Top
gothess Home Page
follow
facebook twiter
ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
27-9-2019

Η Amadeus παρουσιάζει το Travel API με δυνατότητες NDC

Για μεγαλύτερη λειτουργικότητα στους πελάτες των συνεργαζόμενων ταξιδιωτικών γραφείων

Η Amadeus παρουσιάζει το Travel API με δυνατότητες NDC
fontsize

Η Amadeus παρουσίασε πρόσφατα μια νέα βελτιωμένη έκδοση των Web Services, τη λύση Amadeus Travel API. Η λύση, που ενσωματώνει δυνατότητες NDC, θα προσφέρει σε ταξιδιωτικά γραφεία σε όλο τον κόσμο πρόσβαση σε νέο περιεχόμενο και ναύλους αεροπορικών εταιρειών που συνεργάζονται με την Amadeus μέσω συνδεσιμότητας NDC.

Η Travix, ένας από τους πρώτους πελάτες του προγράμματος NDC-X, σχεδίασε τη λύση από κοινού με την Amadeus και διαθέτει live NDC κρατήσεις από το περασμένο έτος.

Σύμφωνα με την στρατηγική που ακολουθεί ήδη η εταιρεία, κάποια ταξιδιωτικά γραφεία πρόκειται να υιοθετήσουν τη λύση νωρίτερα από την υπόλοιπη αγορά, εξασφαλίζοντας πρόσβαση κατά προτεραιότητα στη λύση και το περιεχόμενο που προσφέρουν οι αεροπορικές εταιρείες μέσω συνδεσιμότητας NDC. Μεταξύ των εταιρειών αυτών περιλαμβάνονται οι AERTiCKET, American Express Global Business Travel, BCD Travel, House of Travel και ο τουριστικός όμιλος TUI.

Η κίνηση αυτή αντικατοπτρίζει τη συνεχή δέσμευση της Amadeus να προωθήσει το NDC μέσω του προγράμματος NDC-X και να βοηθήσει τις αεροπορικές εταιρείες και τα ταξιδιωτικά γραφεία να προσφέρουν πιο εξατομικευμένες και διαφοροποιημένες ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Το Amadeus Travel API, ένα API που ενσωματώνεται στα υπάρχοντα συστήματα των ταξιδιωτικών γραφείων και τους επιτρέπει να δημιουργήσουν τις δικές τους προσαρμοσμένες εφαρμογές κράτησης, θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως σταδιακά. Η λύση θα προσφέρει μεγαλύτερη λειτουργικότητα στους πελάτες των συνεργαζόμενων ταξιδιωτικών γραφείων με τους εξής τρόπους:

- Πρόσβαση σε νέο αεροπορικό περιεχόμενο και ναύλους μέσω συνδεσιμότητας NDC, παράλληλα με περιεχόμενο από την παραδοσιακή τεχνολογία όπως το EDIFACT και άλλα API. Το NDC αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του Amadeus Travel Platform, μιας πλατφόρμας που συγκεντρώνει όλο το ταξιδιωτικό περιεχόμενο από πολλαπλές πηγές σε ένα σημείο, επιτρέποντας στα ταξιδιωτικά γραφεία να αναζητούν εύκολα προσφορές.

- Απλοποιημένη ροή αγορών, παραγγελίας και πληρωμής, εξασφαλίζοντας μια ομαλότερη εμπειρία που θυμίζει την πορεία μια καταναλωτικής αγοράς.

- Πώληση ancillary υπηρεσιών και branded ναύλων.

- Λειτουργίες αλλαγής και ακύρωσης, που περιλαμβάνουν δυνατότητες επιστροφής χρημάτων, ακύρωσης ή αλλαγής.

- Αποδοχή πληρωμών τόσο με πιστωτική κάρτα όσο και με μετρητά, με πλήρη συμμόρφωση στις τεχνολογίες mid- και back-office, εξασφαλίζοντας ότι οι κρατήσεις NDC είναι πλήρως ενοποιημένες με τις down-stream διαδικασίες των εταιρειών.

- Βελτιστοποίηση για λειτουργία σε πολλαπλά περιβάλλοντα, έτσι ώστε οι πελάτες να έχουν την ευελιξία να ξεκινήσουν μια κράτηση σε μια φορητή συσκευή και να την ολοκληρώσουν σε υπολογιστή ή αντίστροφα.

Ο Rudy Daniello, Executive Vice President, Customer Operations, Travel Channels της Amadeus δήλωσε: «Τον τελευταίο χρόνο, συνεργαστήκαμε στενά με τους εταίρους του προγράμματος NDC-X για να αναπτύξουμε κλιμακούμενες και φιλικές προς το χρήστη λύσεις που θα προσφέρουν στα ταξιδιωτικά γραφεία πρόσβαση σε περιεχόμενο μέσω συνδεσιμότητας NDC. Αυτό είναι πλέον πραγματικότητα. Με την απαραίτητη τεχνολογία πλέον στα χέρια μας, ανυπομονούμε να δούμε το νέο και συναρπαστικό περιεχόμενο που μπορούν να προσφέρουν οι αεροπορικές εταιρείες για να εξασφαλίσουν την παγκόσμια υιοθέτηση του NDC. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε πρωτοπόροι σε αυτόν τον τομέα και συνεργαζόμαστε με κορυφαίους παίκτες της αγοράς, αναπτύσσοντας πραγματικά καινοτόμες λύσεις για όλους τους πελάτες μας.»

Ο John Mangelaars, CEO της Travix δήλωσε: «Η συνεργασία μας με την Amadeus για την ανάπτυξη, τον χειρισμό και το λανσάρισμα μιας λύσης με δυνατότητες NDC, η οποία θα εξελίξει περαιτέρω στον στόχο του NDC, ήταν μια ιδιαίτερα ικανοποιητική εμπειρία. Μέσα από τη λύση, οι κρατήσεις NDC κερδίζουν έδαφος και ήδη αποκομίζουμε τα οφέλη και προσφέρουμε διαφορετικές και πιο εξατομικευμένες προσφορές στους πελάτες μας. Μας δίνει μεγάλη χαρά να στηρίζουμε την Amadeus στο λανσάρισμα αυτής της βελτιωμένης έκδοσης της λύσης στους πελάτες της παγκοσμίως.»

Η Amadeus ανακοίνωσε πρόσφατα επιπλέον συνεργασίες του προγράμματος NDC-X με κορυφαίες εταιρείες όπως οι Qantas, Finnair, Flight Centre και Travix. Η ανακοίνωση αυτή σηματοδοτεί την έναρξη της εφαρμογής των λύσεων με δυνατότητες NDC στα συνεργαζόμενα με την εταιρεία ταξιδιωτικά γραφεία. Τους επόμενους μήνες, η Amadeus θα λανσάρει επίσης και την NDC έκδοση του Amadeus Selling Platform Connect, της κορυφαίας cloud-based λύσης της εταιρείας για τα ταξιδιωτικά γραφεία.ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ESET: Πόσο ασφαλής είναι ο τρόπος που κλειδώνετε την οθόνη του κινητού σας;
ESET: Πόσο ασφαλής είναι ο τρόπος που κλειδώνετε την οθόνη του κινητού σας;

Η ESET ενημερώνει για το πόσο ασφαλείς ή μη ασφαλείς είναι οι βασικοί τρόποι κλειδώματος οθόνης

16-6-2020

Καθηγητές του ΑΠΘ στους κορυφαίους στον τομέα των Υπολογιστών και της Ηλεκτρονικής
Καθηγητές του ΑΠΘ στους κορυφαίους στον τομέα των Υπολογιστών και της Ηλεκτρονικής

Στην 6η ετήσια έκδοση της κατάταξης των κορυφαίων χιλίων επιστημόνων στον συγκεκριμένο τομέα

3-6-2020


Ανοιχτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα του ΑΠΘ στην Ψηφιακή Ακαδημία Πολιτών
Ανοιχτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα του ΑΠΘ στην Ψηφιακή Ακαδημία Πολιτών

Μια πρωτοβουλία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης

15-5-2020


Το Tech Talent School ξεκίνησε δωρεάν μαθήματα μέσω Διαδικτύου
Το Tech Talent School ξεκίνησε δωρεάν μαθήματα μέσω Διαδικτύου

#Menoume_Spiti και συνεχίζουμε να μαθαίνουμε!

19-3-2020

Η SAS ανακηρύσσεται κορυφαία εταιρεία στο 2020 Gartner Magic Quadrant
Η SAS ανακηρύσσεται κορυφαία εταιρεία στο 2020 Gartner Magic Quadrant

Για τις πλατφόρμες του Data Science και της Μηχανικής Εκμάθησης

21-2-2020

Η ViewSonic  στην ISE 2020
Η ViewSonic στην ISE 2020

Nέες λύσεις απεικόνισης

19-2-2020

Δραματικές αλλαγές στην κινητή τηλεφωνία προϊδεάζει ο πρόξενος των ΗΠΑ
Δραματικές αλλαγές στην κινητή τηλεφωνία προϊδεάζει ο πρόξενος των ΗΠΑ

Δεν είναι αξιόπιστοι οι πάροχοι - αναμένονται αμερικανικές εταιρείες

9-2-2020goTHESS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ NEA

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ