ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
3-10-2019

Η ViewSonic παρουσιάζει τις νέες gaming οθόνες ViewSonic® ELITE

Με G-SYNC IPS Nano Colour και χρόνο απόκρισης 1ms

Η ViewSonic παρουσιάζει τις νέες gaming οθόνες ViewSonic® ELITE

Η ViewSonic Europe Ltd., ένας από τους κορυφαίους παρόχους οπτικών λύσεων παγκοσμίως, ανακοινώνει νέες προσθήκες στο gaming χαρτοφυλάκιο ELITE. Η εταιρεία επεκτείνει την gaming σειρά της με τις σειρές gaming οθονών ELITEXG27 και XG05, τα περιφερειακά ελέγχου οθονών ELITE Ally και δύο νέες εφαρμογές λογισμικού. Τα νέα προϊόντα gaming και οι εφαρμογές, παρέχουν στους gamers την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού, ενώ παράλληλα ικανοποιούν τις ανάγκες σε μία ποικιλία από διαμορφώσεις και lifestyle.

Η gaming οθόνη ELITE XG270QG

Η 27 ιντσών ELITEXG270QG είναι μία IPSNanoColourG-SYNC gaming οθόνη ικανή για την επίτευξη πραγματικού χρόνου απόκρισης 1ms (GtG). Χάρη στο ρυθμό ανανέωσης 144Hz (165HzOC) και στην τεχνολογία NVIDIAG-SYNC, αυτή η πρωτοποριακή οθόνη εξασφαλίζει ομαλό και αδιάκοπο gameplay ακόμα και για τα ταχύτερα σενάρια παιχνιδιού. Το νέο πάνελ IPS Nano Colour διαθέτει ανάλυση 2560x1440 (QHD) και κάλυψη χρώματος 98% DCI-P3, ζωντανεύοντας τα παιχνίδια με βαθύτερα και πιο ζωηρά χρώματα.

Η οθόνηXG270QG περιλαμβάνει επίσης ELITE Design Enhancements, μία σειρά λειτουργιών που δημιουργήθηκαν για να βελτιώσουν την οργάνωση και το setup του gamer. Αυτές οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν ενσωματωμένο mouse bungee, headphone hook, ELITERGB ατμοσφαιρικό φωτισμό και μία πολύ λεπτή βάση αλουμινίου.

Η gaming οθόνη ELITE XG270

Η 27 ιντσών ELITEXG270 είναι ένα IPS πάνελ 240Hz, που προσφέρει απίστευτη ταχύτητα και ευκρίνεια για τους λάτρεις των esports. Ο πολύ γρήγορος χρόνος απόκρισης 1ms (GTG) της IPS οθόνης και ο ρυθμός ανανέωσης 240Hz επιτρέπει ομαλές εναλλαγές οθόνης, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ακριβή αναπαραγωγή χρώματος  και ευρείες γωνίες θέασης. Το πάνελ είναι εξοπλισμένο με ανάλυση 1920x1080 (FullHD) και 99%* sRGB κάλυψη χρώματος, ώστε να αποδίδει εκπληκτικές εικόνες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. ΗXG270 υποστηρίζει επίσης τεχνολογία AMDRadeon™FreeSync™,  που βοηθά στην ελαχιστοποίηση των σφαλμάτων οθόνης και του tearing.

Η σειρά gaming οθονών XG05

Η σειρά gaming οθονώνXG05 κυκλοφορεί με δύο νέες οθόνες: την 24 ιντσών XG2405 και την 27 ιντσών XG2705.  Αυτές οι gaming οθόνες, σκόπιμα πετυχαίνουν μία ισορροπία ανάμεσα στις βασικές λειτουργίες gaming και την προσιτή τιμή. Και οι δύο οθόνες διαθέτουν ανάλυση 1920x1080 (FullHD) και οθόνη IPS χωρίς περιθώρια σε 3 πλευρές,  για καθηλωτικό multi-monitor gaming. Με ρυθμό ανανέωσης 144Hz, 1ms (MPRT) και τεχνολογία AMD Radeon FreeSync, οι gamers είναι εφοδιασμένοι με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τη νίκη.

«Η ViewSonic προσπαθεί πάντα να προσφέρει την τελευταία και πιο σπουδαία τεχνολογία gaming.» δήλωσε ο KendallMiller, global gaming manager για τα προϊόντα ViewSonic ELITE. «Αυτές οι καταπληκτικές νέες προσθήκες στη σειρά gaming οθονών ELITE προσφέρουν οθόνες ικανές να παρέχουν την ταχύτητα και την ευκρίνεια, που αναζητούν όλοι οι gamers.»

ELITE RGB & OSD Software

Η πρώτη εφαρμογή που θα κυκλοφορήσει για τις gaming οθόνες ELITE, η ELITE RGBController, θα επιτρέπει πιο εύκολη πρόσβαση και έλεγχο στο συμβατό με την οθόνη τόνο RGB του οπίσθιου φωτισμού.  Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού ή δυνατότητα προσαρμογής των χρωμάτων από μία συλλογή με περισσότερα από 16,8 εκατομμύρια χρώματα, για εξατομικευμένη RGB gaming ατμόσφαιρα. Ένα OSD software application, το ELITE DisplayController, μπορεί να ελέγχει τόσο τις επιλογές της οθόνης, όσο και τις λειτουργίες του RGB περιβάλλοντος φωτισμού. Με ένα απλό κλικ στο ποντίκι, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τις λειτουργίες της οθόνης και να αλλάξουν τις ρυθμίσεις, χωρίς φυσική αλληλεπίδραση με το OSD της οθόνης.

ELITE Ally
Το ELITE Ally είναι μία περιφερειακή συσκευή αφής, που συνδέεται μέσω USB και επιτρέπει στους gamers γρήγορη πρόσβαση στις on-screen ρυθμίσεις της οθόνης, όπως λειτουργίες παιχνιδιού,  adaptive sync, HDR, φωτεινότητα, αντίθεση, φωτισμός RGB lighting και άλλα. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν με ακρίβεια την gaming εμπειρία τους χωρίς να αγγίζουν την οθόνη ή να ανοίξουν το ELITE display controller software. Προς το παρόν, η περιφερειακή συσκευή ELITE Ally είναι συμβατή μόνο με επιλεγμένες  gaming οθόνες  ELITE της ViewSonic.

Για περισσότερα νέα και πληροφορίες σχετικά με τα ViewSonic ELITE, επισκεφθείτε το https://www.viewsonic.com/ELITE/ 



Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1ο Φεστιβάλ STEAM στο Noesis
1ο Φεστιβάλ STEAM στο Noesis

Eπιλέξτε την εξωσχολική δραστηριότητα που ταιριάζει περισσότερο στα παιδιά σας

Μπλε Πανσέληνος: Βραδιά αστροπαρατήρησης στο Noesis
Μπλε Πανσέληνος: Βραδιά αστροπαρατήρησης στο Noesis

Εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο για όλη την οικογένεια

Ο κόσμος της τεχνολογίας στο TechPro Academy Θεσσαλονίκης
Ο κόσμος της τεχνολογίας στο TechPro Academy Θεσσαλονίκης

H υποβολή των αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει

Ολοκληρώθηκε το TechSaloniki2023 fueled by Deloitte
Ολοκληρώθηκε το TechSaloniki2023 fueled by Deloitte

Το TechSaloniki2023 συγκέντρωσε όλη την αφρόκρεμα της τεχνολογίας

Gaming monitor LG 27GR75Q-B
Gaming monitor LG 27GR75Q-B

Με 165Ηz ρυθμό ανανέωσης και 1ms χρόνο απόκρισης αυξάνει τις πιθανότητες σου για τη νίκη




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge