χειροκίνητων ρυθμίσεων που θα ήθελε να έχει στη διάθεσή του και ο πιο απαιτητικός φωτογράφος. Σε καμία περίπτωση, πάντως, δεν μπορεί να θεωρηθεί η εν λόγω κάμερα της Sony ως ένα επαγγελματικό εργαλείο.

Όπως συμβαίνει συνήθως στην κατηγορία των mirrorless καμερών, έτσι και στην περίπτωση της Sony A7R IV, η τιμολογιακή πολιτική είναι αρκούντως… γενναιόδωρη, καθιστώντας την κάμερα άφταστο αντικείμενο του πόθου για πολλούς, αφού η τελική της τιμή υπολογίζεται στα 3500 δολάρια στις ΗΠΑ. 

Η νέα κάμερα της Sony αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική της πορεία τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

ΠΗΓΗ naftemporiki.gr
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1ο Φεστιβάλ STEAM στο Noesis
1ο Φεστιβάλ STEAM στο Noesis

Eπιλέξτε την εξωσχολική δραστηριότητα που ταιριάζει περισσότερο στα παιδιά σας

Μπλε Πανσέληνος: Βραδιά αστροπαρατήρησης στο Noesis
Μπλε Πανσέληνος: Βραδιά αστροπαρατήρησης στο Noesis

Εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο για όλη την οικογένεια

Ο κόσμος της τεχνολογίας στο TechPro Academy Θεσσαλονίκης
Ο κόσμος της τεχνολογίας στο TechPro Academy Θεσσαλονίκης

H υποβολή των αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει

Ολοκληρώθηκε το TechSaloniki2023 fueled by Deloitte
Ολοκληρώθηκε το TechSaloniki2023 fueled by Deloitte

Το TechSaloniki2023 συγκέντρωσε όλη την αφρόκρεμα της τεχνολογίας

Gaming monitor LG 27GR75Q-B
Gaming monitor LG 27GR75Q-B

Με 165Ηz ρυθμό ανανέωσης και 1ms χρόνο απόκρισης αυξάνει τις πιθανότητες σου για τη νίκη




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge