Top
follow
facebooktwiter
ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΤΖΕΝΤΑ
/Τεχνολογία/
23-9-2019

Διαγωνισμός για Startups στην Ψηφιακή Τεχνολογία από τον ΣΕΠΕ

Startups d.Day

Διαγωνισμός για Startups στην Ψηφιακή Τεχνολογία από τον ΣΕΠΕ
fontsize

Το Startups d.Day είναι ένας σύγχρονος διαγωνισμός για νεοφυείς επιχειρήσεις, ο οποίος διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και ο οποίος υλοποιείται στο πλαίσιο του digital economy forum 2019: Leading Greece to Growth, το οποίο θα διεξαχθεί στις 31.10.2019 στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental. Στόχος του Startups d.Day 2019 είναι να αναδείξει και να βραβεύσει καινοτόμες ελληνικές, νεοφυείς επιχειρήσεις, οι οποίες αξιοποιούν την Ψηφιακή Τεχνολογία και δημιουργούν πρωτοποριακά προϊόντα και λύσεις, τα οποία απευθύνονται στη διεθνή αγορά.

Σε ποιους απευθύνεται:
Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις, που αξιοποιούν την Ψηφιακή Τεχνολογία. Οι εταιρείες θα πρέπει να έχουν προϊόν/ λύση, είτε έτοιμο/ η είτε σε πιλοτική λειτουργία (proof of concept), προκειμένου να συμμετάσχουν.
Οι συμμετέχοντες, οι οποίοι θα επιλεγούν, θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν το προϊόν/ λύση τους σε επενδυτές, funds, επιχειρηματίες, συμβούλους επιχειρήσεων, πελάτες, κ.ά., στο πλαίσιο του συνεδρίου, να δικτυωθούν με ανθρώπους και εταιρείες που μπορούν να τους βοηθήσουν στην προσπάθεια τους, ενώ για τις διακριθείσες εταιρείες θα υπάρχουν επιπλέον οφέλη, κυρίως όσον αφορά στην προβολή τους.

Διαδικασία Αξιολόγησης:
 Όλες οι προτάσεις που θα υποβληθούν στο ΣΕΠΕ, θα εξετασθούν από την Επιτροπή Αξιολόγησης του διαγωνισμού, η οποία θα επιλέξει τις 10 καλύτερες, οι οποίες και θα έχουν τη δυνατότητα να προβληθούν με stand (π.χ. roll up, Η/Υ, υλικό προώθησης δικής τους παραγωγής), στο πλαίσιο του digital economy forum 2019.

Οι 10 εταιρείες που θα επιλεγούν, θα κληθούν στη συνέχεια να παρουσιάσουν την πρόταση τους σε πάνελ επιχειρηματιών και στελεχών του κλάδου ψηφιακής τεχνολογίας για την αξιολόγηση τους (σύντομη παρουσίαση διάρκειας μέχρι 5 λεπτών που θα προηγηθεί της διεξαγωγής του συνεδρίου, σε τόπο και χρόνο που θα ανακοινωθεί μετά τη διαδικασία επιλογής). Η παρουσία τους στο συνέδριο θα δώσει την ευκαιρία δικτύωσης με εξειδικευμένα στελέχη σε διάφορους τομείς, ώστε να λάβουν χρήσιμες συμβουλές (τεχνικές, χρηματοδοτικές, διοικητικές, οργανωτικές, κ.λπ.) για την επιχειρηματική τους ανάπτυξη.

Από αυτές τις 10 εταιρίες, θα προκριθούν οι 5 πρώτες σε σειρά κατάταξης, οι οποίες θα παρουσιάσουν τη λύση/ προϊόν που έχουν, σε συγκεκριμένη θεματική ενότητα στη διάρκεια του digital economy forum 2019.

Οι 3 πρώτες σε σειρά κατάταξης θα βραβευθούν στο επίσημο δείπνο του digital economy forum 2019, παρουσία του Πρωθυπουργού, κυρίου Κυριακού Μητσοτάκη.

Η Επιτροπή Αξιολόγησης του διαγωνισμού θα στελεχωθεί από επιχειρηματίες και εξειδικευμένα στελέχη από το χώρο των επιχειρήσεων ψηφιακής τεχνολογίας.

Τρόπος και δυνατότητα συμμετοχής:
Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα πρέπει να έχουν ξεκινήσει να δραστηριοποιούνται την τελευταία 5ετία και μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: startups@sepe.gr, μέχρι τις20 Οκτωβρίου 2019.

Η αίτηση περιλαμβάνει κείμενο μεγέθους έως 2.500 λέξεις, που θα αναφέρεται στα εξής θέματα:
• τα κύρια στοιχεία της εταιρείας (δραστηριότητα, αποτελέσματα, δομή, κ.λπ.)
• τα καινοτόμα προϊόντα/ υπηρεσίες που έχουν δημιουργήσει και η διαφοροποίηση τους από τον ανταγωνισμό
• στοιχεία που να αποδεικνύουν την αναπτυξιακή πορεία και δυναμική της εταιρείας εντός ή/ και εκτός Ελλάδας (πελάτες, πωλήσεις, συνεργασίες, κ.λπ.)
• στοιχεία των βασικών στελεχών της εταιρείας
• διακρίσεις της εταιρείας/ ομάδας τα τελευταία 2 - 3 χρόνια
• προγραμματισμός ανάπτυξης για την επόμενη 2ετία.

Τι θα κερδίσουν οι διακριθείσες εταιρείες:
• Δωρεάν Εγγραφή στο ΣΕΠΕ.
• Δωρεάν Συνδρομή στο ΣΕΠΕ για το έτος 2020.
• Δυνατότητα συμμετοχής σε Διεθνείς Εκθέσεις σε συνεργασία με το ΣΕΠΕ.
• Ευκαιρίες Δικτύωσης με Επιχειρήσεις - Μέλη του ΣΕΠΕ για μελλοντικές συνεργασίες.
• Ευκαιρίες Δικτύωσης με εξειδικευμένους επενδυτές και σχετικά funds.
• Συμμετοχή σε πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν startups από Επιχειρήσεις - Μέλη του ΣΕΠΕ.Στην ίδια κατηγορία..
AcubeSAT: Νανοδορυφόρο θα κατασκευάσει το ΑΠΘ για τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό ΔιαστήματοςAcubeSAT: Νανοδορυφόρο θα κατασκευάσει το ΑΠΘ για τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος

Εγκρίθηκε η σχετική πρόταση από τον Αντιπρύτανη του ιδρύματος


Κατάστημα με προϊόντα αποκλειστικά Dell στη ΘεσσαλονίκηΚατάστημα με προϊόντα αποκλειστικά Dell στη Θεσσαλονίκη

Στο εμπορικό κέντρο «Mediterranean Cosmos»


Smartphone Festival 2019 by HuaweiSmartphone Festival 2019 by Huawei

Η γιορτή της τεχνολογίας


Tech Talent Bootcamp: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον δεύτερο κύκλο των δωρεάν μαθημάτωνTech Talent Bootcamp: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον δεύτερο κύκλο των δωρεάν μαθημάτων

Από την Socialinnov


Δωρεάν σεμινάριο τεχνολογίας: IPforYOUΔωρεάν σεμινάριο τεχνολογίας: IPforYOU

Στο ξενοδοχείο The Met


Η ViewSonic παρουσιάζει τις νέες gaming οθόνες ViewSonic® ELITEΗ ViewSonic παρουσιάζει τις νέες gaming οθόνες ViewSonic® ELITE

Με G-SYNC IPS Nano Colour και χρόνο απόκρισης 1ms


Ανακοινώθηκαν τα νέα Windows 10XΑνακοινώθηκαν τα νέα Windows 10X

Έχουν διαφορετικό μενού Έναρξης και εγκαταλείπουν τα Live Tiles


Μοιράσου τις εμπειρίες σου με αυτούς που είναι κοντά σου με το Jar!Μοιράσου τις εμπειρίες σου με αυτούς που είναι κοντά σου με το Jar!

Η εφαρμογή κοινωνικού δικτύου που βασίζεται στην τοποθεσία


Εκδότες εναντίoν GoogleΕκδότες εναντίoν Google

Aναγκάζει τους Γάλλους εκδότες να προσφέρουν το περιεχόμενό τους δωρεάν


Η Stefinet Multimedia A.E. αναλαμβάνει επίσημα τη διανομή της TOSHIBA AudioΗ Stefinet Multimedia A.E. αναλαμβάνει επίσημα τη διανομή της TOSHIBA Audio

Για την Ελληνική & Κυπριακή αγοράgoTHESS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ NEA

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ
Νεότερα σχολιασμένα:
Επιθέσεις